2777
2789
بچه ها میدونید ته فکرم چی بود؟ چون اونا گیرشون اینه که مادر پدر من برن اونجا برا اشتی و من نمیخوام ح ...

نهههه وای اینکار رو نکن یه کم صبور باش بابا بزار ببینیم چی پیش میاد

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

بنظرتون این حرفام باز بوی غرور، خودخواهی، خودسری، زرنگ بازی و بدجنسی نمیده؟ این دقیقا شخصیت قبلیه منه که نامزدم ازش متنفره

لطفا درخواست دوستی ندید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرتون این حرفام باز بوی غرور، خودخواهی، خودسری، زرنگ بازی و بدجنسی نمیده؟ این دقیقا شخصیت قبلیه من ...

دعوا میشه ناجور نکن اینکار رو دندون سر حیگر بزار وای بترکی

دعوا میشه ناجور نکن اینکار رو دندون سر حیگر بزار وای بترکی

باشه دیگه سارا جون نمیگم اینارو فقط میشینم اونا حرف بزنن اروم شن خالی شن

لطفا درخواست دوستی ندید
باشه دیگه سارا جون نمیگم اینارو فقط میشینم اونا حرف بزنن اروم شن خالی شن

افرین حالا شدی یه دختر خوب همچین خودتو مظلوم بگیر بعد کم کم مثل موریانه بجو برو جلو😃😃😃 تو مثل ببر بودی دمت رو قیچی کردن اینبار موریانه باش کم کم زیرساخت رو نابود ون یه دفعه به خودشون بیاد سقف بیاد روشون😃😃😃

بعد عقد قراره معجزه بشه؟؟؟ چرا اینجور راهنمایی میکنید؟؟ 

شیوا دوست عزیز اتفاقا الان باید ناز شما خریدار داشته باشه بعد عقد همه چی همینی که هست میمونه حتی بدتر هم میشه چون این آقا هنوز تو  انتخاب شما مطمئن نیست! خانواده شم که راضی نیستن

نمی دونم به چی امید داری فکر میکنی اون نباشه دنیا به اخر میرسه.من تو صیغه کردن شما هم موندم البته ولی دلیلی نداره حالا اون موقع همه چی خوب بود باز همه چی خوب بشه.این وسط خیلی اتفاق ها افتاده که فراموش شدنی هم نیست.پس بهتره خودت رو گول نزنی بازم میگم فکر نکن زن عقدیش بشی معجزه ای اتفاق میافته اون وقت وقتی رفت سراغ همون دختر هزار برابر الان حرص میخوری و جرات و حق اعتراض نداری چون خودت داری با علم به همه چیز میری جلو

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....
افرین حالا شدی یه دختر خوب همچین خودتو مظلوم بگیر بعد کم کم مثل موریانه بجو برو جلو😃😃😃 تو مثل ببر ...

😂😂😂😂😂😂😂

نه دیگه باید کلا شخصیت اروم و مهربونی پیدا کنم قصد تخریب ندارم واقعا

لطفا درخواست دوستی ندید

شیوا جان من میام میخونم که در چه حالی.

عزیزم خوااااهشا دیگه رفتارای گذشته ت رو بذار کنار. به این فکر کن که چندروز پیش چه حالی داشتی. پس با همون رفتاری که تونستی برش گردونی باهاش رفتار کن عزیزم. چون هنوز نامزدت شک داره کافیه یه حرفی بزنی اونم بهانه میگیره و میزنه زیر همه چی. پس اروم باش و مهربون باش. وقتی ازت خواسته انگشترو بندازی پس بنداز دستت. درمورد کار جدیدت هم هرچه زودتر بگو البته اگه نگفتی.

چون بفهمه ناراحت میشه ها خیییلی بد میشه خدای نکرده.

به خانواده ش هم اصلا نگو که طلاهارو بیارم اگه منو میخواید شما بیارید برام این کار واقعا اشتبااااس. توروخدا مواظب باش بهانه دستشون ندی. 

شیوا جان من میام میخونم که در چه حالی. عزیزم خوااااهشا دیگه رفتارای گذشته ت رو بذار کنار. به این فک ...

از دست تو شیوا.دوباره نشو آدم قبل .اگه میخوای با اینها زندگی کنی باید باهاشون کناربیای .البته این به این معنی نیست که خودتو کوچک کنی ولی احترامشون رونگه دار

بنظرتون این حرفام باز بوی غرور، خودخواهی، خودسری، زرنگ بازی و بدجنسی نمیده؟ این دقیقا شخصیت قبلیه من ...

آره  شیوا جون دقیقا😓 حواست به رفتارت باشه تا دوباره نامزدت اخلاقش برنگرده

🌟عجب صبری خدا دارد،که پرده برنمیدارد🌟