2777
2789

ببخشید من متوجه نشدم اخرش چی شد؟

شیوا جان ی مختصر بگو اخر چی کار کردین؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

به به مبارکه شیوا جان خیلی خوشحالم . ان شاءالله کنار همدیگه خوشبخت باشید .

❤❤❤❤❤❤❤

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچی دیگه با دختره به هم زد با من خوب شد 😀

ان شالله ب صلاحت باشه و عشقتون مستدام باشه😍

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

تو خالصانه رفتی طرف خدا ، خدا هم کمکت کرد . ایشالا که همیشه باخدا باشی . 

💚💚💚

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

شیوا عزیزم من زیاد برات پست نذاشتم ولی از ته قلبم همیشه برات ارزو کردم ب خواستت برسی فقط چند تا نکته بود ک خواستم رعایت کنی عزیزم اولا اینکه دیگه ب خانواده اش گیر نده فلانی چی کارکردو اینا بهش بگو یقین دارم دوسم داری هر تصمیمی در مورد خانواده هامون بگیری اون درست و بنفعمه اصلا حوصلشو با غیبت از خانواده شوهر ب سر نبر و بدشونو نگو بگو اگه بدی کرده باشنم چون خانواده توان من دوسشون دارم اصلا از گذشته دیگه حرف نزن فکر کن تازه دوس شدین اصلا از دختره حرف نزن بذار فراموش شه بده دختره هم نگو سعی کن سر وضع ات موجح باشه با کارا کوچیک ثابت کن عوض شدی منم شرایطم یه جورایی چند ماه پیش مثل تو بود مثلا من قران جیبی یا مفاتیح میذاشتم کیفم وقتی ک گوشیمو در میوردم از کیفم اونم میدید کلی ذوق میکرد دوس پسر من حساس بود زیاد تو شبکه اجتماعی باشم اینا رو درست کردم شما اصلا گله از گذشته و خانوادا نکن خودتم دختر ول جا نزن هر جا خواست بری و فوق العادههههههه محبت کن امید وارم ب زودی تاپیک عروسیتو ببینم در ضمن فعلا در مورد مهریه ات صحبت نکن

ألا بـِذِکر الله تـَطمـَئِنُّ القُلوب

وااااااای خدای من،شیوا جان خیلی خیلی برات خوشحال شدم،خدا جواب دل شکستت را داد،خدا جواب توبه خالصانه تو را داد پس همیشه سعی کن یادت بمونه،خیلی خوشحالم که به مراد دلت میرسی،آزمایش الهی سختی بود اما خداروشکر برات تجربه شد،التماس دعا عزیزم.

خداوندا: این یکی دعا نیست ، یه خواهشه ، یه التماسه ؛ مهربانی را به قلب ما بازگردان.

دی ماه ازمون ارشد دارم خدا میدونه کلا درس و همه چیزو ول کردم انقدر که به فکرت بودم . اخه همچین اتفاقی برای دوستم که همسایه خونه پدریم بود افتاد البته اینا باهم دوست بودن که دوست پسرش چقدر ازاین دوستم پول و طلا میگرفت و حتی چند بار بغلش کرده بود بوسیده بود بعد یهو بی مقدمه گفت به درد هم نمیخوریم خداحافظ رفت یه دختر دیگه رو عقد کرد . دوستم تا چندوقت زیر سرم بود بخدا همش داروی اعصاب همش حالت تهوع ناامیدی .. میگفت چرا بغلم کرده چرا ازم پول میخواست . پسره به روی خودشم نیورد پولاشو پس بده .  پولش هیچ با احساسش بازی کرد الان چند ساله دوستم دیگه باکسی نیست ازدواج هم نمیکنه . من کامل حالتو میفهمیدم . خدارو خیلی شکر که پایان ماجرای تو خوب بود . من دلم خیلی روشن بود . 

ببخشید خیلی پست گذاشتم تو تاپیکت برم دیگه سر درسام ایشالا بیست روز دیگه ازمونمو دادم میام خبرای خوشتر بشنوم ازت . توهم به خودت و عشقت برس . خوشبخت و سلامت باشی در پناه خدا . 

😍😍😍😍😘😘😘😘

لاوین جون و سارا جون و بقیه هم خیلی انرژی مثبت و همراه بودن . ایشالا همیشه سلامت و خوشبخت باشن . 

دی ماه ازمون ارشد دارم خدا میدونه کلا درس و همه چیزو ول کردم انقدر که به فکرت بودم . اخه همچین اتفاق ...

مرسی عزیزم ان شاءالله موفق باشی و امتحانت عالی شه.

پول و طلا که خوبه دوست پسر دوستم سر کاکائو هایی که داییش از المان میفرستاد باهاش خوب میشد سنشم کم نبودا😓

لطفا درخواست دوستی ندید