2777
2789

بازم گفت جفتتونو بگیرم گفتم زشته نزن از این حرفا هی گفت منم هی گفتم بسته خجالت بکش زد زیر خنده گفت اذیتت که میتونم کنم بغلش کردم گفتم اینجوری نه

لطفا درخواست دوستی ندید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میاد پیشم خوبه میره پیش اون با اون. خوبه با من بد میشه موندم والا

امشب گفت تو چرا به من پیام میدی؟ شب بخیر صبح بخیر و... گفتم دراون حدم ندم؟ ج نداد

لطفا درخواست دوستی ندید

اون دختره بخاطر یک ماه مهربونی اونم کاملا برنامه ریزی شده ، حقش نیس دلش بشکنه بعد تو با چهارسال نامزدی و از دست دادن باکرگی حقی نداری ؟ ! ! 

جل الخالق

چجوری میخوای به این مرد تکیه کنی ؟ 

الان داغی نمیفهمی فقققط میخوای برگرده

ولی وقتی موفق شدی و باهاش رفتی زیر یه سقف و التهابت فروکش کرد و عقلت بهت دستور داد  این حرفایی که ازش شنیدی در مورد این دختر و چتهایی که ازشون دیدی آرومت نمیذاره ها

مثل خوره به جونت میفته

برات ناراحتم شیوا

وای راستی امروز رفته بودم سر اون کاره که خیلی خوبه بعد حجاب مهمه اونجا مقنعه و بی ارایش و.... بعد موهامو که رنگ کرده بودم بهم گفته بود از فردا مقنعه سر کن موهاتو کامل کن تو. نمیدونه هم این کاره رو منو اونجوری دید کپ کرد گفت وای من باور نمیکنم توبه تورو باور نمیکنم تغییر کرده باشی نمیتونم اعتماد ندارم بهت مگه میشه اخه یهو انقدر تغییر همش فیلمه و...

لطفا درخواست دوستی ندید
اون دختره بخاطر یک ماه مهربونی اونم کاملا برنامه ریزی شده ، حقش نیس دلش بشکنه بعد تو با چهارسال نامز ...

میگه خب تو قدر ندونستی پس زدی منو مخبتامو ندیدی اون زندگیو تموم کردی هرچقدم من اومدم دنبالت تو برنگشتی الانم فقط از حسودیته که برگشتی از بدجنسیته نه عشق

لطفا درخواست دوستی ندید
بچه ها یعنی میشه فردا شب تمومش کنه بااون؟ من توش نمیبینم

چراانقدامیدداری گلم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
دارم میگم توش نمیبینم که بااون تموم کنه این امیده؟😐

شایدتوظاهراینجوره

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
میگه خب تو قدر ندونستی پس زدی منو مخبتامو ندیدی اون زندگیو تموم کردی هرچقدم من اومدم دنبالت تو برنگش ...

این آقا در قبال از بین بردن باکرگی تو مسئوله

هر چقدرم تو بهش بدی کرده باشی عوضش تا این سالها تامینشم کردی که حق بزرگی داری بخاطر این و بابت این مدت مهریه بهت تعلق میگیره

پس خدا هم حق قائل شده برای زنی که مرد رو تامین جنسی میکنه حالا چه صیغه چه ازدواج دائم

پای حق بزرگی که به گردنش داری وایسا ایینقد ملتمسانه باهاش رفتار نکن