2777
2789
خداخیرت بده عزیزم😘 بخاطر پریودگفته نمیخام؟؟؟؟!!!!😑😑😑😨

نه مهشيد جان،دوستمون شوخي ميكنه.قضيه ش خيلي مفصله.برو سرفصل تاپيك هاي قبلي استارتر رو بخون.متوجه ميشي

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهشید جونم باید تاپیک اخرشو میدی که متاسفانه تعطیل شد😂😂

عه تعطیل شدعزیزم؟😬

من گفتم توی پربازدیدهاست بعدابخونما😔😕

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
اره پسری که با هایلایت بیاد با پریود هم میره😆

😂😂😂😂😂

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
اره پسری که با هایلایت بیاد با پریود هم میره😆

😨😩😮

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
دیشب که نمیدونست هایلایت هجومی کردم 😂 خودش اومده بود برا دیدنم

حالا جدا از شوخی یه سوال بپرسم راستو حسینی جواب میدی

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

ای بابا، این چه مدل عاشق شدنو زندگی کردنه آخه، پسره اصن تکلیفش با خودش معلوم نیس، امروز یه چی میگه، فردا یه چی دیگه، اصن ثبات نداره تو کاراش، استارتر جان برو قشنگ باهاش بحرف، یا میخادت یا نمیخادت دیگه،، بگو از این بلاتکلیفی که برات درس کرده نجاتت بده، چیکار داره میکنه، این دیگه چه جور مَردیه😒😒😒😒

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙
شيوا جون من بهت پيشنهاد ميكنم يكم خودتو عوض كن مثلا تيپ ظاهريت و يه سرى اخلاقات كه ميدونى اون دوست ن ...

دقیقا همینکارارو دارم میکنم دیگه بانو.

الان چون دوستام پیام میدادن پیگیر بودن تاپیک زدم که جریاناتو بگم بهشون تک تک نمیتونستم جواب بدم

لطفا درخواست دوستی ندید

عزيزم من يه پيشنهاد دارم واست اينكه وقتشه يكم باهاش جدي باشي بايد تصميمش رو بگيره اگه واقعا ميخواد بايد نشون بده....چند روزي باهاش تماس نگير و كارش نداشته باش و اگه ازت پرسيد كجا بودي ...توام با ارامش بگو تو كجا بودي من كه هر كاري از دستم برميومد انجام ميدم وقتشه تو تصميمت رو بگيري 

به نظرم اين اوضاع بيشتر تورو تحت فشار قرار ميده و اگه زمان بگذره و اون با هر دوتون تماس داشته باشه براش عادت ميشه

اصلا طرفش نمیرم منتظرم خودش پیام میده زنگ میزنه امروزم اشتباه کردم گفتم بیا سریع جمش کردم دیشبم بهش ...

عزیزم اگرم برگرده خیلی زود ازت زده میشه دوباره میره باز تو میمونی ،حرف اطرافیان  دلت دوباره می  شکنه بزاربره این قدر تلاش نکن عزیزم .حیفه خودت نیست این قدر خودتو کوچیک میکنی پیشش  

ببین اون الان با یکی دیگه بوده چندماه ..‌معاشقه داشتن ..از ازدواج و...حرف زدن ..اصلا بیاد بگه ببخشید ...

یه ماخم هنوز نیستا که باهمن😓

لطفا درخواست دوستی ندید
نه مهشيد جان،دوستمون شوخي ميكنه.قضيه ش خيلي مفصله.برو سرفصل تاپيك هاي قبلي استارتر رو بخون.متوجه ميش ...

آهان اکی گلم😍

فرصت کنم میرم میخونم حتما

تااینجابااینکه نمیدونم درست چی به چیه

امیدوارم هرچی خیره پیش بیادواسه استارتر