2777
2789
مرسی عزیزم ان شاءالله موفق باشی و امتحانت عالی شه. پول و طلا که خوبه دوست پسر دوستم سر کاکائو هایی ...

قربونت برم ممنونم عزیزم . 

وای اون دیگه اخرش بوده . 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی گلا ممنونم ازتون.خداروشکر. چقدر نذر دارم که باید بدم😍

خدارو هزار مرتبه شکر.

شیوا جان رفتارت از الان به بعد خیلی مهمه ها. 

باید خیلی خوب و عاقلانه باهاش رفتار کنی. الکی ناز نکنی.اشتباهات گذشته رو ازش درس بگیری. و الان هم اگه مثلا میگه بیرون نرو تو به حرفش گوش بده. 

اون هنوز هرچی بگه میخواد بازم امتحانت کنه ببینه واقعا عوض شدی یا نه..پس همین روندی رو که پیش گرفتی ادامه بده عزیزم.

بچگانه هم رفتار نکن. چون یه اشتباه کوچیک ممکنه پشیمونش کنه و دوباره لجبازی رو شروع کنه و هنوز هم دختره بتونه گولش بزنه

پس کلا با سیاست و مهربونی رفتار کن میتونی با رفتار درست کاری کنی که دوباره مثل قبل ازت حمایت کنه و قضیه ۱۴ تا سکه رو بیخیال بشه و تعدادش رو بیشتر کنه.البته فعلا اصلا درمورد سکه باهاش حرف نزنیا. تو الان فقط باید درست رفتار کنی. بذار کم کم خودش به حالت قبل در بیاد

خدارو هزار مرتبه شکر. شیوا جان رفتارت از الان به بعد خیلی مهمه ها.  باید خیلی خوب و عاقلانه ب ...

امشب دوباره اتمام حجت کرد گفت نزنی زیرشا بابات مامانت چهارده تا رو اوکی کردی دیگه منم گفتم میشه به نیت امام رضا هشت تا باشه؟ شش تا سکه که مایه دارم نمیکنه جا خورد گفت نه همون چهارده تا به نیت چهارده معصومه امام رضام توش هست من نمیخوام دربارش حرف بزنم اون میگه ولی

لطفا درخواست دوستی ندید
امشب دوباره اتمام حجت کرد گفت نزنی زیرشا بابات مامانت چهارده تا رو اوکی کردی دیگه منم گفتم میشه به ن ...

تو کاری به مهریه نداشته باش

بش فک نکن

اگه اعتمادشو جلب کنی کل زندگیشو میریزه به پات

فقط خیلی مراقب باش

❤تو تنها کسی هستی که در کنار منی❤ لا حول و لاقوة الا بالله العلي العظيم❤❤
امشب دوباره اتمام حجت کرد گفت نزنی زیرشا بابات مامانت چهارده تا رو اوکی کردی دیگه منم گفتم میشه به ن ...

باشه عزیزم اشکالی نداره. به نظر من ممکنه بازم تا اون موقع نظرش درمورد مهریه ت عوض بشه.پس فعلا تو هیچی درموردش نگو.

تو میتونی با رفتار درست اونو واسه همیشه با خودت نگهش داری چه با ۱۴ سکه چه بیشتر.

فعلا به این فک کن که خداروشکر راضی شده. بالاخره هرچی باشه تو زنش شدی. خداروشکر به هم برگشتید و قراره عقد کنید این مهمتره.

خیلیا هستن با سکه های زیاد زندگیشون بهم خورده. نمیشه مهریه رو ملاک قرار بدی. 

ان شاالله تا اون موقع درست میشه و نظرش هم عوض میشه. فعلا نظر خانوادشو هم درمورد خودت خوب کن. بذار بدونن عوض شدی. کم کم پیششون عزیز میشی.واسه خدا کاری نداره.

با پدر و مادرت هم صحبت کن. با خوبی راضیشون کن. از الان هماهنگ کن که با خبر باشن

ایشالا همیشه بخندی 😊😊😊 دعا کن منم خنده بیاد رو لبام🤗🤗

الهی همه عمر شاد باشه دلت عزیزم خندون باشی مشکلات برن پشت سرشونم نگاه نکنن بقول رستگار واسه خدا که کاری نداره. خدا بزرگه

لطفا درخواست دوستی ندید

شیوا خیلی برات خوشحال شدم امیدوارم طعم خوشبختی و آرامش رو بچشی دختره عکس العملی چی بوده یه کم نگرانم یعنی به همین راحتی کاسه کوزه رو جمع کردن؟کاش زودتر عقد کنید خیالم راحت شه

شیوا خیلی برات خوشحال شدم امیدوارم طعم خوشبختی و آرامش رو بچشی دختره عکس العملی چی بوده یه کم نگرانم ...

اصلا دربارش حرف نمیزد همش میگفت به تو ربطی نداره بیشور. ولی گفت خیلی منطقی برخورد کرد گفته بهتر از اینه که خودت پیشم باشی فکر و دلت پیش اون باشه

لطفا درخواست دوستی ندید