2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره عزیزم اگه دوستمی که هیچ اگه نه درخواست میدم قبول کن خصوصی بهت بدم شمارشو فردا چون تو کشو محل کار ...

ممنونم عزیزم بهت درخواست دوستی دادم، خیلی لطف میکنی  خدا خیرت بده

خداوندا: این یکی دعا نیست ، یه خواهشه ، یه التماسه ؛ مهربانی را به قلب ما بازگردان.

ببخشید ک اینو میگم ؛خونواده این آقا چ جورين منظورم این ک خداپيغمبر حاليشونه يا نه؛ میگم چون باباش گفته مهریه ۱۴تا؛ شاید نامزدت قضیه پرده بکارت رو باهاشون درميون گذاشته و اونا هم ب دست و پا افتادن ک چکارکنن ک براشون دردسرساز نشه؛ ی موقع با ۱۴ تا سکه عقدت نکنن و بعدشم خدایی نکرده طلاق؛ ببخشید ک حرفام ناخوشایند بود ولی گفتم ک حواست ب این موضوع هم باشه

بچه ها میدونین چی شد؟ منو دوستم از سرکار موتور گرفتیم زود برسیم خونه ماشینشو برداره تا باباش بیاد بریم بچرخیم. تا رسیدیم دیدم نامزدم زنگ زده زنگ زدم گفت کجایی من محلتونم منم کلی زود رسیده بودم ولی هول شدم گفتم رسیدم منم ولی ماله کشیدم دیگه رفتم پیشش گفتم پس چرا نرفتی پیش دختره مهمونی گفت باهاش تموم کردم ولی گذاشتمش تو اب نمک باز بخوای بشی ادم قبل شرط و شروط بذاری حرفتو عوض کنی میرم برای همیشه

لطفا درخواست دوستی ندید
بچه ها میدونین چی شد؟ منو دوستم از سرکار موتور گرفتیم زود برسیم خونه ماشینشو برداره تا باباش بیاد بر ...

وای خدارو شکر

فقط بگو بی شرط و شروط همو بخاین

آب نمک چه صیغه ایه

بگو نمیتونم با ترس به زندگیم ادامه بدم

باید ازت مطمئن باشم تا بتونم همونی بشم که تو میخای

❤تو تنها کسی هستی که در کنار منی❤ لا حول و لاقوة الا بالله العلي العظيم❤❤

صبح که بهم گفت برو بعد دو دیقه بعدش گفت میخوای واقعا باهام زندگی کنی و... من تعجب کردم گفتم حتما یه لحظه اعصابش خورد شده شیطونو لعنت کرده باز درست شده. قبل خوب شدن فال حافظ گرفته بود برا من فرستاد گفت نظرت چیه وای فالش خیلی بد بود نوشته بود دارن فریبت میدن و کلی حرفای بد منم دقیقا فهمیدم حافظ منو میگه ها چون سرکار جدیدمو بهش نگفته بودم که دروغ گفتم همون کار قبلیه ست هرروز دیگه میام و ساعتاش زیاد شده ولی صبح گفتم ای بابا همه پلیدیای دنیا از منه؟ خو به من چه اخه شاید دوستاتو میگه شاید کسی دیگه ست بعد امشب گفت اون فالو برا جفتتون فرستادم و تصمیممو گرفتم گفتم وا با یه فال گفت نه با عکس العملا و طرز فکر و جپاب دادناتون اون یه تعبیرایی از فالم کرد که تورو ترجیه دادم.

هرکاری کردم نگفت ولی بچه ها فک کنم کار دست خودش داد اخر با بد کردن من فک کنم گفته فالت شیوارو میگه و.... اونم دیده این عوضی بازی درمیاره ولی من بدجنس نیستم بدشو بگم و سادم برا همین بدش اومد از اون

لطفا درخواست دوستی ندید

وای خدا

بچه ها از تک تکتون ممنونم شما واقعا تو شرایط خیلی بد کنارم بودید ارومم کردید راهو نشونم دادید از خدا که همیشه پشت و پناهم بوده براتون بهترینارو میخوام خوشبختی میخوام. از خوشبختی شیرین تر دیگه چی هست مگه😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘

لطفا درخواست دوستی ندید
وای خدا بچه ها از تک تکتون ممنونم شما واقعا تو شرایط خیلی بد کنارم بودید ارومم کردید راهو نشونم داد ...

نمیدونی چقد خوشحال شدم حالا خیتلم راحت شد

خیلی سیاست داری😆😆😆 تحسینت میکنم

⚘خدایا شکرت❣

شیوا جون من تا الان برات پست نذاشتم 

چون واقعا نمی دکنستم چی باید بهت بگم 

ولی الان  خیلی خوشحالم 

انشاالله روزهای خوبی رو در کنار نامزدت داشته باشی

سلام من یه کاربر قدیم هستم به اسم بهناز که سال ۱۳۸۸عضو شدم ولی با نی نی سایت جدید نتونستم وارد بشم و همش مشکل رمز ورود میزد چند ماه تلاش کردم نشد بالاخره امروز کاربری جدید درست کردم