2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از دوستان خواسته بودم گزارش بزنن میره تو پر بازدید واقعا عصبی میشم هر ادمی میریزه اینجا من میخوام فق ...

عزیزم تو راهو اشتباه رفتی.غرورتو خورد کردی ک جذبش کنی.ولی برعکس فراریش داری میدی.بهتره بهش همه حرفاتو نامه.کنی بدی.بگو من عاشقت بودم و نمیخواستم از دستت بذم.اما چسب نیستم.میخوای بری برو.مطمعن باش اگه عاشقت باشه باتوجه ب تغییر رویه ای ک جدیدنا دادی نرم میشه و برمیگرده.الان تو حکم ی زن اویزونو داری براش.بذار ب حال خودش.بهش زنگ نزن.آنقدر خودتو کوچیک نکن ک اگرم با این وضع برگرده مرد خوبی برات.نمیشه.مرد همینه.هرچی بری سمتش گریزون میشه.تو الان باید بدتم اومده باشه ک ب راحتی شخص دیگه آیو وارد زندگیش کرده در صورتی ک در برابر تو مسيوله چون رابطه کامل داشته.الان باید تهدیدش کنی ازش شکایت میکنه چون باکره نیستی باید عقدت کنه.چرا انقدر ضعف نشون میدی.روشت اشتباهه.

مدیونید فکر کنیدجانی دپنیستم  
چقدر زندگیت شبیه ده سال پیش زندگیه منه با واسطه با یکی آشنا شدم بعد صحبت و انجام تشریفات و بعد از یه ...

عزیزم شما واقعا حق داشتی ولی این خانوم ی فرقاییم داره باشما.اولا ک شما زنی.ی زن صدمه بدی میبینه تو این مواقع ولی ی مرد ذاتش نازکشیه.الان شیوا داره شخصیت خودشو زیر سوال میبره.هم رفتار قبلش کاملا اشتباه بوده.هم رفتار الانش.معلومه واقعا هنوز بچس.

مدیونید فکر کنیدجانی دپنیستم  
عاقلانه رفتار كردي ندا جون افرين دليل رفتارهاي نامزد سابقت رو هيچوقت نفهميدي دوستم؟

خودش میگفت پدرم با ازدواج راه دور مخالف بوده  ولی من هیچ وقت باور نکردم اگر مخالف بود نباید تا عقد می اومد جلو

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

خودش میگفت پدرم با ازدواج راه دور مخالف بوده  ولی من هیچ وقت باور نکردم اگر مخالف بود نباید تا ...

اره عزيزم حق داري خيلي خوشم اومد از عقل و درايتت الهي خوشبخت باشي عزيزم 💐💐

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
اره عزيزم حق داري خيلي خوشم اومد از عقل و درايتت الهي خوشبخت باشي عزيزم 💐💐

ممنونم 

اینقدم که الان دارم تعریف میکنم راحت نبود هر روز مردم و زنده شدم انشاالله شیوا جونم خدا براش بهترینا رو رقم بزنه

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

شیوا جون باید رو حساسیتهاش پا نزاری باید با خودش بیرون میرفتی نه تنهایی

یه نامه بنویس براش هر چی که تو دلته بهش بگو ،بکو تیپم برای تو بود این خاصیت زن بودنه خودشو برای عشقش بهترین کنه

تو نامت میتونی تمام چیزایی که براش مبهمه رو توضیح بدی از خاطرات خوبی که باهم داشتین بنویس

اون الان تو بحران کمی به تنهایی نیاز داره نامه رو وقتی دیدیش بده بهش 

ببخشید بچه ها تازه اومدم خیلی دوس دارم باهاتون حرف بزنم ولی انقد حالم بده نمیتونم تایپ کنم چند ساعت دیگه شایدم فردا نوشتم امروز چیا شد

لطفا درخواست دوستی ندید

من فقط یه سوال واسم پیش اومده

اونم اینکه تو تاپیک قبلیت گفتی به نامزدت پیشنهاد دادی چند روز برین شمال یا قبلا هم میرفتین

ببخشید اونوقت پدرو مادرت پیگیر نبودن شما کجایین؟؟؟؟!!!!

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

میشه نری...؟

حداقل حالا نرو، حالا که هوا سرده...

پا که میذارم زمین یخه

به هر چی دست میزنم یخه

رو تخت که دراز می کشم یخه...

بذار فکر کنم هستی، فکرم بره سمتِ تو، یخ نبنده...

نرو، خب...؟‌ حالا نرو...

یه وقتی برو که دلِ آدم بغل نخواد، لرزِ ش نگیره...

یه جوری برو که جات سوز نیاد، آدم نَچاد، عطسش نگیره...

بابام میگفت پیر اگه زمستونو رد کنه زنده میمونه

بذار دلِ منم این زمستونو با تو رد کنه، دردش نگیره...

نرو، خب...؟ توو این سرما نرو...

توو این سوزِ لعنتی که میزنه به استخونا نرو

دﻭﺗﺎ ﺩﺳﺘﺎﺷﻮ ﻣﺸﺖ ﮐﺮﺩ ﺟﻠﻮﻡ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ :

ﺍﮔﻪ ﺑﮕﯽ گل ﮐﺪﻭﻣﻪ ﻣﯿﻤﻮﻧﻢ ...!!!

ﭼﻪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺳﺨﺘﯽ ﺑﻮﺩ ...

ﺗﺮﺱ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻧﺶ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﻣﻮ ﻓﺮﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪ

ﺑﻮﺩ ...

ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻧﺪﺍﺩﻧﺶ ﻣﺤﮑﻢ ﺯﺩﻡ ﭘﺸﺖ ﺩﺳﺖ ﭼﭙﺶ !!!

ﻭ ﮔﻔﺘﻢ ﺍﯾﻦ ﮔﻠﻪ ...!!!

ﺩﺳﺘﺸﻮ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩ ...

گل بود،،،،،

ﺍﺷﮑﺎﻡ ﺟﺎﺭﯼ ﺷﺪ ﺭﻭﯼ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﻡ ...

ﺣﻮﺍﺳﺶ ﻧﺒﻮﺩ،ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﺭﺍﺳﺘﺶ ﺍﺷﮑﺎﻣﻮ ﭘﺎﮎ ﮐﺮﺩ ...

ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ تو ﺩﺳﺖ ﺭﺍﺳﺘﺶ ﻫﻢ گل بود!!!!!!

آنکه تو را میخواهد!!!!

به هر بهانه ای میماند!!!!!!

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
میشه نری...؟ حداقل حالا نرو، حالا که هوا سرده... پا که میذارم زمین یخه به هر چی دست میزنم یخه رو ...

ببخشید شیوا جان ولی این واقعیته 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
میشه نری...؟ حداقل حالا نرو، حالا که هوا سرده... پا که میذارم زمین یخه به هر چی دست میزنم یخه رو ...

چقدررررر قشنگ بود حال منه تک تکش لای حرفاش میگه تورو میخوام خنگ ولی نشونه ها چیزای دیگه میگه. عذاب تموم نمیشه همش زمان میخوام زمان میخوام اه

لطفا درخواست دوستی ندید

بهش گفتم ناز کن قهر کن دعوا کن عصبانی باش حالمو بگیر بچزون محل نده هرکاری میخوای کن هر بلایی سرم میاری بیار ولی این رابطه سه نفره رو تموم کن یا برو یا بمون این دیگه حقم نیست تحمل کردن رابطت با یکی دیگه از عذاب جهنم سخت تره 

امروز باز گند زد به سورپرایزم پاشد ظهر اومد گفته بودم میرم بیرون زود میرم خونه ولی هنوز داشتم دنبال کافی شاپ میگشتم کیکو سفارش داده بودم عکسامو بردم دادم بهشون ساعتو خریده بودم چقد تو این شرایط مالی سخت بود ولی برا عشقم کردم زنگ زد دید هنوز بیرون از صبح بدتر شد گفت ازت بیزارم خطمم خاموش میکنم برو دیگه اسمتم نشنوم از مرموز بازیات متنفرم  گفتم یه امروزو اعتماد کن باشه اصن روز اخر قرار اخر خودت میفهمی دلیلشو گفت نمیخوام ولم کن گفتم باشه بیا بهت بگم همه چیو باالتماس اومد رفتم زدم زیر گریه گفتم چرا نمیذاری محبت کنم چرا نمیذاری خودمو نشون بدم عشقمو نشون بدم مگه اون شب نمیمردی برام باز چرا باز صبح شد بد شدی گفت برا اینکه باز از خواب که پاشدم به یاد تو پاشدم ولی فقط یاد عذابایی که بهم دادی ازت بدم اومد اصرار داشت حرف بزنه ازش خواهش کردم شب حرف بزنیم بهش گفتم کافی شاپ میز رزرو کردم بیعانه دادم هزینه زیاد کردم خواهش میکنم خرابش نکن گفت باشه

لطفا درخواست دوستی ندید