2777
2789
راستی بچه ها امروز اومدم بدجنسی کنم خوب درنیومد 😟 یه فال تا روت برا ماه تولد خودمو خودش فرستاده بو ...

اخه دختر...در این بشر بی احساس و پررو و وقیح چی دیدی ک عاشقش شدی؟

نظر منو  بخای بت بگم ک توروخدا ی مسافرت برو.چند وقت نبینش...بدی هاشو تو ذهنت مرور کن.الان ک هیچی بینتون نی.اینقد پررو میگه دوتا دوتا میخام.وای ب روزی ک بگیرتت...

این می بینه کوتاه میای اینقد میتازونه.

توروخدا ی چند وقت جدی بشو و جوابشو بده،نذار اینقد اذیتت کنه و بازیچت کنه...

از این فال و دعا و چله هم بکش بیرون واسه همچین آدمی..

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

جواب داد گفت این روزا خیلی داغونم خیلی پریشونم برا این گفتم چند روز نباش ممکنه بلاکت کنم بذارم ریجکت لیست ناراحت نشو ولی باید یه عوشی بازی دربیارم اونو رد کنم دیگه چه خاکی سرم بگیرم اخه. منم گفتم باشه خیالت راحت مشکلی نیست.میدونم هوای دلمو داری تحمل میکنم بااینکه خیلی سخته الانم داری میری بادوستات سعی کن بهت خوش بگذره یکم حالو هوات عوض شه و خدافظی کردم

بله من همون شیواییم که تک تک دوستاشو پروندم نه اونا پیداشون شد نه این جرات داشت بره طرفشون اینا جدیدن هنوز ندیدمشون😒

لطفا درخواست دوستی ندید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شیما دست رو دلم نذار دلم میخواد خفش کنم. امروز دوباره تاکید کرد که تا دعاهه باطل نشه عشقمو باور نمیک ...

از ی طرفم احساس میکنم اون دختر وظیفش بوده بیاد واسه حرص دادن ب تو

ی جور بازیه

وگرنه اگه جدی بود ی دختر عرض یک ماه ک حرفای +۱۸ نمیزد یا خونه رو جور نمیکرد هرچقدرم مطلقه باشه

هرزه ترین پسر هم دنبال همچین دختری نمیره مگر بخاطر خوشگذرونی

فقط میخواد عذابت بده

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

یه کاری کردم با سیاست دعوا انداختم بدون اینکه کسی بفهمه چی شد یا اسمی ازم بیاد رفت زد زیر گوش دوست سی سالش یه دوست خیلی صمیمی هم داشت گفتم تو نبودی منو انقد هیزی نگاه کرد تو خیابون مردم از خجالت بااونم قطع ارتباط کرد ببین چه جوری بدبخت شدم الان 😩 نه مغزم کار میکنه نه ارزشی برام مونده هیچ شدم

لطفا درخواست دوستی ندید
از ی طرفم احساس میکنم اون دختر وظیفش بوده بیاد واسه حرص دادن ب تو ی جور بازیه وگرنه اگه جدی بود ی ...

نه واقعیه شک ندارم دختره خیلی میخوادش خیلی ساله منتظره ما به هم بزنیم

لطفا درخواست دوستی ندید
نه واقعیه شک ندارم دختره خیلی میخوادش خیلی ساله منتظره ما به هم بزنیم

واقعا چقدر بدبخته ک رو خونه کسی دیگه خونه ساخته

اه حالم بد شد

چند سال پیش همچین خیانتی رو دو نفر از نزدیکترینام باهام کردن

ازشون گذشتم اما نبخشیدمشون

تا چن سال پیشم باهاشون در ارتباط بودم اما دیگه کات کردم

میگم نزدیک یعنی خیلی بهم نزدیک بودن

نگم کی بودن بهتره

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

عزیزم از اول تاپیکهاتو میخوندم .کارهایی که به خاطر این آقا کردید با اعتقادات من جور نیست اما این دلیل نمیشه اگر نکته ای به ذهنم برسه بهت نگم .میخوندم و خیلی هم حرص خوردم اما واقعا چیزی که به دردت بخوره نداشتم بگم .

امروز ۲نکته  به ذهنم رسید یکی اینکه این آقا خیلی مغرور شده ،غرور از حرفاش می باره،دین ما و روانشناسا میگن با آدم مغرور فقط باید مغرور باشی .مهربون باش اما غرور خودتو حفظ کن .

نکته ۲همیشه در دسترس نباش .بگو مثلا کمی کار دارم اون ساعتی که قرار گذاشتی دیر تر میام مثلا فلان ساعت یا مهمون دارم یا مامانم ناراحت میشه یا مامانم کسالت داره کمی پیشش باشم و.... این همون ترفندیه که اون دختره استفاده میکنه.

میدونی چرا رفته سمت اون خانم چون شما همیشه در دسترس هستید  یه جورایی دلشو زدید.

اگر این شرایط خاص نداشتید و دوستش نداشتید می گفتم بی خیالش شو اگر انتخابت کنه خیلی با رفتارش و گفتارش اذیت میشی.

امیدوارم مشکلت حل بشه

زندگی من خیلی بالا پایین داشته بعد فوت مامانم خیلی زود رنج شدم میترسم بچه ها نظر بدی بدن من اذیت ب ...

اره عزيزم بعضي ها هستن كه شعور نداشته باشن ولي اگه دقت كني بالاي نود درصد همدردي ميكنن و دلسوزن.... اخي خدا مادرتون رو رحمت كنه عزيزم خيلي ناراحت شدم❤️😢 ان شاء الله شيما جون هر زمان امادگي داشتي بنويس قول بت ميدم اولين نفر كه بخونه خودم باشم و حمايتت كنم نذارم كسي جيك بزنه😋😋 مراقب خودت باش عزيزم

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

سلام شیوا جان 

من تا حدودی تاپیکات رو دنبال کردم 

نمی خوام چیزی بگم که اذیت شی اما به نظر خودت این زندگی قابل اعتماد هست ؟؟؟

بهتر نیست با یک مشاور به طور جدی تر حرف بزنی ؟؟؟

عزیزم از اول تاپیکهاتو میخوندم .کارهایی که به خاطر این آقا کردید با اعتقادات من جور نیست اما این دلی ...

اینارو میدونم قبلا هم همین بودم اونم از نوع افراطیش مثلا جمعه از ده صبح میومد دنبالم میگفتم امروز کلی کار دارم چرا یهویی میای میگفت طاقت نمیارم تو خونه میخوام پیش تو باشم منم قشنگ حموممو میرفتم ناهارمو میخوردم بازیمو میکردم تو نت میچرخیدم با دوستام چتمو میکردم بعد از ظهر میرفتم وایمیستاد طفلی😩

ولی الان در حد کمشم جرات ندارم خیلی ترسیدم گلم خیلی ترجیه میدم که برم. حالا چیزی نمونده بلاخره این هفته معلوم میشه. بعد عقد اوضاع کم کم بهتر میشه. فقط یادم میاد چهارده تا مهر تنم میلرزه انگار بازم دارم صیغه میشم جا پام محکم نیست ارامش ندارم 

لطفا درخواست دوستی ندید
من حواسم نبود شیما جان تسلیت میگم عزیزم

به نظر من اين پسره رو ول كن چهارده تا سكه يعني ذليل شدن تو!!  شيوا اون روزي رو ميبينم كه بهت با همين دختر خيانت كنه و ولت كنه بره و دستت به هيچ جا بند نباشه گوش بده

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
سلام شیوا جان  من تا حدودی تاپیکات رو دنبال کردم  نمی خوام چیزی بگم که اذیت شی اما به نظ ...

سلام عزیزم. نه قابل اعتماد نیست هیچی درست نیست تمام کارام اشتباهه میدونم ولی نمیتونم بدون اون نتونستم از پس خودم بر بیام نمیخوام باز دیوار چنگ بزنم یه هفته نخوابم تو خیابون از هوش برم عین جنازه ها بشم میخوام بپذیرم اینم عذابه اونم عذابه ولی این اگه قلبمو میسوزونه اون زندگیمو اتیش میکشه

لطفا درخواست دوستی ندید
اینارو میدونم قبلا هم همین بودم اونم از نوع افراطیش مثلا جمعه از ده صبح میومد دنبالم میگفتم امروز کل ...

دیگه خیلی افراط میکردی قبلا.از نظر من مشکل  ۱۴ تا سکه نیست  افراد زیادی می شناسم که ۱۴ سکه مهریه شون هست،نگران رفتار خودتم نتونی عشق یا خشمت رو کنترل کنی نگرانم افراط باشی یا تفریط. با محبت باندازه ،احترام باندازه،عصبانیت کنترل شده میتونی رامش کنی ولی خیلی سخته.