2777
2789
اون دختره هم اويزون هست بچه ها وقتي ميدونه رابطه پنج ساله اينها بهم خورده زود پاشده به پسره پيشنهاد ...

اونم مطمئن باش دونه پاشیده همین عاقاس ینی این عاقا طیبو طاهر نشسته دختره آویزون شده !!! 

هرکسی میتونه وقتی رابطش با ی نفر دیگه تموم شد با کس دیگه ارتباط برقرار کنه اتفاقا 

همه ماها تو زندگیمون هستن کسایی که با کسی در ارتباط هستن که تو رابطه اولشون شکست خوردن 

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️

تصمیم گرفتم تا اتفاق خیلی خاصی نیفتاده دیگه تاپیک نزنم از دوستام که لطف دارن بهم از مهربونیشونه هرروز حالمو میپرسن و از اتفاقات جدید میپرسن خواهش میکنم هر وقت خواستن یادم کنن همینجا بیان ببینن چیز جدیدی گفتم یا نه که نیان باز یه سریا مرسی😘

لطفا درخواست دوستی ندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه متاسفانه واقعیته!!!  اگه این دونفر اوکی بودن باهم درست بود اینکه اون خانم اومدن خونه خراب ...

امیدوارم طوری بشه نه سیخ بسوزه نه کباب.اخه خود استارتر هم ضربه میخوره بعد اینهمه رفت وامد یهو نخوادش.یعنی یکی نیس دوروبرش بهش بگه نمیخواد بری دنبالش

شیوا ببین تو الان هر کی هر چی میگه نمیشنوی چون الان ته دلت میخواد پسره رو .اما ببین دختر خوب این پسر مرد زندگی نیست تعادل نداره ثبات شخصیت نداره به درد دوست پسری میخوره که اونجوری خوب بوده و میچرخوندتت مگرنه هیچ پسر عاشقی هیچ پسر عاشقی بی محلی هم ببینه نمیره با دختری که اویزش شده حتی حرف بزنه .تو الان حس رقابتم داری ولکن نزار پشیمون شی بحث ی عمر زندگیه قراره مدر بچت بشه لطفا گوش کن تا دیروز گفتم اره ادم شد اما این پسر حتی قدرت نه گفتن نداره به دردت نمیخوره لطفا عاقلانه فکر کن .بخاطر باکرگیتم اگه این کارارو میکنی نکن چون ارزش نداره 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

اخه من نمیفهمم

زمان برا چی میخواد

دنبال چیه منتظر چیه چیکار میخواد بکنه هنوز از من مطمئن نیست فکر کنم که باز ترکش نکنم و تنها شه و این فرصت طلاییشم از دست بره

وگرنه اگه مشکلش دختره ست خواهرش که اون وقت که برگشتم گفت اگه همو میخواید اونو بسپارید به من.خب پس چرا رو حرفش واینستاد؟ردش نکرد؟ یا ردش کرد و بقیش فیلمه؟ اگه نیست خب ردش کن دیگه. اصلا اینم نه باشه مثلا یه درصد خواهرش همکاری نمیکنه. چرا الکی بهش نمیگه مجبورم برگردم به شیوا چون حامله ست اون از کجا میخواد جزییاتو بفهمه بعدا میگیم سقط شد به گوشش برسه. میخواد باهاش بد باشه از چشمش بیفته؟ این ادم نمیتونه اگه این روشو پی گرفته اشتباهه. کاش بگه بهم که چیکار میکنه

فردا میخوام باهاش حرف بزنم.دعام کنید

لطفا درخواست دوستی ندید

بابدبختی راضیش کردم بیاد امروز گفت ظهر میام ساعت نگفت ولی کیکم چهارو نیم اماده میشه دعا کنید کنسل نکنه کلی زحمت کشیدم تورو خدا خیلی دعام کنید آشوبم

امروز همش بهم گفت برو نمیخوامت بهت اعتماد ندارم حس خوب ندارم رنگ کردنمم بدتر شد برام دردسر. کلی حالم بد شد ازش اجازه گرفتم برم بیرون یکم حالم عوض شه شاخ دراورد گفت داری اجازه میگیری باورم نمیشه گفتم من تغییر کردم باورم کن اجازه داد تا اومدم بیرون پیام داد دختری که برا اروم شدن میزنه بیرون زن زندگی نیست نمیخوام برو 😭 باالتماس راضیش کردم امروز بیاد

لطفا درخواست دوستی ندید

عزیزم امیدت به خدا باشه 

امروز سعی کن تکلیفتو معلوم کنی 

ان شاءالله درست میشه همه چی . 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

اي بابا اين كه دوباره رفت سر پله اول 

شك ندارم يكي در موردت به دروغ چيزي بهش گفته كه مثلا بهش خيانت كردي اينا كه انقد حساس شده

من با تلاشم زندگي ميسازم كه همه تو حسرتش ميمونن 

شیوا جان چکار کردی ؟ 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

شیواجان من خواننده تایپیکت هستم و دعا میکنم به خوبی و خیر به عشقت برسی،دیروز چی شد؟ دیدین همو؟ چه خبر عزیرم؟؟؟؟؟

خداوندا: این یکی دعا نیست ، یه خواهشه ، یه التماسه ؛ مهربانی را به قلب ما بازگردان.

چقدر زندگیت شبیه ده سال پیش زندگیه منه با واسطه با یکی آشنا شدم بعد صحبت و انجام تشریفات و بعد از یه مدت قرار عقد گذاشتیم تو این فاصله همون بلاهایی که سر نامزدت آوردی سرم اورد جواب تلفن نمیداد بدقلقی میکرد .... یه روز قبل از عقد با وجود مهمون و خرید و .... همه چیو بهم زد رفت حتی تلفنمم جواب نداد ۹ سال ازم بزرگتر بود منم اینا رو که دیدم خیلی به غرور خودمو خانوادم برخورد اصا آبروم رفت یه تناسم نگرفتم دیگه بعد از یک ماه شروع کرد به زنگ زدن و پیام دادن جواب ندادم دو سه مااه  بعد با هر ترفندی شده از شماره های مختلف دوباره ارتباط برقرار کرد ولی من دیگه اون آدم سابق نبودم دعوامون میشد تلفنو قطع میکرد مثل سابق من زنگ بزنم منت کشی کنم ولی شده دو هفته زنگ نمیزد برام مهم نبود اصلا دیگه نمیتونستم بهش اعتماد کنم هزار کار کرد واسطه فرستاد پیش خانوادم مهریه سال تولد قبول کرد ولی نمیتونستم قبولش کنم بعد ۱۰ ماه یه روز گفت تا عصر وقت داری جوابمو بدی بیام و زندگیمونو شروع کنیم عصر زنگ زد چرا جواب ندادی گفتم بدرد هم نمیحوریم واقعا از چشمم افتاده بود  تک تک اعصای خانوادش به تک تک اعصتی خانوادم زنگ زدن دیگه نا امید شد پیام داد امیدوارم خوشبخت بشی یه خواستگار از سالها پیش داشتم دوباره خواستگاری کرد تو یک ماه خواستگاریو بله برون و عقد کردیم  بعد از یک ماه اون آقای که اونقدر اذیتم کرده بود نمیدونست ازدواج کردم دوباره پیام و زنگ و ... که نمیتونم فراموشت کنم و فلان گفتم من ازدواج کردم مزاحم نشو باورش نمیشد بعدا شنیدم به مرز افسردگی رسیده ولی واقعا حقم اون نبود یه روز قبل عقد اون بلا رو سرم بیاده برای همینم ناراحتیاشو اصلا نمیتونستم درک کنم و راه زندگیمو جدا گردم الانم خوشحالم و از همیرم بی نهایت راصیم و یک بچه هم داریم 

حس میکنم اون آقا هم دیگه نمیتونه رو شما حساب کنه بدجور عذابش دادی شما الان میگی پسیمونی ولی نمیدونی چه شبا و روزایی داشته چه سرکوفتایی شنیده با ببخشید و عوص شدم زخمهای عمیق خوب نمیشن مگر اینکه واقعا برید پیش روانشناس و ریشه تیی مشکلتون حل بشه 

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

چقدر زندگیت شبیه ده سال پیش زندگیه منه با واسطه با یکی آشنا شدم بعد صحبت و انجام تشریفات و بعد از یه ...

عاقلانه رفتار كردي ندا جون افرين دليل رفتارهاي نامزد سابقت رو هيچوقت نفهميدي دوستم؟

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.