2777
2789
کاملا درستهولی انقد ذهنم پریشونه خودم نمیتونم جمع بندی کنم. لاوین احساس میکنم باید برم دکتر کنترل رو ...

شيوا جون يه موردي هست خصوصي بايد بت بگم 

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه من بجات باشم اول رفتارهای خانوادشو تو ذهنم حذف میکنم و بهشون فک نمیکنم بعد به نامزدم پیام میدم ...

وای لاوین جنبشو ندارن بدتر خودشونو میگیرن گل ببرم براشون نرم نمیشن تا عمرم دارم یادم میارن هربار که منو ببینن که اومدی گل اوردی راضی شدیم وگرنه فلان و بهمان. بخصوص تو فامیل آبرو برام نمیذارن انقد بگن انقد بگن که خدا میدونه😭

وای حتما به مامانمم میگن که حالشو بگیرن که دختر تو دنبالمون افتاده ولمون نکرد ناچار شدیم مامانم چقد خورد شه پوست منو چه بد بکنه تا اخر عمر لالم عروسای فامیل با انگشت نشونم میدن لاوین این نسخه ای نیست که برا هرکسی بشه پیچید اینا از دست من ناراحت نیستن اینا چون پسرشونو دوست دارم میخوان ازارم بدن خوردم کنن بخصوص خانوادمو چرا درک نمیکنی😭😭😭😭😭😭

مامانم فهمید ساعتشو من براش خریدم انقدرررر بد شد آبروم رفت نامزدم گفت مادرت راضی نیست برا چی کادو خریدی برا من هرکاری کردم نتونستم جمش کنم

لطفا درخواست دوستی ندید

شیوا عزیزم لاوین جون همه حرفها رو زدن دیگه من چیزی نمیگم

فقط ی چیزی هیچوقت نگو اونا میخوان منو کلفت خودشون بکنن تو ک قرار نیست همیشه پیش اونا زندگی کنی حالا ی روز ک اونجایی حتی اگه ظرف هم قراره بشوری فکرکن خونه خودتی و ذهنت رو پر از افکار منفی نکن اینجوری رو اخلاقت ناخودآگاه تاثیر میزاره عزیزم

شاد و پیروز باشید😛😛😛

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
یادم رفت بگم که قبلش تو خونه یه شیرینی با کمک اینترنت بپزی یا اگه خواستی خودمون برات میگیم و نشون ن ...

باشه پیشنهاد خیلی خوبیه

لطفا درخواست دوستی ندید
وای لاوین جنبشو ندارن بدتر خودشونو میگیرن گل ببرم براشون نرم نمیشن تا عمرم دارم یادم میارن هربار که ...

وای شیوا بکشمت 😠😠😠

یعنی تو مادر خودتم نمیتونی راضی کنی ب مامانت بگو چ اشکالی داره نامزدمه دوسش دارم

مگه جلو نامزدت ناراحتی کرد ک نامزدت فهمید؟؟؟ توروخدا حداقل ب مامانت بگو جلوش حفظ ظاهر کنه خودتم همش بگو مامانم خیلی دوستت داره و اینا

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
شیوا عزیزم لاوین جون همه حرفها رو زدن دیگه من چیزی نمیگم فقط ی چیزی هیچوقت نگو اونا میخوان منو کلفت ...

والا از اون شب که با شیرینی رفتم خونشون هرروز منو داره میبره اونجا چه باشن چه نباشن حتی جلو در رفتیم دیگه بالا نرفتیم. بعدا هم همش همینه زن و شوهر خونشون بند نیستن همش میان خونمون شک نکن. مگه پسرشون الان میفهمه که من از پنج صبح پامیشم برا سرکار تا هفت شب بیرونم که مادر پدرش بفهمن. دوسشون ندارم تلاش کردم که داشته باشم ولی باز دیدم همه تلاششون اینه که بین مارو سرد کنن. ولی بازم تلاش میکنم حرفاتونو گوش میکنم مهربونا

لطفا درخواست دوستی ندید
والا از اون شب که با شیرینی رفتم خونشون هرروز منو داره میبره اونجا چه باشن چه نباشن حتی جلو در رفتیم ...

این که میگم منطقیه از احساسات بدوره اما میگم که شاید ذهنیتت عوض شه و ارومتر باشی.ببین عزیزم به پدر و مادر نامزدت هم حق بده شاید اگر خودتم جای خواهر شوهرت بودی یا پدر مادرت جای پدر مادرهمسرت بودن همین کارا رو میکردن ،با خودشون میگن خوب وقتی آنقدر کیسهای بهتر دنبال پسرمون هستن چرا باید آینده پسرمون رو با این دختره خراب کنیم.اگر پسرشون مثل قدیما عاشق سینه چاک بود دهنشون بسته بود اما الان به خودشون حق میدن،بیشتر روی نامزدت کار کن دوباره عاشقت بشه  با خانواده ش مدارا کن.

اینو گفتم که خیلی تحت تاثیر رفتار و حرفهای نامربوطشون قرار نگیری.به هدفت فکر کن انرژی مثبت بگیر

شغل جدیدت گفتی به نامزدت؟

اگر نگفتی بگو شاید گفتنت نامزدتو به آینده با تو بودن امیدوارش کنه .

اگر قطعی شده با یه جعبه شیرینی خبرش رو به خانواده اش اطلاع بده شاید دست از سنگ انداختن سر راهت بردارن.

ببخشید من متوجه نشدم چرا کار جدیدت رو بهشون  نگفتی؟

وای شیوا جون واقعا برام سواله این اقا ارزش اینهمه خورد شدنتا داره؟ ببین تا اخر عمرت از خانوادش باید حرف بشنوی میتونی؟؟ به نظر من بهترین زن و شوهرها هم اگه خانواده ها نزارن زندگیشون جهنم میشه حالا هر چی که عاشق همدیگه باشن . خانواده خیلی مهمه خیلیییییی

وای شیوا بکشمت 😠😠😠 یعنی تو مادر خودتم نمیتونی راضی کنی ب مامانت بگو چ اشکالی داره نامزدمه دوسش د ...

انقدر گفتم انقدررررر گفتم گریه کردم که خدا میدونه دیگه اخر از دستش در رفت وقتی نامزدم گفت ساعتم کادوی شیواست یه نگاه به من کرد. اخه ما تو خونه دادو قال زیاد نداریم یه نگاه کردن مامان یعنی اندازه چند تا کمربند خوردن نامزدمم میدونه اخه بنده خدا حرصش دراومد که اینا تا حالا برا تو هیچی نگرفتن هی بهش توضیح دادما که نه فقط جا خورد که عه مگه تولدش بوده و... ولی باور نکرد

من خواستگار خوب خیلی داشتم خانوادم حتی بعنوان داماد به زور میتونن نامزد منو قبول کنن ولی اینکه من بدوم دنبالش براشون باور نکردنی و سنگینه. الان هم که از پونصدتا سکه اومدن چهارده تا و خونه بزرگ و نوساز و کردن اجاره ای هرجا هر جور توقع دارن دیگه مشکلی نباشه و به خوبی همه چی تموم شه. خیلی نگرانم خیلی

لطفا درخواست دوستی ندید
این که میگم منطقیه از احساسات بدوره اما میگم که شاید ذهنیتت عوض شه و ارومتر باشی.ببین عزیزم به پدر و ...

درسته باید اینو بهش بگم.مرسی

لطفا درخواست دوستی ندید
شغل جدیدت گفتی به نامزدت؟ اگر نگفتی بگو شاید گفتنت نامزدتو به آینده با تو بودن امیدوارش کنه . اگر ...

چون جای خاصیه نامزدم بهش آلرژی داره میدونه اینجا خیلی سطحش بالاست و خواستگارای زیادی اینجا دارم آیندم تامینه اگه اینجا باشم به چند دلیل نمیگم یکی آلرژیش که فکرو خیالشو بیشتر میکنه دوم خیالش از بابت آیندم راحت میشه میذاره میره سوم توقع مالیش بیشتر میشه ازم چهارم فقط یه مدت خیلی کوتاه و موقت اینجام دایمی نیست اخه

لطفا درخواست دوستی ندید