2777
2789
تازه استارتر میگه طوری نیس حقمه😐😐😐😴 بزار اذیت کنه😐😐😐

هنوز ندیدم دختری که اندازه من غرور داشته باشه باهمین غرورم انقد عذابش دادم این خونه در سطح من نیست عروس داری میبریا. این النگوا از مد افتاده من روم نمیشه بندازم. بابات چرا جلو من دراز کشید. تا مادرت دعوتم نکنه نمیام چرا مادرت زنگ نمیزنه حالمو بپرسه چرا نمیاد سر بزنه بسته دیگه کی مگه همینیه که هست اخلاق ادمارو بپذیر همه مجبور نیستن جلوت خم و راست شن.😢

فک کردم زن یکی شدم ده سال بزرگتر باید طلا بگیرتم. گند بزنن به فامیلای بدرد نخوری که فقط پسر زاییدن تک دختر یه قوم بودن اینجوری منو بار اورد😢

لطفا درخواست دوستی ندید
اهان خخخ😁😁😁خداحفظش کنه😘😍

همچنین نی نی تورو..انشاالله سالم بیاد بغلت

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم 😘😍خیلی خوشحال شدم دیدمت😍😍

خوش باشی و خوشحال همیشه عزیزدلم.منم همینطور   

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
هنوز ندیدم دختری که اندازه من غرور داشته باشه باهمین غرورم انقد عذابش دادم این خونه در سطح من نیست ع ...

والا اینایی که میگی اسمش غرور نیستا!!!! 

اسمش حماقته ! دختر شاه پریون که نبودی 😁

دوست داشتن مث دو روی یه سکه اس زیادی لووث بشه تنفر ایجاد میکنه

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️
میدونی ایراد کارت کجاس شیوا ؟  اگه چیزی که داری میگی واقعی باشه ینی پسره همین کارا رو واقعا ان ...

میگه برا کی پس تیپ میزدی اگه بی اف نداشتی

لطفا درخواست دوستی ندید
من قبول دارم اشتباه کردم برا همین لالم برا همین دنبال جبرانم. وقتی خودش میگه من تو رو میخوام بااون خ ...

اگه دوستش داری واسش بجنگ. مردا با محبت رام میشن. به حرفش گوش بده، اعتمادش رو تمام و کمال جلب کن. ایشالا خدا کمکت می‌کنه

من که جز عشق تو چیزی نخواستم...
هنوز ندیدم دختری که اندازه من غرور داشته باشه باهمین غرورم انقد عذابش دادم این خونه در سطح من نیست ع ...

اره واقعا مغروری !!! از تاپیک هات مشخصه    

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
میگه برا کی پس تیپ میزدی اگه بی اف نداشتی

وااااا این طرز تفکرشه !!!! 

واقعا چیزی نمیشه گفت دیگه😐

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️

خواهش میکنم

عرض کردم خدمتتون چندوقت باهم بودین؟چندسالتونه؟پسره چندسالشه

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
ما بیکاریم شما خیلی پرمشغله ای هر شب میای اینجا داستان تعریف میکنی😂😂😂 ببخشید نمیدونستیم شما اینج ...

من تنهام فکرم کار نمیکنه دنبال کمکم دنبال اروم شدنم دغدغه دارم یه سری دوست دارم اینجا که میفهمن منو برا همین اینجام همونام لطف دارن پیام میدن من بخاطرشون تاپیک میزنم که تک تک جواب ندم

لطفا درخواست دوستی ندید
من تنهام فکرم کار نمیکنه دنبال کمکم دنبال اروم شدنم دغدغه دارم یه سری دوست دارم اینجا که میفهمن منو ...

تونستی حتما حتما باهم برین مشاوره.مشاوره هم میگه چجور از دست دختره راحت شین.خواستگاریم که نکرده ازش.پس مشکلی نیست

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
والا اینایی که میگی اسمش غرور نیستا!!!!  اسمش حماقته ! دختر شاه پریون که نبودی 😁 دوست داشتن ...

خودشم انقد دورم گشت طفلک بدتر جو داد به من.بخدا سنم کم بود😭

لطفا درخواست دوستی ندید