2777
2789
پنج سال باهاش زندگی کردم میشناسم اخلاقاشو میفهمم دو دله میفهمم اونو هم دوست داره میفهمم خستگیش ادا ن ...

پس اگه انقد اطمینان داری دندون لقو بکن بنداز دور

۲ماه عزاداری میکنی کم کم میپذیری

الان داری زجرکش میکنی خودتو

بعدشم ازش فاصله بگیری خودش میاد

هیچ وقتم نگو بهش حالم بد و تنهام

بگو پنج سال باهات خوش بودم احساس امنیت میکردم اما قدرشو ندونستم الان ک احساس خطر کردم تازه میفهمم چقدر میخواستمت

بازم گله کرد بگو پس دنبال بهانه ای پس چ بهتر ک الان بری نه بعدا ی بچه رو دستم بذاری و بری

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
پس اگه انقد اطمینان داری دندون لقو بکن بنداز دور ۲ماه عزاداری میکنی کم کم میپذیری الان داری زجرکش ...

نمیتونم نمیتونم اینجوری بگم فقط میخوام باشه😥

لطفا درخواست دوستی ندید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه حرفی نزن برو دکتر با مامانت

احتمالا فشار عصبیت بالاست

شیوا بشین با خودت فکر کن اگه بهت نه بگه چیکار میکنی با خودت رو راست باش

ببین اون دختره جدیده براش مردا هم از خدا خواسته، تو همه جوره اون مرد رو ساپورت کردی حتی رابطه ،که اشتباه بود 

الان اون حتی از شکایت تو میترسه چون قانون طرف تو هست

با حرفایی که میزنی حس خوبی ندارم  میخواد تصمیم بگیر که کدومتون باشین پس چرا  فردا با دختره میره مهمونی تولد خودشو کنار دختره نشون بده!

اگه از بالا به قضیه نگاه کنی  اصلا این مرد آینده دار نیست اون فقط قبلا برای تو عاشق بود دیگه  به کسی اعتماد نمیکنه

در هر صورت ذره ای از حق و حقوقت کوتاه نیا نزار مظلوم نمای کنه 

تجربه خودم اینه هر چقد مردی رو تحویل بگیری پرو میشه فکر میکنه چه خبره ، 

دارم میلرزم. وای بچه ها الان همش فکر میکردم مگه چند روزه ندیدمش یادم نمیومد بعد یهو دیدم عه پنج شنبه اومده که پیشم پس چرا اینجوریم به خودم گفتم خب کم بود دیگه نیم ساعت بعد فرداش انقد اذیت شدم. انگار یه هفته گذشته بهم

لطفا درخواست دوستی ندید
دعا رو پیگیری نکنم؟ نگم پس چی شد من دارم درد میکشم

شيوا تورو خدا برو زودتر دعاتو باطل كن بعد بزار هر تصميمي خواست بگيره

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
ارامش دارم کنارش خیلی خوشم وقتی هست

اوکی

الان باید بهش فرصت بدی

۵سال اذیتش کردی

ب نظر من حق داره الان قاطی کرده باشه ندونه داره چکار میکنه

بهش زمان بده

الان وقت مثبت فکر کردنه نه اینکه جا بزنی ب این فک کنی همش با اونه و اونو انتخاب میکنه

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

شیوا اشتباهت این بود که همیشه به حرف پدر مادرت گوش ندادی  ببین اگه گوش کرده بودی الان وضعیتت فرق میکرد

در اولین فرصت بهشون بگو چه اتفاقی افتاده ،خانواده پسره وخودش همه درمقابل تو یه نفر

خیلی دارم حرص میخورم از دستت این  مرد خودشو امامزاده میدونه 

شیوا اشتباهت این بود که همیشه به حرف پدر مادرت گوش ندادی  ببین اگه گوش کرده بودی الان وضعیتت فر ...

نه نمیگم کاری ازشون برنمیاد فقط بدتر جنگ میشه بیشتر حرمتا از بین میره

لطفا درخواست دوستی ندید

بهش پیام دادم گفتم ناهار چی خوردی نفس؟ هنوز ج نداده. وای بچه ها الان دیدم ابجیش بلاکم کرده چقدر حرصم دراومد گلو برد داد به اون جو گرفتتش

لطفا درخواست دوستی ندید
بهش پیام دادم گفتم ناهار چی خوردی نفس؟ هنوز ج نداده. وای بچه ها الان دیدم ابجیش بلاکم کرده چقدر حرصم ...

تو رو خدا خودتو اذیت نکن فقط دعا کن از ته دل.

اوایل ازدواجم شوهرم خیلی اذیتم میکرد اما من باهاش خوب بودم نماز می خوندم و دعا میکردم واقعا هم نتیجه اش رو گرفتم ازین رو به رو شد شوهرم 

⚘خدایا شکرت❣