2777
2789
چرا نمیتونم اینجوری فکر کنم؟ خیلی چشمم ترسیده

منم‌که میگم میخاد حرصت بده بگو نه

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیوا 

اینکه بهش ابراز علاقه میکنیوو خیلی بی سیاست میگیاااا دقت کن 

تو‌اصلا نباید هی پیاز داغ این قضیه رو زیاد کنی تنها کاری که جواب میده و‌آروم میشه عذرخواهی کردنه 

تو‌میری رو‌اینکه گریه کنی و بغض کنیو بهش بگی تنها میشم اون فقط عذاب وجدان میگیره عصبی میشه 

بعدم تو انتظار نداشته باش تو سوز و‌گدازش میکنی اون بشینه همراهی کنه مطمئن باش قطع میکنه تلفنو یا بد جواب میده میخوره تو ذوقش

یکی ب میخ بزن یکی ب نعل فعلا

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️

⬅⬅⬅⬅⬅⬅⬅⬅⬅⬅⬅⬅

دوستان چند نفر موافقین که الان این اقا پی اینه که شیوارو حرص بده و تنبیه کنه وگرنه جوابش انتخاب شیواست❓❓❓❓❓❓❔❔❔❔

فقط جهت اینکه بعد این مدت هرکی نظرشو و دیدشو بگه

هرکی موافقه هرموقع خوند لایک کنه❤

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤
اهان اینم گفتم نه کسیو دارم باهاش برم نه جاییو غروب دلم گرفت دوست داشتم برم قدم بزنم گفتم تو ناراحت ...

شیوا جون ببخشیدا ولی اینجوری ک تو رفتار میکنی اگه باهات عقد کنه بعدش تبدلیت میکنه بل یه زن افسرده ک جات میشه تو پستو ؛ ببخشید اینجوری رک میگم ولی داری طوری عادتش میدی پس فردا اگه هم عقد کنی تا خلاف میلش عمل کنی یا بخوای پاتو از خونه بیرون بذاری تهدیدت به طلاق میکنه

نترس؛ شجاع باش بهش بگو مثلا رفته باشم بیرون چی میشه مگه! بگو دلم میخواد بهم اعتماد داشته باشی و مطمئن باشی هیشوقت از اعتمادت کوچرکترین سو استفاده رو نمیکنم

نه اینکه بگی وای نه تو ناراحت میشی بیرون نمیرم!

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

مرسی از تو که برام وقت میذاری گلم

فدات بشم عزیزمی از اون موقع تا الان داشتم کامنتاتو میخوندم با استرس فراوون😔 اینکه با اونه همش الکیه میخواد اذیتت کنه تو باور نکن خیلی کینه ایه بدجور داره تلافی میکنه😔😔😔😔 شیوا چند روز دیگه شاید برم حرم برات دعا میکنم امیدوارم به زودی خبر ازدواجتونو بشنوم و خوشحالیتو ببینم❤😍

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
اخه رفتاري كه باهات شد به اين شدت تهاجمي كه اوردي نبود عزيزم 

اعصابم خورد شده از این مدل ادما ک خودشونو استغفرا...خدا میدونن

کاش کفتر بودم میRiدم به بعضیاتون :/  

شیواااااااا جونم من خوندم امروزتونو

اونی که انتخاب میشه تویییی مطمئن باش از حرفاش تابلووو عاشقته فقط میخواد یه گوشه از عذابایی که بهش دادی رو بهت نشون بده

به سکه هم مهریه هیچ وقت فکر نکن فقط تلاش کن خوشبخت زندگی کنی

منم ۱۰سال پیش ۱۹آذر بعد از کلی کلی سختی و دوری و جدایی با عشقم عقد کردم

مطمئنم توهم عقد میکنی و میری مشهد فقط رفتی وجدانا منو یادت نره

راستی شوهر منم اون اوایل نمیزاشت بیرون برم یا بدون اجازه برم جایی حتی خونه مامانم حتی مهمونی های زنونه اجازه نداشتم برم ولی فقط همش مال همون اوایل بود الان عالیم نترس به این چیزا فکر نکن که تو زندکی مشترک افسرده میشی و غرور نداری و این حرفا مطمئن باش کنارش خوشبختی

منم یه جورایی بعد از یه قطع رابطه تو دوشتیمون خودم پیش قدم شدم ازش خواستم باهم باشیم یکی دوبار اطرافیان به روم اوردن منم با خوشحالی گفتم همسرم ارزششو داشت که من ازش بخوام باهم باشم والسلام

شیوا جون بزار گلایه کنه تخلیه شه

مردا شعار زیاد میدن (میخوام برم شهرستان تنها باشم)پس رفیق بازیشو کی بکنه همش با همن

ندید گرفتیش داره تلافی میکنه

اشتباهاتتو قبول کن دنبال تلافی چیزی نباش مهربون آروم باش گوش شنوا باش براش بدون گلایه تا وقت بیشتری رو برات بزاره

شیوا جان دیروز داشتم داستان زندگی یه کاربری رو میخوندم بنام فاطیما

داستان زندگیش فوق العاده شبیه توئه تا قبل از ازدواجش ۸۰% مسائلتون مثه همه حتتتتما بخون کوتاهه

کلی تجربه میشه واست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1496604/داستان-زندگی-فاطیما

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...