2777
2789

عزیزم من کل تاپیکتو نخوندم اما چند صفحشو سرک کشیدم 

اگه دنبال اینی ک بدستش بیاری با چیزایی ک من خوندم ۱۰تا ۲۰ روز باهاش کات کامل کن ن زنگ ن پیام بذار حضورت تو زندگیش معلوم شه باخودش دو دوتا کنه ک واقعا میخادت یا نه 

اگه خواست ک بعدش خودش تند تند کارارو انجام میده اگرم نخادت همین اول بهم بخوره بهتره تا بعد

من دیدم ک میگم 

دوست پسر دوستم ۵سال نمیتونست خانوادشو راضی کنه 

تا اینکه نزدیک ۲ هفته کات کامل کرد 

بعدش خود پسره پا پیش گذاشت و مراحلو طی کردن و عقدن الان

اللهم صل علی محمد وآل محمد 🤩با تکرارش خوشحالم میکنی خوشگلم
سوال اول عزیزم نمیخواستم بگم کیک سفارش دادم و کادو خریدم برات الکی بهش گفت میز رزرو کردم نکرده بودم ...

مرسي عزيزم ديشب كل تاپيكتو خوندم به اونجا رسيدم برام سوال شد 😅

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من کل تاپیکتو نخوندم اما چند صفحشو سرک کشیدم  اگه دنبال اینی ک بدستش بیاری با چیزایی ک م ...

عزیزم من انقد تو این کار افراط کردم الان زندگیم شده این 😔 چقد احمق بودم قدرشو ندونستم

لطفا درخواست دوستی ندید
انقدر گفتم انقدررررر گفتم گریه کردم که خدا میدونه دیگه اخر از دستش در رفت وقتی نامزدم گفت ساعتم کادو ...

آخی عزیزم بیچاره ها حق دارن با امید بچه بزرگ میکنن بعد باید بفرستنش تو چ خونواده ای.... ولی برای اینکه دیگه این اتفاقا نیفته هیچی رو از مامانت پنهون نکن هرچی خریدی بهش بگو بعد بعضی وقتا لباسی چیزی میخری بگو نامزدم خریده تا اونام دلشون خوش بشه

درمورد رفت و آمد خونواده نامزدت از الان نمیخواد ذهنتو درگیر کنی نامزدت الان میخواد تورو تو خونوادش جا کنه ک هرروز میاد میبرتت اونجا شایدم میخواد ببینه کی بالاخره از این برو بیا خسته میشی و خود واقعی قدیمیت رو باز نشون میدی یا ن... ب این موضوع خیلی باید دقت کنی ک ممکنه کوچکترین رفتار نامزدت امتحان باشه برات..... حقم داره ترسیده باید ببینه بازم میتونی ب عنوان شریک زندگیش محکم کنارش وایسی و با همه چی کنار بیای یا با دوتا ناراحتی جامیزنی

ی موضوع دیگه اینکه باورکن اکثر ماها از خونواده شوهرمون متنفریم و زخم خوردیم ازشون

ولی باید تحمل کنیم چون خونواده عشقمون هستن چون پشت و پناه همسرمون هستن باید بپذیریمشون

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥

شیوا پس کی میای اینجا خبر عقدتو بدی😔😔😔 دیوونه شدم ازبس اومدم حرفای ناامید کننده خوندم🤕🤕🤕🤕🤕😭😭😭😭😭😭

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
شیوا پس کی میای اینجا خبر عقدتو بدی😔😔😔 دیوونه شدم ازبس اومدم حرفای ناامید کننده خوندم🤕🤕🤕🤕🤕😭 ...

وای مامانمم انقد میگه پس چرا نمیان😞 چی بگم 😳

لطفا درخواست دوستی ندید
وای مامانمم انقد میگه پس چرا نمیان😞 چی بگم 😳

ایشالا تا آخر این ماه میان😍😍😍😍😍اگر بیان به حق جدم میرم برات حرم قرآن میخونم واسه مرده های بی کس❤❤❤❤❤

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
ایشالا تا آخر این ماه میان😍😍😍😍😍اگر بیان به حق جدم میرم برات حرم قرآن میخونم واسه مرده های بی کس ...

عزیزم خیلی محبت داری مهربون

لطفا درخواست دوستی ندید
عزیزم خیلی محبت داری مهربون

خواهش عشقم❤❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😍😍😍

وای لاوین جنبشو ندارن بدتر خودشونو میگیرن گل ببرم براشون نرم نمیشن تا عمرم دارم یادم میارن هربار که ...

پس عزیزم گل نگیر اگه اینطوریه واقعا با این نوع طرزرفکرشون گل بگیری بدترم میشن

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤
فقط قول بده به هممون که خییییییلی احترام بگیری خوش اخلاق باشی خیلی 

چشم قول میدم. امشب که نیومد دیدنم خونه هم کنسله خداروشکر برم دعای زبتن بندو بخونم با خیال راحت

لطفا درخواست دوستی ندید

عزیزم ببخشید من نتونستم کل تاپیکتو بخونم 

میتونم بپرسم چرا اینقدر برات مهمه که حتما با ایشون ازدواج کنی ؟ با توجه به این که میگی توی محل کارت موقعیتهای خیلی بهتر از ایشون برات هست 

بعد یه سوال دیگه شما که الان داری اینقدر نذر و نیاز میکنی چرا محل کارت رو مخفی میکنی چون اگر متوجه بشه خوب دوباره همه چیز خراب میشه ( خواندم دلایلی که گفته بودی ) ولی نمیشه اصلا قید کاره رو بزنی حداقل ؟ 

ببخشید اینا رو با لحن خیلی دوستانه بخون واقعا برام سواله 

آخه بعد از ازدواج عشق و عاشقی خیلی مدلش فرق می‌کنه 

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان