شیوا جان برعکس حرفای خودت که میگی نه... به نظر من باید هرچی زودتر پای خانواده ها کشیده بشه وسط با ما ...
هیچکسیو ندارم کاری کنه مادرمم هیچکاری نمیتونه کنه فقط الکی دور از جونش سکتش میدم. خودمم همین احساسو دارم. غیر از اینا چه کنم؟ احساس میکنم اون طرف باز داره چیزی اذیتش میکنه رایشو میزنه. خانوادش یا دختره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچکسیو ندارم کاری کنه مادرمم هیچکاری نمیتونه کنه فقط الکی دور از جونش سکتش میدم. خودمم همین احساسو ...
آخرش که چی به عاقبتش فکر کردی آخه تا ابد که نمیتونی به مادرت نگی ودقیقا نامزدت از همین بی خبری ها داره سواستفاده میکنه وهمچنین باورت نداره میبینه با مادرت روراست نیستی میگه خب با منم همینجوره حتمن و سخت بهت اعتماد میکنه عزیزم😔😔😔خدا خودش عاقبتت رو بخیر کنه دختر😦
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
صبح رفتم اپیلاسیون زیر بغل پنج دیقه طول کشید بهش نگفتم بعد الان اومدنی بهش زنگ زدم گفتم از همین ارایشگاه سر راهم برم بپرسم چند میگیره برا کراتینه مو تو دلم گفتم بگم که ببینه ریزترین چیزام بهش میگم گفت دیدی گفتم تو خونه نمیری بعد کلی حرف گفت باشه برو گفتم نه دیگه برم خونه مهم نیست دوس دارم تو راضی باشی و.... گفت نه برو ولی خیلی بداخلاق کلا حرف میزد.
برام مهم نیست که همش باید سلفی بهش بدم فیلم بدم همش بزنگم بگم کجام ریز همه چیزو بگم برام مهم نیست منی که اخلاقم عین پسراست رفیق بازم تو خونه بند نمیشم و خیلی ازادیم برام مهمه وقتی ازم گرفته میشه عصبی میشم برام مهم نیست که خیلی به یه زیارت امامزاده برا اروم شدنو خودمو پیدا کردن نیاز دارم و نمیتونم برم چون دو هفته ست منتظر اونم و نمیاد هر دفعه یه جور و من اسیر خونه شدم همش برام قابل تحمله فقط نره از پیشم فقط همین هیچی نمیخوام😢
بنظرم بهش بگو که کلا در رابطه با مخارج خیلی اهل کوتاه اومدنی یعنی از این بابت نگرانی نداشته باشه و اینکه صبر میکنی تا وضعیتش به تعادل برسه، و اینکه بلافاصله بعد از عقد توقع نداری بری سر خونه زندگیتون و میتونی صبر کنی، البته شاید تا الان گفته باشی