2777
2789
شیوا جان برعکس حرفای خودت که میگی نه... به نظر من باید هرچی زودتر پای خانواده ها کشیده بشه وسط با ما ...

هیچکسیو ندارم کاری کنه مادرمم هیچکاری نمیتونه کنه فقط الکی دور از جونش سکتش میدم. خودمم همین احساسو دارم. غیر از اینا چه کنم؟ احساس میکنم اون طرف باز داره چیزی اذیتش میکنه رایشو میزنه. خانوادش یا دختره

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکسیو ندارم کاری کنه مادرمم هیچکاری نمیتونه کنه فقط الکی دور از جونش سکتش میدم. خودمم همین احساسو ...

آخرش که چی به عاقبتش فکر کردی آخه تا ابد که نمیتونی به مادرت نگی ودقیقا نامزدت از همین بی خبری ها داره سواستفاده میکنه وهمچنین باورت نداره میبینه با مادرت روراست نیستی میگه خب با منم همینجوره حتمن و سخت بهت اعتماد میکنه عزیزم😔😔😔خدا خودش عاقبتت رو بخیر کنه دختر😦

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

شیوا نکنه گلوش پیش دختره گیره

مثلا شما بگی ی خاستگار پرو پاقرص داری ممکنه به خودش بیاد یا بدتر میشه؟؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

صبح رفتم اپیلاسیون زیر بغل پنج دیقه طول کشید بهش نگفتم بعد الان اومدنی بهش زنگ زدم گفتم از همین ارایشگاه سر راهم برم بپرسم چند میگیره برا کراتینه مو تو دلم گفتم بگم که ببینه ریزترین چیزام بهش میگم گفت دیدی گفتم تو خونه نمیری بعد کلی حرف گفت باشه برو گفتم نه دیگه برم خونه مهم نیست دوس دارم تو راضی باشی و.... گفت نه برو ولی خیلی بداخلاق کلا حرف میزد.

لطفا درخواست دوستی ندید

برام مهم نیست که همش باید سلفی بهش بدم فیلم بدم همش بزنگم بگم کجام ریز همه چیزو بگم برام مهم نیست منی که اخلاقم عین پسراست رفیق بازم تو خونه بند نمیشم و خیلی ازادیم برام مهمه وقتی ازم گرفته میشه عصبی میشم برام مهم نیست که خیلی به یه زیارت امامزاده برا اروم شدنو خودمو پیدا کردن نیاز دارم و نمیتونم برم چون دو هفته ست منتظر اونم و نمیاد هر دفعه یه جور و من اسیر خونه شدم همش برام قابل تحمله فقط نره از پیشم فقط همین هیچی نمیخوام😢

لطفا درخواست دوستی ندید
آخرش که چی به عاقبتش فکر کردی آخه تا ابد که نمیتونی به مادرت نگی ودقیقا نامزدت از همین بی خبری ها دا ...

نه این اعتمادشو جلب نمیکنه خودش میبینه همه خبر دارن و خونمون رفت و امد کرده و همه منتظر خبر عقدن

لطفا درخواست دوستی ندید

چیزی که داره نشون میده با توجه به شرایطی که میگی

اینه که اصلا اوکی ازدواج حداقل الان نیست دیگه !!!

از یه طرف تو هم کارایی میکنی بیش‌تر فاصله بگیره 

صلاح زندگیتو خودت میدونی عزیز اما راهی که داری میری و میگی درست نیست

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️
چیزی که داره نشون میده با توجه به شرایطی که میگی اینه که اصلا اوکی ازدواج حداقل الان نیست دیگه !!! ...

مثلا کدوم کارم دورمون کرده؟

لطفا درخواست دوستی ندید

بنظرم بهش بگو که کلا در رابطه با مخارج خیلی اهل کوتاه اومدنی یعنی از این بابت نگرانی نداشته باشه و اینکه صبر میکنی تا وضعیتش به تعادل برسه، و اینکه بلافاصله بعد از عقد توقع نداری بری سر خونه زندگیتون و میتونی صبر کنی، البته شاید تا الان گفته باشی

مثلا کدوم کارم دورمون کرده؟

کارایی که داری میکنی خودت اون سری گفتی رنگ موهاتو دوس نداره ! 

بعد الان بهش توضیحم بدی کراتینه واسه چیه و مورد استفاده اش چیه چون ذهنیت دیگه ایی داره نمیتونه بپذیره ! 

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️