2777
2789
خب بعد بعد از ارتباط با اون دختر ک بیشتر واسه فرار از فکر به عشق قبلیش بوده این دختر خواه ناخواه ارت ...

دقیقا درسته کاملا حرفای اونم همینه ولی دختره خیلی بدجنسه 😢 چرا بدتر چسبید بهش خانوادشو تحریک کرد که نذاره من برگردم به زندگیم چرا اون نمیفهمه من بدون نامزدم ایندم تاریکه ولی اون هنوزم میتونه هیچی از دست نمیده هیچی

لطفا درخواست دوستی ندید

دیروز گفت میدونی یکی از ترسام چیه؟ تو فقط اومدی دنبال یه مهر تو شناسنامت نه من باز همون ادم میشی این همه ذهنتای مختلف منفیو چطور مثبت کنم اخه اونم با کسایی که تشدیدش میکنن دایم

لطفا درخواست دوستی ندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شبوا بهش فرصت بده تا قشنگ تصمیم بگیره تو تصمیمش مداخله نکن جوری رفتار نکن ک دچار عذاب وجدان بشه حت ...

وای نه نمیتونم بعد این همه صمیمیت الان خودمو ازش دور کنم دختره بچسبه بهش از این نیازش استفاده کنه برا وابسته کردنش😭

لطفا درخواست دوستی ندید
دقیقا درسته کاملا حرفای اونم همینه ولی دختره خیلی بدجنسه 😢 چرا بدتر چسبید بهش خانوادشو تحریک کرد که ...

عزیزم شیوا جان من تو رو درک میکنم

ولی اون دخترم درک میکنم؛ ما خانوما زود وابسته میشیم ؛ اون دختر وقتی اومد ک شما دوتا تعهدی بهم نداشتین لااقل تو با رفتارت اینجوری نشون دادی

وابستش شد دلبستش شد؛ الانم داره واسه زندگیش تلاش میکنه عین تو

مطمئن باش اونم توجیحاتی واسه خودش داره

بخدا بهترین کار اینه که فقط سنگین باشی حرف دلتو بهش زدی 

اصلا اگه واااااقعا میتونی همین امشب بهش بگو میخوای بخاطر همه رفتارای اشتباهت توبه کنی

حق داشتی کسی نبوده راهنماییت کنه تو هم بچه بودی و بی تجربه

بذار خودش تصمیم نهایی رو بگیره

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

سلام عزیزم خوبی

اوررررین به این همه تلاش به این همه صبر به این همه امید واقعا دیگه داری زن زندگی میشی

حیف دخترم وگرنه ازت خواستگاری میکردم 😂😂😂😂😂

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤
و در آخرم اینو بهت بگم خودتو واسه هرچیزی آماده کن نمیخوام ناامیدت کنم یا ناراحت اشتباهاتی تو زندگیت ...

این انصاف نیست هفته دیگه با دوستاش میخوان برن شمال اگه من نرم که نمیتونمم برم با اون میره پس چرا رفتن برا من بده برا اون دختره خوب و میشه رفیق و شیرین و همراه

لطفا درخواست دوستی ندید

اگه یک هزارم در صد هم بتونم برم خیلی عذاب میکشم خییییییلی ما بااین ادما پنج سال همش رفتیم گشت و گذار خیلی صمیمی هستیم نگاه زنهای گروهو نمیتونم تحمل کنم وقتی میدونن هم با من هست هم بااون و من چه جوری برگشتم افتادم به پاش😢

لطفا درخواست دوستی ندید
وای نه نمیتونم بعد این همه صمیمیت الان خودمو ازش دور کنم دختره بچسبه بهش از این نیازش استفاده کنه بر ...

اگه الان جلوی خودتو نگیری ممکنه بعدها تو زندگی شکست بخوری

بخدا اون خیلی بدتره

بذار با اطمینان تصمیم بگیره؛ اگه انتخابش تو باشی دهنش بسته میمونه ک خودش با فکر خودش اومد سمتت

اگه تصمیمش اون دختره باشه بازم خداروشکر کن چون چیز زیادی رو از دست ندادی

آخه عزیزم درسته صیغه محرمیت خونده شده ولی خب دلیل نمیشه بره چندروز باهاش بره مسافرت تو بغل هم بخوابن ...

چرا این بده اون دختره نمیشه که همش داره بهش پیشنهاد رابطه میده چرا من

لطفا درخواست دوستی ندید
اگه الان جلوی خودتو نگیری ممکنه بعدها تو زندگی شکست بخوری بخدا اون خیلی بدتره بذار با اطمینان تصمی ...

نه نمیتونم به قسمت دوم حرفت حتی فکر کنم

لطفا درخواست دوستی ندید
این انصاف نیست هفته دیگه با دوستاش میخوان برن شمال اگه من نرم که نمیتونمم برم با اون میره پس چرا رفت ...

از کجا میدونی واسه اون دختره خوبه

خدا کمک نمیکنه اگه ذره ای پاشونو کج بذارن

مگه نمیگی قرآن میخونی؛ تو صالح باش ببین خدا چطور کمکت میکنه چطور زندگیتو ازین رو به اون رو میکنه

تو چون الان تنهایی فک میکنه همه زندگیت تو اون پسر خلاصه میشه؛ پسری ک راحت بتونه با هربار با یکی باشه و تازه باهاش بیرونم بره مطمئن باش هیچ تعهدی حالیش نیس حتی بعد از ازدواج

آخه عزیزم درسته صیغه محرمیت خونده شده ولی خب دلیل نمیشه بره چندروز باهاش بره مسافرت تو بغل هم بخوابن ...

وقتی خدا حلال کرده بنده خدا حروم میکنه و بهت تهمت ول بودن میزنه و خودش با پسره که هنوز عقد نیستن حرفای نامربوط میزنه

خدایا راضیم به رضات