2777
2789

گفتم چرا بهم شک داری مگه من چیکار کردم نمیبینی همه زندگیم تویی فکرم تویی نفس میکشم برای تو همه کار میکنم برای تو گفت ببین اون زمان که رفته بودی با یه روانشناس حرف زدم حتی اونم گفت چه برسه بقیه چه برسه فکر خودم. گفت کسی که همچین رابطه ای رو انقد راحت ول کرده داره جای دیگه تامین میشه دل بکن ازش بذار بره

لطفا درخواست دوستی ندید

شیوا جون حس میکنم یکی شدیدا داره نامزدتُ پر میکنه حرف یادش میده که احتمالا یا دخترس یا خانوادش

از یه طرفم حس میکنم دختره به شددددت داره به نامزدت عذاب وجدان میده و از مهربونیش سواستفاده میکنه

به نظرم تمرکزتو بذار رو آروم کردن ذهن شوهرت و از بین بردن عذاب وجدانش . آسمون و ریسمونّ بباف بهم بهش حالی کن اگه دختررو ول کنه هیچ تقصیر متوجهش نیست

سوره ی نمل رو هم رو یه خوراکی بخون بده بهش باهات نرم میشه

سوره ی طلاقم بخون حتی اگه اعتقاد نداری معجزه میکنه

غصه نخور دوستم درست میشه

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گوشیش دستم بود اهنگ بریزم فلش.از این فلشا که به گوشی هم میخوره. کار داشت پیاده شد گوشیش موند دستم سریع رفتم ت لگرام از شماره دختر با گوشیم عکس انداختم داشته باشم. چشمم خورد به چتای اخرشون چه حالی شدم زود خودمو جمع کردم باز ریختم تو خودم. نمیدونم تو من چقد گنجایش داره انقد غصه میریزم توش. یه جا پیاده شده بودیم سرپا تو بغلش بودم.خیابون نبود. بعد یهو دیگه نکشیدم همه فشارا ریخت بیرون تاحالا این حالتو تجربه نکرده بودم صد رحمت به غش کردن خییییلی بد بود سرم گیج رفت چشام سیاه شد دیگه صدا نشنیدم بعد دیدم نمیتونم بدنمو کنترل کنم افتادم چشامو که باز کردم اب ریخته بود رو فقط داد میزد شیوا چرا این رنگی شدی من هنوز منگ بودم ولی انقدر اون خنکیه اب تو سرما بهم کیف میداد که نگو خیلی زود قشنگ سرجا اومد حالم

میدونم این یه تیکش دیگه واقعا رمانه توروخدا گیر ندید حالم خوب نیست واقعا

لطفا درخواست دوستی ندید

منم فک کردم رنگم پریده یه نوشیدنی شیرین بهم داد خوردم بدنم میلرزید شدید اونم درست شد خیلی زود گفتم گچ شده بودم؟ گفت نه سیاهه سیاه شده بودی. اره همچین حسی داشتم انگار اون لحظه کلم پر از خون شده بود و سنگین نمیدونم چرا پس سکته نکردم تاحالا غش اینجوری رو تجربه نکرده بودم

لطفا درخواست دوستی ندید
شیوا جون حس میکنم یکی شدیدا داره نامزدتُ پر میکنه حرف یادش میده که احتمالا یا دخترس یا خانوادش از ی ...

بخونم طلاقو با نیت؟ خودتون تاثیرشو دیدین؟ من از این کارا زیاد کردم نتیجه نداد

لطفا درخواست دوستی ندید

اره پرش میکنه من میگم اره دختره پولداره خوشگله خوشتیپه حق داری برو بااون. البته الان نه ها قبلنا ولی اون برعکسشو پشت من میگه امروز نامزدم میگفت داشتم براش تعریف میکردم دسته جمعی رفتیم کیش برگشت گفت واااای چه دختر ولیه اه اه و....

چقد جنگ میکردم خونه برا رفتن باهاش هی نومیگفتم شوهرمه چرا باهاش نرم این همه سختی داریم دلمون به همین سفرا خوشه دوتاییم که نیستیم مثلا نامزد بازیه ها زمونه عوض شده ها و... که بهش نه نگم

لطفا درخواست دوستی ندید

چقد دوستامون با مامانم حرف میزدن تا راضی شه. چقد مادر پدرمو اذیت کردم. میرفتیم میرسیدیم شمال شب مامانم زنگ میزد تو عمل انجام شده قرار میگرفت برمیگشتم دو سه روز قهر بود بعد اشتی باز هفته دیگه همین بساط من ولم؟ من حداقل بدون اینکه خواستگاریم بیان خونه رو خالی نمیکردم😣

لطفا درخواست دوستی ندید
بخونم طلاقو با نیت؟ خودتون تاثیرشو دیدین؟ من از این کارا زیاد کردم نتیجه نداد

سوره ی طلاق حتما بخون با نیت محبت معجزه میکنه

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم

ولش کنید این حرفارو. منو برگردوند که برم به بقیه کارام برسم رفتم یه کافی شاپ پیدا کردم باکس گل هم سفارش دادم که عکسشو میذارم براتون عکس خوبی نتونستم بگیرم چون هول هولی شد دیر شده بود تا ارایشگاه برم و سشوار کردم لنز گذاشتم گلو تحویل گرفتم کیکو تحویل گرفتم و بدو رفتم کافی شاپ خیلی وقت بود منتظر بود دیگه نشد عکس بگیرم. اون موقع هم که گفتم بگیرم گفت تو نقشه داشتی از اولم منم خیلی بیخیال. گفتم بهش بگو مال قبل بوده یه دونه از خودش گرفتم یه دونه ام یه جور که تا حدودی کیک و گل افتاد ولی تاره کیک که عکس داره نمیذارم. باکس گلو میذارم

لطفا درخواست دوستی ندید
اره پرش میکنه من میگم اره دختره پولداره خوشگله خوشتیپه حق داری برو بااون. البته الان نه ها قبلنا ولی ...

دختره ی بی حیا گفته تو ولی؟  

اول بره خودشو جمع کنه ...!

شیوا زیرآب اینو بزن بره پی کارش

یه جوری برو رو مخ شوهرت که عذاب وجدانش از بین بره

سوره ی طلاق حتما بخون با نیت محبت معجزه میکنه

باشه مرسی حتما انجام میدم.تازه امشب به من میگه هفته دیگه میریم اون دعارو باطل میکنیم اگه قراره دوستمم داشته باشی خودت داشته باش نه با این چیزا گفتم من راضیم که عاشقتم ولی تو اگه دوس داری باشه

لطفا درخواست دوستی ندید

کیکم مثلا قرار بود دو نفره باشه اندازه ا پنج این اندازه آ سه شده بود😣 صد تومن پولش شد یه قاچ کوچک بیشتر نخوردیم بقیشو برد بده دوستاش عکسای روشم زد به هم خخخ

گله هم که هی گفت وای اینو چیکار کنم اخه احتمالا بندازه سطل اشغال نبره خونه ولی ساعتشو انداخت همونجا نشد عکس بگیرم

لطفا درخواست دوستی ندید
باشه مرسی حتما انجام میدم.تازه امشب به من میگه هفته دیگه میریم اون دعارو باطل میکنیم اگه قراره دوستم ...

آخی طفلی یکم احساس نا امنی میکنه که میگه اگه منو دوست داری به خاطر خودم باید دوست داشته باشی بریم دعا رو باطل کنیم

حس میکنم خیلی میخوادت شیوا ولی چون خیلی مهربونه بقیه زود تحت تاثیر قرار میدنش میندازنش به جونت