2777
2789

اصلا نمیتونم درک کنم این رابطه تون رو

چرا خانواده ات پیش قدم نمیشن.و تکلیفتون رو مشخص نمیکنن .شما که جندماه نامزد بودین بعد از اتمام نامزدیتون یعنی خانوادت سراغ این اقا شوهرت رو نمیگیرن.مگه شهر هرته سرخود رفته زن گرفته.تازه این وجدانش کجا بود تو رو بااین وضعیت میخواد بزاره بکارتت رو گرفته بعد خیلی ریلکس با یه قهر کردن تو اونم رفته پی یکی دیگه.لااقل بیاد به خانوادت توصیح بده که نمیخواد باهات باشه.همین جوری سرخود که نمیشه.اون مگه تو رو از پدر ومادرت خاستگاری نکرده و نامزد نشدین؟خب الان خانوادت سراغ این نامزدت رو یعنی نمیگیرن.چرا تو داری خودتو به اب و اتیش میرنی چرا خانوادت اعتراضی ندارن؟؟

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

عزیزم تو دیگه تلاشتو کردی بابت خودت و رفتارای گذشتت تلاش کردی...دیگه عذاب وجدان نداشتبه باش...اینقد فکروخیال نکن گفتنی هارو گفتی کاراتم انجام دادی حالا توکل کن و عاقلانه رفتار کن و بزار کمتر فک کنی ...همه چیو بسپار به بهترین

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خدا حلال کرده بنده خدا حروم میکنه و بهت تهمت ول بودن میزنه و خودش با پسره که هنوز عقد نیستن حرف ...

از کجا میدونی شاید اونم صیغه کرده؟!

فک میکنی واسه این طور پسرا سخته یه خطبه خوندن و هرکاری ک بخوان بکنن!!!!

ازین گذشته باید یکمی به عرف جامعه هم نگاه کرد تو جامعه ما دختر مجرد ک صیغه میشه هدف آشنایی بیشتره نه همبستر شدن ؛ واسه خانومای متاهل هم باز هدفا متفاوته

پیش خدا گناه نکرده ولی متاسفانه دید جامعه بد میشه

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

آها یه چیز دیگه شیوا جون

نگران اون طلسم و سحری هم ک واست گرفته اصلا نباش دانسته یا نادانسته هردوتون دارین اشتباه میکنین

نمیگم خرافاته ها؛ نه هست تو قرآنم به صراحت اومده

اما دوره دعا و طلسم ۴۱ روزس مگه اینکه هر ۴۱ روز تمدید بشه پس تا حالا باطل شده خود بخود

اگه هم شک داری بازم سراغ ساحر و دعانویس نرو؛ به قرآن پناه ببر سوره جن بخون چندشب؛ چهارقل در طول روز زیاد بخون اسپند دود کن مطمئن باش باطل میشه

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

آها یه چیز دیگه شیوا جون نگران اون طلسم و سحری هم ک واست گرفته اصلا نباش دانسته یا نادانسته هردوتون ...

من نگرانش نیستم اون خیلی اصرار داره من که اتفاقا دوست ندارم برم اصلا چون میترسم بدتر یه چی بنویسه دور شه ازم.ولی فعلا یه بهونس برا بودنش. چون احتمالا یه دوست قدیمی هم میبینیم و اون میخواد ما باهم باشیم و باهامون صحبت خواهد کرد اگه البته باز گند نخوره به چیزی که فک میکنم پیش بیاد فک میکنم مثبت باشه فعلا بذار فک کنه قراره بریم فوقش پیش دعانویسه میگم اگه هم دعایی هست من راضیم که عاشقشم جلو دوستش فک نکنم اون بذاره کاری کنه نامزدم و دعانویسه دورمون نکنه

لطفا درخواست دوستی ندید
چه فرصتی؟

شوخی کردم که مثلا یه دعا بنویسه دختره بره جای اینکه بنویسه ما از هم دور شیم. اون منو برد گفت تو فامیلام برامون دعا گرفتن بریم باطل کنیم بغلش دعای محبتم برا من گرفت منم برم به ظاهر برا باطل کردن محبتمون ولی بگم دختره رو دک کنه

لطفا درخواست دوستی ندید
عزیزم میدونم حرفتون درسته،ولی این خانوم با ایین آقا رابطه داشته،این تو جامعه ما عادی نیست بخاطر این ...

حالا چون 1 بار اشتباه کرده تا اخر بابد بره؟؟؟؟. نمیدونم مجرد موندن بدتره یا با مرد هرزه یک مر زندگی کردن و 1 بچه بدبخت  تو اون زندگی اوردن؟

حالا خیلی حساسه  میتونه بره دکتر و ترمیم کنه...قراز نیست دستی دستی اویزون پسری که اینو نمیخواد بشه که

البته واقعا ناراحت میشم دخترهایی مثل شیوا رو میبینم....حقیقتش فکرم نمیکنم کسایی مثل شیوا هیچ وقت جرئت اینو پیدا کنن که پا رو احساساتشون بذارن و منطقی فکر کنن...

یه یه جورایی اخر سر مجبور میکنن پسره باهاشوت ازدواج کنه و بعدش بعد هر خیانت همسر گله از بخت و اقبال میکنن...و

با یه کار میکنن دیگه پسره مستقیم از زندگیش میندازتشون بیرون.. و باز فحش به

پسرا و بخت و اقبال میدن

کاش به روی متوجه بشید تقصیر خودتونه که این اتفاقا برات پیش میاد...وقتی حاضری هر کس و ناکسی بیاد تو زندگیت خوب انتظار این رفتاره

ارو داشته باشی

به دختراتون یاد بدید ادم های ارزشمندی هستن...یاد بدید مرد باید در کنار زن تلاش کنه که همسرش رو به زندگی دلگرم نگه داره...زندگی فقط این نیست زن یه کاری کنه که مرد نره...