2777
2789

اون شب خونشون پاشدم کمک کردم ظرفارو جمع کردیم دیدم ظرفای خودشونم مونده بعد دستمو اب گرفتم گفتم بشورم اینارم دیگه اب گرمو باز کردم رو ظرفا مامانش شیرو کشید اون طرف نذاشت هرچی گفتم گفت نه.بعد امشب نامزدم میگه مامان میگه چرا دوتا دونه ظرف نمیشوره چندشش میشه از ما؟ من نمیفهمم این زن و شوهر چرا انقد اصرار دارن زن و از چشم شوهرش بندازن من که هیچ وقت جلو محبتشو به خانوادش نگرفتم اگه بعد سی و چند سال برای بار اول رفت دست مادر و پدرشو بوس کرد از حرفای من بود چرا اینجورین اخه. امروز باز دستشو ازم میکشید باز گفت مرام و معرفتی باهاتم گوشیش دستم بود دیدم از من یه عکس نداره از دختره چقدرررر عکس داره و پاک نمیکنه. چتشونم خوندم تا گفته میخوام برگردم به شیوا انگار ما قسمت نیستیم دختره گفته باشه و بلاکش کرده حتی خدافظی نکرده خدافظی نامزدمم تیک نخورده ولی نه پاکش کرده نه بلاک

لطفا درخواست دوستی ندید
اون شب خونشون پاشدم کمک کردم ظرفارو جمع کردیم دیدم ظرفای خودشونم مونده بعد دستمو اب گرفتم گفتم بشورم ...

نامزدت کار اشتباهی میکنه تمام حرفای خانوادشو بهت میگه

در ضمن تو نباید میرفتی آشپزخونه

زمان میبره دوباره بپذیرنت

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نامزدت کار اشتباهی میکنه تمام حرفای خانوادشو بهت میگه در ضمن تو نباید میرفتی آشپزخونه زمان میبر ...

نه باید میرفتم توقع دارن حساسن رو این چیزا ولی سعی میکنم حدو نگهدارم صابخونه نباشم کمک بدم فقط. اشتباه خیلی میکنه خیلی اصلا حرف گوش نمیده منم مجبورم لال باشم خیلی منو کوچک میکنه شخصیت نمیذاره برام

لطفا درخواست دوستی ندید

البته نه با کلام ها با کاراش مثلا انقد اصرار داره خیلی صمیمی باشیم خییییلی. هرروز باز میخواد منو ببره خونشون توقع داره صبح تا شب اونجا باشم حرفای خصوصیمونو راحت میگه البته نه اونجوری مستقیما ولی میفهمونه که مثلا ما امروز میخوایم بریم خونشون تنها باشیم نباشن اونا برن بیرون یا اگه بیرونن نیان اون وقتام انقدرررر از این کارا کرد که حرمتی نذاشت انقد بهم فشار عصبی وارد میشد که درست و غلطو گم کرده بودم

لطفا درخواست دوستی ندید
البته نه با کلام ها با کاراش مثلا انقد اصرار داره خیلی صمیمی باشیم خییییلی. هرروز باز میخواد منو ببر ...

زودتر عقد کنین کلکو بکنین

البته عقد و عروسی باهم 

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

شیوا خبر بده چیکار کردی قلبم تو شورتمه😆😆😆😆😆

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
پس انقد دم دستش نباش

باشه. چیکار کنم مثلا؟ هر وقت اراده میکنه دم در خونمونه باید حاضر شم برم. ما فامیل نداریم هیچ وقت مهمونی نمیریم مهمونم نداریم که بهونه بیارم. بدون اجازشم که بیرون نمیرم.چه کنم؟ حتی از قبل بهم نمیگه اکثر مواقع هیچ وقت نمیدونم برنامه امروزم چیه هول هولی میرم که عین قدیما معطلش نذارم بعد یهو میبینم منو داره میبره خونشون تو ماشین تازه شروع میکنم به خودم یکم میرسم

لطفا درخواست دوستی ندید

مگه قرار نبود بری باهاشون امشب صحبت کنی؟!

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

نمیدونم چی الان جذبش میکنه. دقیقا از چیزایی تو من که عاشقش بود الان بیزاره

چقد سر در گمم شخصیت جدیدی که دارم میسازم تو خودمو خودمم نمیدونم باید چه مدلی باشه خودمو گم کردم چه برسه بخوام اونو جذب کنم خانوادشو اوکی کنم و...

لطفا درخواست دوستی ندید

شیوا دلم میخواد خانواده شوهرتو با رنده،رندشون کنم بعد کتلت درست کنم بدم گربه های محلمون بخورنشون😡😠😠😠😠😠😀😀😀😀😄😄😄😄😄

مگه قرار نبود بری باهاشون امشب صحبت کنی؟!

گفتم که کنسل شد گفت مامان بابام میخوان برن جایی بعد زنگ زد کنسل کرد گفت دارم میرم پیش دوستام ولی یهو اومد دنبال من ورم داشت برد گفتم عهمیریم خونتون گفت اره گفتم مگه هستن گفت نمیدونم شاید نرفته باشن هنوز حرفاتو بزن باهاشون من دیگه خسته شدم از این وضع بعد رفتیم دیدیم نیستن کاری هم باهام نداشتا نشستیم کلی گفتم یعنی الان منتظریم که بیان گفت نمیدونم بعدم اومدیم فقط من کلی استرس الکی کشیدم. که الان بیان خب زشته صاحب خونه نیست من اینجام چه فکرایی میکنن و...

لطفا درخواست دوستی ندید