2777
2789
ادب داشته باش اگه نمیتونی مرهم باشی نمک رو زخمش نپاش . کسی مجبورت نکرده بیای اینجا 

ادب دارم تو بی ادبی که یهو پاچه میگیری...خودش جیزی نمیگه این جوش میاره (کاسه داغ تر از اش شمایی!؟) بعدم اصن من دلم میخواد ب خودم فوش بدم ب کسی یا واضح بگم ب شما چه....بعدشم هر وقت اومدم تاپیکت بعد بیرونم کن...اگه بهم بگی کدوم نمکو زدم ب زخمش پاشیدم بهت جایزه میدم....

این دفعه رو تند برخورد کردم تا ادمای مث تو ک فک میکنن از همه بهترن درس بگیرن

کاش کفتر بودم میRiدم به بعضیاتون :/  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادب دارم تو بی ادبی که یهو پاچه میگیری...خودش جیزی نمیگه این جوش میاره (کاسه داغ تر از اش شما ...

واااي چه خبره خيلي بي ادب حرف ميزني مگه ستايش چي گفت؟ درست صحبت كن واقعا تاسف آوره!!!!

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
واااي چه خبره خيلي بي ادب حرف ميزني مگه ستايش چي گفت؟ درست صحبت كن واقعا تاسف آوره!!!!

ممنونم ازت عزیزم . 🌷🌷🌷🌷😍😍😍😍😙😙😙😙

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
 ادب دارم تو بی ادبی که یهو پاچه میگیری...خودش جیزی نمیگه این جوش میاره (کاسه داغ تر از اش شما ...

تو فکر کن من کاسه ی داغتر از اشم . ولی انسانیت حکم میکنه از توهین به بقیه ناراحت بشم . از طرز حرف زدنت مشخصه چطور ادمی هستی . لطفا دیگه منو ریپلای نکن تو کار بزرگتر هم دخالت نکن .برو سر درس و مشقت. یادمه روز اول عضویتت هم تاپیک زدی و به چند نفر توهین کردی . ...

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

موندم شب چه جوری باهاش برخورد کنم اگه بگه شب بخیر که منم یه شب بخیر میگم ولی اگه زنگ بزنه بگه چیکار کردی امروز خیلی حرصم درمیاد نمیدونم بگم خونه خبری نبود به شما خوش گذشت؟ اونم یا میخنده و کیف میکنه که اذیتم کرده یا عصبی میشه میگه برو بابا تیکه بار من نکن تو منو تو این وضع انداختی بعدا هم همش میخوای تو زندگی اینارو بزنی تو سرم نخواستم اقا ولم کن و....

لطفا درخواست دوستی ندید
شیوا یه کاری بگم بهت انجام بده اما خیلی سخته خیلیییییییی

الان تو شرایطی نیستم که هرکاری بتونم بکنم قدرتشو ندارم.شما پیشنهادتو بگو ولی مرسی

لطفا درخواست دوستی ندید
الان تو شرایطی نیستم که هرکاری بتونم بکنم قدرتشو ندارم.شما پیشنهادتو بگو ولی مرسی

عینک بی تفاوتی بزن به چشمت هی یادآوری نکن اون دختره هم هست باهاش بودی نبودی اصلا در مورد اون حرف نزن فک کن خودتون دوتا مشکل دارین 

هرچیزی بخای بگی بهش ی نقطه ضعفه برای خورد کردنت 

پرسید چیکار کردی بگو دعا به جون شما خبر خاصی نبود همین 

اصلا نپرس خوش گذشت ! 

خوش نگذشت ته این جمله ها ی به منچه مربوط بزار خودت کمتر اذیت میشی 

پرسید چیکار کردی !؟ کار خاصی نکردم دعا ب جونت 

پرسید چه خبر !؟ خبر سلامتی خبر خاصی نیست

اصلا هم در مورد مهریه نه الان نه هیچ‌تایم دیگه چیزی نگو تا به وقتش

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️

شیوا همه این لحظه ها تو منم زندگی کردم امیدوارم زودتر به مرادت برسی و خوشبخت باشی و از این برخی که توسط بیای بیرون.بدجور می فهممت.این جور موقعیتها عقل آدم جلوی دل ادم زانو میزنه و نمیتونه حریف دلت بشه

عینک بی تفاوتی بزن به چشمت هی یادآوری نکن اون دختره هم هست باهاش بودی نبودی اصلا در مورد اون حرف نزن ...

من دارم همینکارو میکنم بعد دوستان میگن که پرو میشه برخورد کن از الان سر این موضوعات که بعدا باز نره تکرار کنه بگه اینکه میسازه با اینکه من با کسی باشم

لطفا درخواست دوستی ندید