2777
2789
هیشکی نیست باهاش برم. ولی بعد ناهار اگه دلم بگیره که قطعا میگیره حتما میرم قدم میزنم خیلی دوست دارم ...

شاید هم میخواد باز بهت یه دستی بزنه و اگه دید بیرونی و خونه نموندی باز بهت یه چیزی بگه و ناراحتت بکنه.... اینو هم در نظر داشته باش عزیزم

✨✨✨ ...LUX MEA DUX

اره زیاد

شیواجان به نظرم این چندروز رو هم طاقت بیار بیرون نرو اصلا. میبینی که حساسه این روزا. به نظرم امروز جایی نرو تو خونه باش. تا وقتی میخواد تصمیم بگیره کاری نکن که باعث بشه بهونه بدی به دستش عزیزم. الان اون خیلی با دقت حواسش بهت هست میخواد تصمیم بگیره پس وقتی گفته نرو بیرون تو هم نرو. نذار بی اعتماد بشه یا الکی بهونه بیاره عزیزم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسم میگه اگرم با دختره قرار داشته باشه نهایت یکی دو ساعت دور دور همین

مخصوصا بلاکت میکنه ک فک کنی با هم هستن اذیتت کنه

عکس پروفایلم دختره ست میکنه مثلا میخواد بگه من با تو خوشم تو هرچی باشی قبولت دارم

عکسم ک تو نت فراوونه ی سرچ میزنه پیدا میکنه عین عکس شازده پسر

اگه اونو میخواست دیگه دور تو رو خط میکشید

با اون نمیتونه کات کنه شاید دختره بهش پول داده بخاطر اون تموم نمیکنه

شاید تا ۳شنبه قراره پول دستش بیاد وامی یا طلبی ک پول دختره رو بده

اگرم چکت میکنه میخواد از حال و روزت باخبر باشه و واسش مهمی حتی اگه جوابتو نده

و اگه رو بیرون رفتنت حساس شده میخواد بدونه واقعا تغییر کردی یا داری واسش نقش بازی میکنی

فقط صبور باش

آهنگ گوش کن

برقص

فیلم ببین

کتاب بخون

هی خودتو با دختره مقایسه نکن!!

ی زمانی من شرایط تو رو داشتم

فرقم با تو این بود اون زمان هیچ کسو نداشتم باهاش حرف بزنم حداقل خالی بشم تو این سایت هم نبودم ک حداقل ی تاپیک بزنم حرف بزنم تخلیه بشم

دوستی ام ک منو  درک بکنه نداشتم

خانواده ام ک هیچی

خودم بودمو در و دیوار

گریه و جیغ و صدا کردن مامانم

حالم خیلی بد بود تو اون شرایط بد دانشگاه و امتحان(جالبه نمره هامم خوب میشد😂😂😂)

جالبتر اینکه بعد هر امتحان زنگ میزد ببینه امتحانو چکار کردم همین واسم دلگرمی بود

سخت گذشت اما گذشت

الان دیوانه ی منه اما نمیخواد قبول کنه

ب معنای واقعی مغروره و خل و چل

هیچکس ب اندازه من دوستش نداره حتی خانوادش خودشم میدونه اما قبول نمیکنه

بالاخره روزی میرسه غرورشو بذاره زیر پاش بشه همونی ک هست پر احساس و مهربون

شیوا جان صبر داشته باش

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
شاید هم میخواد باز بهت یه دستی بزنه و اگه دید بیرونی و خونه نموندی باز بهت یه چیزی بگه و ناراحتت بکن ...

وای دلشوره بدی گرفتم. اخه دوستم زنگ زد با ماشین رفتیم دور زدیم الانم پیششم تازه اومدم یکم بمونم میرم خونه ولی تمام مدت استرس دارم که الان زنگ بزنه چیکار کنم بگه از خونه زنگ بزن

لطفا درخواست دوستی ندید
وای دلشوره بدی گرفتم. اخه دوستم زنگ زد با ماشین رفتیم دور زدیم الانم پیششم تازه اومدم یکم بمونم میرم ...

گوشیتو خاموش کن

رفتی خونه روشن کن

اگه زنگ زده بود ک پیامش میاد

تو پیام نده چون گفت پیام نده تا بدم

وقتی ام حرف زدین پرسید چرا خاموش بودی بگو خواب بودم شار ژ باطری تموم شده خاموش شده

ی وقتا آدم مجبوره پنهون کنه😂

گوشیتو خاموش کن رفتی خونه روشن کن اگه زنگ زده بود ک پیامش میاد تو پیام نده چون گفت پیام نده تا بد ...

هیچ وقت روز نمیخوابم. بچه ها این حرفا تابلوه حموم بودمو خواب بودمو...  بعدم خب دوس پسره مگه زنگ میزنه خونه همین چند وقت پیش دعوا کردیم سر اینکه میگه تو مجهولی همش میپیچونی جواب درست نمیدی و... الانا دیگه پامیشم که برم خونه بااین استرس بیرونم زهرمارمه

لطفا درخواست دوستی ندید
هیچ وقت روز نمیخوابم. بچه ها این حرفا تابلوه حموم بودمو خواب بودمو...  بعدم خب دوس پسره مگه زنگ ...

پس هنوز لجبازی

حق داره بهت شک داشته باشه

چون تغییر نکردی

اسکل کردی؟؟؟

ادب داشته باش اگه نمیتونی مرهم باشی نمک رو زخمش نپاش . کسی مجبورت نکرده بیای اینجا 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .