2777
2789

نمیگم بعد از ازدواج شرایطتون ممکنه مثه هم شه ولی کلی کلی تجربه میتونی بدست بیاری

پشت گوش ننداز حتما بخون نهایت یه ربع وقت میذاری

بعدم برو تو پروفایلش بقیه تاپیکاشم بخون حتما واست کلی درس داره

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد از اینکه داستان زندگیشو خوندی بیا این تامیکو هم بخون https://www.ninisite.com/discussion/topic ...

شباهتا خیلی زیاد بود خیلی 😢 اه زن داداشش یادم میادا😣 اون گند زد به زندگی ما گشنه ها ماشینمونو از چنگمون دراوردن چه کارا که نکردن اینم از بیپولیاش😳

لطفا درخواست دوستی ندید

نه یه صبح بخیر سرد

حالم باز بد شده حالت تهوع امونمو بریده کلافه و بی قرارم بشدت به زور جلو خودمو گرفتم ازش نخوام امروز بیاد خدایا چطور تحمل کنم فردام که کلا با دختره ست😭

لطفا درخواست دوستی ندید

باز یه روز باهام نبوده سرد شده ازم دور شده. وای خدا امروز و چه جوری شب کنم فردارو چی ای خدا چیکار کنم حالم خیلی بده. چیزی بهش نگم؟

لطفا درخواست دوستی ندید
نه یه صبح بخیر سرد حالم باز بد شده حالت تهوع امونمو بریده کلافه و بی قرارم بشدت به زور جلو خودمو گر ...

باور نکن وقتی میگه با دخترم

میخواد اذیتت کنه میگه با اونم

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
باور نکن وقتی میگه با دخترم میخواد اذیتت کنه میگه با اونم

نه بااونه داره کیف میکنه سواستفاده گر😭 اگه این چند روز ندیدمش چند روز اینده هم نبینمش بعد یهو سه شنبه بگه نمیخوامت و خاموش کنه چیکار کنم بااین بی قراری رو هم انباشته شده همینجوریش اگه بگه میمیرم چه برسه تو این همه بی قراری

لطفا درخواست دوستی ندید
نه بااونه داره کیف میکنه سواستفاده گر😭 اگه این چند روز ندیدمش چند روز اینده هم نبینمش بعد یهو سه شن ...

از کجا انقد مطمئنی ک با اونه؟

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

چی بگم این آدم یه بام و دو هواست میخواد تصمیم بگیره دیگه ددر دودورشون چیه

صبور باش ومحکم ،ولی خدایی کاری که اون با تو میکنه صد برابر بدتر از کاریه که تو باهاش کرد بچه که نیست 35 سالشه

اصلا رفتارشبه سنش نمیخوره

از کجا انقد مطمئنی ک با اونه؟

پنج سال باهاش زندگی کردم میشناسم اخلاقاشو میفهمم دو دله میفهمم اونو هم دوست داره میفهمم خستگیش ادا نیست کلافگیشو میفهمم که مونده چطوری منو از سرش باز کنه یه زندگی جدید بسازه

لطفا درخواست دوستی ندید
چی بگم این آدم یه بام و دو هواست میخواد تصمیم بگیره دیگه ددر دودورشون چیه صبور باش ومحکم ،ولی خدایی ...

نمیتونم باز بدن دردم شروع شد باز بی جونم حالم بده

لطفا درخواست دوستی ندید