2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی درکت میکنم

به نظرم فراموشش کن باور کن امکانش هست! 

ببین بخدا باتمام وجودم میدونم چی میکشی میدونم هرشب گریه میکنی میدونم بدنت یخ کرده میدونم چیزی نمی تونی بخوری امابدون  حتی اگه برگرده هم اون آدم سابق نیست .به خدا نزدیک شو بایک وکیل و مشاور صحبت کن.فقط از خدا کمک بخواه

خدایا عاشقتم که انقد خوبی😘

من تاپيكتو نخوندم اما از حرفاي كاربرا يه چيزايي متوجه شدم انقدر دنبالش نباش عزيزم كسي كه رفته راهشو ياد گرفته برگرده بازم ميره كه اصلا سرسوزني ارزش نداره برگشتنش  شان خودتو حفظ كن  لياقت عشق تورو نداره

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

اما اگه خواستید بکشید کنار، تکلیف بک+ارت باید معلوم بشه، خربزه خورده باید بیاد پوستش و جمع کنه، هرچقدر هم اذیتش کرده باشید اون موقع که داشت رو این پروژه کار میکرد، مشغول خوردن خربزه بود و بهش بد نگذشته .. با پوزش از بزرگون جمع    

دقیقااااا الان شیوا نفر سوم این رابطه اس بدون اینکه خودش بخاد و البته ب لطف اون عاقا

کدوم مردی بدش میاد ازاینکه دورش شلوغ باشه؟قبول دارم تند رفتم یکم ولی ازاینکه یه نفر به همجنسش ظلم کنه و ازطرفی خودشو کوچیک کنه خیلی بدم میاد.این پسر تااخر عمرشم راصیه جفتشونم داشته باشه....نباید تاوان اشتباه استارتر رو اون دختر بده.من تو کار روانشناسی که به استارتر راهکار نشون میده موندم.....حتی اگه این زندگی شکل بگیره بازهم اون زندگی قبلی نخواهدشد.باز خودداند

اینی که داری میگی بهت شک داره فقط از روی ظاهرت

الان که باهاش رابطه برقرار کردیو گفتی بارداری !!!برای آینده میخاد باهات چطوری برخورد کنه !؟؟

یک درصد احتمال نمیدی بهت بگه با کس دیگه هم رابطه داشتی؟ و واقعا از روز اول باکره نبودی! 

کسی که ظاهر گذشته تو واسش مهمه و بهمون شک داره نه اصالت خانوادگی ، نه خودت ، نه حتی ۵ سال ارتباطتون! 

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️

اون دختره هم اويزون هست بچه ها وقتي ميدونه رابطه پنج ساله اينها بهم خورده زود پاشده به پسره پيشنهاد داده و.... به نظرم دختره از اين شيوا خيلي داغون تره خاك بر سر پولدارم هست خوب چته بدبخت؟ دنبال پس خورده ديگراني؟ اتفاقا من دوست دارم اين شيواهه موفق بشه تا يه عده دخترا بفهمن اينقدر اشغالخور و بازيافت ديگران نباشن

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
کدوم مردی بدش میاد ازاینکه دورش شلوغ باشه؟قبول دارم تند رفتم یکم ولی ازاینکه یه نفر به همجنسش ظلم کن ...

اخه متاسفانه واقعیته!!! 

اگه این دونفر اوکی بودن باهم درست بود اینکه اون خانم اومدن خونه خراب بشن اما وقتی قطع شده طرف خودش اهمیتی واسش نداشته که چرا رابطمو تموم نکرده برم دنبال ی نفر دیگه همین میشه از اون زده میشه میاد اینوری و برعکس

و باتوجه ب سنشون خیلی عجیبه این رفتار یه بومو دو هوا بودن اون عاقا

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️