2777
2789

اصلا حالم خوب نیست خیلی غم دارم خیلی غصه دارم خیلی خستم خیلی تو ادما تنهام. امروز کلی دعوا کردیم بعدش ارومش کردم گفت بیام خونتون شام گفتم باشه. اومدم خونه دیدم هیچی نیست. مامان بداخلاق.خانوادش مخالف جیب خودمو خانوادم خالی حتی پول حلقه هم ندارم باید قرض کنم کم کم به دوستام پس بدم دلم میخواد گریه کنم بسته دیگه منم حدی دارم.خودشم کم اذیت نداره که همش میگه باید خانوادمو راضی کنی دلشونو به دست بیاری زبون بریزی چه جوری اخه دیشب تشکرم کردم بابت شام جوابمو نداد باباش همه تمرکزش رو تحقیر کردن مادر و پدرمه من نمیتونم انقدر خودخواه باشم

لطفا درخواست دوستی ندید

خانوادم خیلی بی سیاستن خیلی انقدر من با مامان حرف زدم انگار که هیچ😢 خودشم میگه من خسته شدم زود باش زن میخوام زندگی میخوام. انقدر استرس داره چند وقته مریض شده

لطفا درخواست دوستی ندید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد باید خانم باشم مهربون باشم اروم باشم محبت کنم.چرا تو اون همه عذابه وحشتناکی که میکشیدم قلبم میگرفت سنگ میشد نمیتونستم نفس بکشم چرا باز صبح پا میشدم؟ چرا وقتی از هوش رفتم صورتم کبود شده بود باز به هوش اومدم. کارمم دو ماهه ست فعلا اگه بخوام بمونم باید بگم دانشجو ام. حالا بیا جاهاز بخر قرض بده قسط بده یخچالو پر کن دوماد میاد به خودت برس نپره خرج دانشگاه بده اخرم نگه ندارنم 

لطفا درخواست دوستی ندید

الهیییی.عزیزم درکت میکنم.خدا بزرگه مطمئن باش اوضاع اینطوری نمیمونه.یه زمانی بود منم همش استرس اینو داشتم که همسرم میاد خونمون نکنه غذای خوبی نتونیم بپزیم براش نکنه جهیزیم آخرش جور نشه نکنه پول برای کادو و این چیزا نداشته باشم.ولی الان به اون روزا میخندم.مطمئن باش همه چیز حل میشه.شما اگه پول حلقتو جور کنی و عقد کنی میتونی با وام ازدواجت وسایل برقی مورد نیازتو بخری.بقیه جهیزیتم خدا بزرگه خودش جور میکنه مطمئن باش.برات دعا میکنم

تمام تایپیکاتو دنبال کردم ازینکه ایقد خودتو کوچیک میکنی برات ناراحتم، زن نیاز به محبت داره نیاز به عشق و اعتماد داره، نامزد شما ایقد وقیح شدە که میگه دوست دخترمو تو آب نمک گذاشتم که هر وقت خطایی کنی باز برم پیش اون، عزیزم میدونم عاشقی و گوشت اصلا نمیشنوه و واقعیت رو اصلا قبول نمیکنی و تا آخر راه رو باید خودت بری تا به نتیجه برسی ولی این رفتارهای نامزدت و خانوادش روحو و جسمتو داغون میکنه و هزارتا درد و مریضی میگیری پیرت میکنن بخدا، نمیدونم دوستایی که میگن برات مهم نباشه رو چه اساسی همچین حفی میزنن مگه تو غرور نداری مگه شخصیت نداری مگه دل نداری که باید این همه توهین و بی ادبی رو ببینی و حق اعتراض نداشته باشی؟ مگه برده ای آخه؟ نامزدی که برای آدم از همین الان شرط و شروط بزاره آخرش چی میشه، ایقد خودتو تحقیر و کوچیک نکن خوهشا

.   
شيوا جون كجا رفتي ..بيا بگو ديشب نامزدت اومد خونتون ؟؟چي شد 

هیچی قبلش خیلی اذیت شدم ولی آبرومندانه رد کردیم دیشبو همه چیم خیلی خوب بود. براش اب پرتغال گرفتم چون مریض بود😀

لطفا درخواست دوستی ندید

اصن نمیاید تاپیکما بعد میگید بیا خوشی ها رم بگو 😊

همه چی خوبه دوستان خداروشکر امروز کلی باهم بودیم و خوش گذشت.

ظهر گفت انگشترتو بنداز دیگه گفتم چشم بعد الان اومدنی گفت نامانت هنوز اجازه نمیده بندازیش گفتم نه دست خودمه انگشترم تو هنوز ازم نخواسته بودی آخه بعد برگشت گفت هنوزم ته دلم شکه که باهات باشم یا برم واسه خودم.شوقی ندارم برای زندگی مشترک

حالا تصمیم گرفتم از فردا بندازما ولی بنظرتون درسته؟اخه خانواده اون هنوز اوکی نیستن. فردا قراره برم با خانوادش حرف بزنم یعنی در واقع اونا حرفایی که تو دلشونه رو بزنن کاش میشد تک به تک باهاشون حرف بزنم شلوغ نشه جو دعوا و بحث بگیره. کاش حداقل ابجیش خونه نباشه حوصله حرفای بچه گانه اونو دیگه واقعا ندارم ادبم نداره بزرگتر نشسته نمیفهمه میپره نخود آش میشه

لطفا درخواست دوستی ندید
هرچی گفتن سنگ بشو بزار عقد کنی دیگه اونوقت روی سگی ات رو بزار😃😃😃😃

کاش از خودم بخوان از خانوادم نخوان فقط خانوادمو نخوان کوچک کنن خورد کنن همین فقط این برام غیر قابل تحمله

لطفا درخواست دوستی ندید

بقیشم سخته ها بلاخره نیش و کنایه و توقع و تیکه انداختناشونو قشنگ بلدم تا مغز استخونو میسوزونه ولی تحمل باید کنم.فقط خانوادم نه

لطفا درخواست دوستی ندید
کاش از خودم بخوان از خانوادم نخوان فقط خانوادمو نخوان کوچک کنن خورد کنن همین فقط این برام غیر قابل ت ...

نه بابا مطمئن باش دیکه اونقدم عوضی نیستن تو خودت رو خیلی خوب و صبور نشون بده فضا خوب میشه هرچی گفتن هیچی نگو ولی شیوا اگر اگر اگر واقعه بخوان خانوادت رو تحقیر کنن بکش کنار!!!واقعا میگم دیگه عشق و عاشقی را تمام کن چون هیچ چیز تو دنیا لایق این نیست که پدر و مادرت رو بخوان کوچیک کنن

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

بچه ها میدونید ته فکرم چی بود؟ چون اونا گیرشون اینه که مادر پدر من برن اونجا برا اشتی و من نمیخوام حتی جنبه ندارن مادر من زنگ بزنه برا اشتی پیش قدم شه خییییییییلی دست بالا گرفتن خودشونو بدتر گم میکنن خودشونو خانوادمم اذیت میکنن فک کردم شاید طلاهامو ببرم انگشتر و النگوهایی که برام قبلنا اورده بودن اخر حرفا که قشنگ گلایه ها تموم شد و گفتن بدم به باباش بگم درسته اومدید من نیومدم از اتاق بیرون شرایطم طوری بود که نمیشد ولی به هر حال شما که درک نمیکنید پس معذرت خواهی میکنم حقم باشماست.اینام شما برام گرفتید اگه دوست دارید بازم عضو این خانواده باشم عروستون شم فامیلیه شما رو بچم باشه هروقت که اومدید اینبار فرق داره قدمتون رو چشمای من بعد پاشم بیام ولی نمیدونم نامزدم قاطی نکنه بگه اینکارت معنیش برا خانوادم اینه که یعنی تمومه همه چی

لطفا درخواست دوستی ندید