2777
2789
اوهوم😢

سخته اما زندگی روزمرتو‌زندگی کن فک کن رفته عسلویه داره کار میکنه هفته ایی یبار میاد پیشت 

ب دختره هم فک نکن 

اگه یه درصد حس کردی نمیتونی این وضعو تحمل کنی برو دکتر بگو بهت آرام بخش بده یکم تسهیل میکنه شرایط رو 

البته این فقط ی پیشنهاده

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️
من دارم همینکارو میکنم بعد دوستان میگن که پرو میشه برخورد کن از الان سر این موضوعات که بعدا باز نره ...

نه شیوا اشتباه نکن اگه بی تفاوت باشی میفهمه واست مهم نیست دختره الانو با بعد عقد مقایسه نکن تو الان رو بچسب بعد عقد قضیه اش جداس

تو داری جوری برخورد میکنی انگار بودن اون دختر و موندگاریشو باور داری! درصورتیکه به این نگاه کن که جایی نداره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شيواي نازنين تاپيكت و خوندم و خيلي متاثر شدم 

اول اينكه دعا ميكنم كه هرچيزي كه به صلاحت هست برات اتفاق بيفته و انشاءلله كه خواسته تو با حكمت خدا يكي باشه

دوم چيزي كه منو خيلي نگران كرده بخاطر اين همه خشم و ناراحتي هست كه بخاطر شرايط پيش اومده داري  تو خودت سركوب ميكني

و مسلما بعد از اينكه عقد دايم بينتون خونده بشه اين خشم هاي فرو خورده سر باز ميكنه و فوران ميكنه

و اين خيلي خطرناكه😔

فقط خواهشا بعد اينكه به مرادت رسيدي با يك مشاور مشورت كن كه بتوني طريقه مقابله و كنترل خشم فرو خورده ت و ياد بگيري كه خدايي نكرده باز هم زندگيت به مشكل نخوره عزيزم

برات آرزوي موفقيت دارم 🙏🌹

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔
تو فکر کن من کاسه ی داغتر از اشم . ولی انسانیت حکم میکنه از توهین به بقیه ناراحت بشم . از طرز حرف زد ...

چی!؟من؟؟؟

مشخص شد چ مدلی هستی...

این تاپیکای من اینم ادعای دروغ تو

کاش کفتر بودم میRiدم به بعضیاتون :/  
واااي چه خبره خيلي بي ادب حرف ميزني مگه ستايش چي گفت؟ درست صحبت كن واقعا تاسف آوره!!!!

خانومی مابی ادب شما لطفا با ادب باش و شخصیت دیگرانو با رفتارشون یکی نکن...

رفتار من با رفتاری ک باهام میشه ست میشه...از اینا گذشته شما دخالت نکنی قشنگ تره

کاش کفتر بودم میRiدم به بعضیاتون :/  

پیام داد. بیشعور میگه سلام کجایی اه

فقط فکر اینه که کجام نکرده لااقل حالمو بپرسه. منم باز نکردم پیامشو سریع زنگ زد خیلی معمولی و اروم حرف زدم گفت کجایی😤 گفتم خونه گفت بیحالی گفتم اره نمیدونم گفتم تو هم بیحالی گفت اره انرژی ندارم میخواستم بگم چه غلطی کردی که جنازت رسیده خونه اه

بعدم گفت بلاک نیستیا گفتم باشه گفت زنگ زدم فقط صداتو بشنوم گفتم باشه و بعدم خدافظی

لطفا درخواست دوستی ندید
الان که پیامشو باز میکنم جواب کجاییو نگم سر قبر ننت؟؟؟ 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

دیونهههه😂😂😂😂

نه خونه ام دعا به جونت میکنم

شیوا مطمئنی با دختره بیرون بودن؟

شیوا یه چیزی بگم !

من امتحان دارم دو مین‌یبار تو نی نی سایت ول میچرخم دعا کن امتحانمو که هنوز نخوندم خوب بدم😁😁😁