2777
2789

زیادی داری خودتو ضعیف نشون میدی از حرفام ناراحت نشو یه لنز در اوردن دکتر نمیخواد اونم  با دوست و دوست پسرسش بخوای بری حق داره دیگه هی داری حساسش میکنی مگه پدر و مادر و برادر نداری رو به دیگران میندازی پیش همه داری خودتو کوچیک میکنی بعد اونجا نشستی منتظری تعارفت بزنه و بیاد پیشت که چی بشه ولش کن بزار اگه قراره تموم بشه زود تموم شه و راحت شی چرا خودتو تو برزخ نگه میداری 

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

نمیدونم چرا انقد بهم شک داره هیچ وقت هیچی ازم ندیده ها بددل هم نیست نمیدونم چرا همش فک میکنه بهش خیا ...

اون با 1 دختره دیگه هست بعد تو تلاش میکنی برگزدونیش؟ بعد اون غیرتی میشه برات بعد راحت بهت میگه میره پیش دختره؟؟؟؟

خدایا اخه انقدر سخته مجردی بات که با هر ترفندی راضی هستی باهات بمونه؟ ؟ همیشه دوست دارم بدونم زندگی خونه پدریتون چی کم دارید و خانوم هایی که هر خفتی رو تحمل میکنن برای اقا بالا سر چه شرایطی دارن...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شیواجون تا کی قراره هربار برای داشتنش خودتو رنگ و لعاب بدی؟؟جرا باور نداری این آقا مرد زندکی نیست و بین و تو واون دختره مونده.اینقدر ارزش خودتو نیار پایین دختر.دوروز دیگه که بری سر زندگیت از کرده خودت پشیمون میشی.زندکی که بچه بازی نیست یه بار بخادت به بار نه.

من موندم تو درک و شعور بعضی کاربرا که میان وسط درد و دل یه آدم مزه و شوخی میپرونن

حتی یه لحظه درک اینو ندارن که ممکنه طرف دلش بشکنه و اگه خودشون توی اون جایگاه بودن تحمل این حجم ازشوحی های مسخره رو داشتن یا نه

زیادی داری خودتو ضعیف نشون میدی از حرفام ناراحت نشو یه لنز در اوردن دکتر نمیخواد اونم  با دوست ...

من بلد نیستم گلم میدونم برا بقیه راحته ولی من خیلی ساله همیشه یه لنز تو خونمونه و دایم تمرین میکنم بذارم و نمیتونم دیروزم ارایشگاه گذاشت برام دراوردنی انقد باهاش ور رفتم تو چشمم پاره شد چند تیکه شد رفت زیر پلکم فرو میرفت من زنگ زدم راهکار بگیرم گفت دارم میام دم خونتون بعد گفت بریم درمانگاه محل دیگه یهو شد بیمارستان چشم کاری عمدی نکردم که بخوام خودموو ضعیف نشون بدم

لطفا درخواست دوستی ندید

خانوما دیگه قرار نیست کار جدیدی کنم فقط میخوام اروم باشم و خانم تا دو هفته ای که زمان گذاشته برسه کاری هم باهاش ندارم بی قرار نیستم فعلا خداروشکر. فقط فکر دعاهم نکنه برا باطل شدنش یه چیزی بده از هم متنفر شیم.اه بدم میاد که افتادیم گیر این ادما. دعانویسه زمانی که رفتیم پیشش مجرد بود الان بچه داره زنگ زده بهش گفته وااااااای شما هنوز همونید؟ بسته دیگه چه وضعشه و...

لطفا درخواست دوستی ندید

چقد حرص دارم میخورم از دیروز. من همش فکر اینکه دل دختره نشکنه بعد اون اینجوری. الان میفهمم چرا انقد بهم شکاک شده چرا انقد دلشو زدم چرا انقد میگه با کی هستی کجا رفتی چرا رنگ کردی و پشتش میگه تو زن زندگی نیستی نمیخوامت. اینایی که هیچی نمیگن هیچی نمیگن بعد با یه کلمه این همه تاثیر میذارن رو ذهن طرف چه جوری بلدن😭

لطفا درخواست دوستی ندید

چه جوری نداره گلم اون دختره باتجربست

و تو به عنوان یه خانوم خیلی آزادانه عمل میکنی، اگه  این آقا رو میخوای سعی کن از امروز به بعد یکم وابسته بهش عمل کنی مثلا میخوای بری بیرون ازش اجازه بگیری اگه گفت آره با مادرت برو  با یکی از آعضای خانواده نه دوستات تاکید میکنم فقط خانواده

یکم برات سخته

دیگه دلبریت باید با سیاست رفتار کنی سیاست سیاست سیاست

برای خودت احترام بزار بزار دلش برات تنگ شه

مردا از زنهای که بخوان خودشونو بهشون بچسبونن بدشون میاد

اگر کسی نبود باهش بری بیرون کارتو انجام بدی بزار خودش بیاد دنبالت ببرتت وگرنه نرو 

چه جوری نداره گلم اون دختره باتجربست و تو به عنوان یه خانوم خیلی آزادانه عمل میکنی، اگه  این آ ...

تورو خدا یکم دقت کنید به پیشنهاداتتون...ایشون زن 20 سال زندگی مشترک با 4 تا بچه نیست که دنبال این باشه پسره رو برا خودش نگه داره....وابسته عمل بکنه که چی؟؟؟ از الان پسره دنبال دختره دیگست اخه به اینم میگن مرد...من موندم تعریف شما از عشق و دوست داشتن  چیه؟ 

چه جوری نداره گلم اون دختره باتجربست و تو به عنوان یه خانوم خیلی آزادانه عمل میکنی، اگه  این آ ...

باشه حتما مرسی از راهنماییت

لطفا درخواست دوستی ندید
دیگه دلبریت باید با سیاست رفتار کنی سیاست سیاست سیاست برای خودت احترام بزار بزار دلش برات تنگ شه م ...

عزیزم اون دورش انقدر شلوغه که فرصت دلتنگی پیدا نمیکنه . سرش با کس دیگه ای گرمه . مردا که مثل ما زنها نیستن منطقی عمل میکنن . 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
تورو خدا یکم دقت کنید به پیشنهاداتتون...ایشون زن 20 سال زندگی مشترک با 4 تا بچه نیست که دنبال این با ...

کاملا موافقم باهات . اصلا شیوا هرکاری کنه اون یه بهانه ای میگیره . هیچ جوره راضی نمیشه . رابطه باید دو طرفه باشه دیگه شیوا چقدر تلاش کنه ..

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

تو چنگ ابرای بهار افتادم و در نمیام

چشمامو سرزنش نکن، از پسشون برنمیام

پیر شدم تو این قفس، یکم بهم نفس بده

رحم و مروتت کجاست، جوونیامو پس بده

فکر نمی کردم بذاریزار و زمینگیر بشم

فکر نمی کردم که یه روزاین جوری تحقیر بشم

اون همه که دلم برات به آب و آتیش زده بود

حتی اگه سنگ بودی، دلت به رحم اومده بود

دلش نخواست و نمی خواد یه روز به حرفام برسه

شاید می خواد رقیب من به آرزوهام برسه

پسند من تو هستی که این همه بخت من سیاست

دلبر خودپسند من قله ی خوشبختی کجاست

ازت می خواستم بمونی، بهت می گفتم که نری

این روزا نیستی اما باز، به پات می افتم که نری

تو فکرتم اما دلم هی میگه فکرشم نکن

یه کم به فکر تو نبود پس دیگه فکرشم نکن