2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شیوا جون تا صفحه 20 خوندم کلی حالم بد شد

تو پشت سر دختره هیچی نمیگی اما اون داره تمام کارایی که تو از روی علاقه برای نامزدت انجام دادی بد جلوه میده.من داره گریم میگیره برات 

واقعا نامردی تا کجا؟!

اگه دختره تهدیدش میکنه به خودکشی تو هم تهدیدش کن

بگو اون یه بار ازدواج کرده و دقیقا  تو همین شرایط بوده و خوب راه و چاهو یاد گرفته

اما من اول و اخرین مردی که دیدم تو بودی

میخای بری برو ولی بدون دنیا همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه.و اگه بلایی سرت بیاد اون مقصره

تو تمام تلاشتو کردی اما بذار هر کس به اندازه لیاقتش زندگی کنه

شاید قسمت تو چیز دیگه ای باشه

دیگه بیشتر از این اصرار نکن

وبگو هرچی پشت سرت گفتن و خرابت کردن هرگز نمیبخشی و به خدا واگذار میکنی

واااای خدا چقد دلم شکست 

😢😢😢😢😢😢

❤تو تنها کسی هستی که در کنار منی❤ لا حول و لاقوة الا بالله العلي العظيم❤❤

شیوا جان سعی کن دیگه هیچوقت از اینجور دعاها استفاده نکنی، حتی دعای جلب محبت عوارض داره، در علم ابجد حروف و اعداد از جداولی برای محاسبات استفاده میشه که هر کدوم موکل خاص خودشون رو دارن، که با رسم جدول در اون گیر میفتن و از این طریق کاری که ازشون خواسته میشه رو انجام میدن، همیشه امیدت به خدا باشه، اون دست بالای همه دست هاست، به اون وصل بشی از غیر اون بی نیاز میشی .. خدا غیوره، سلطان میگه بهت اجازه میدم بیای رو در رو با خودم حرف بزنی،  اونوقت حیف نیست سلطان و ول کنیم بچسبیم به نوچه ها و ریزه پیزه ها تا برامون پیش سلطان پادرمیونی کنن؟

همین که دیدمش خیلی حالم خوبه. گفت فردا احتمالا اخرین روز باشه با دختره تموم کنه ولی باز تهش گفت شایدم نشه نمیدونم خیلی پریشون میشه وقتی درباره اون حرف میزنه میگه من ادم دل شکستن نیستم خداییم راست میگه میگه اونم ادمی که تو اون شرایط اومد به دادم رسید انقد محبت دیدم ازش چه جوری خوردش کنم

لطفا درخواست دوستی ندید

منم اولش شیطنت کردم گفتم از کی بریم شمال کیا میان گفت دوس ندارم باهات باشم احتمالا یا کنسله یا تنها میرم. بعد گفتش که چی فک کردی چهار سال عذابم دادی الان میخوای یه ماهه برگردی صاحاب همه چبوی بشی همه چی بشه عین روز اول؟

لطفا درخواست دوستی ندید