2777
2789

گفت دوستامم همینو میگن میگن بااونی باش که باهاش خوشی گفتم با شیوا خوشم. ولی باز هی میریزه به هم میدونم دختره رو داره پس میزنه و اون مقاومت میکنه و بدتر محبت میکنه برا همین داره اذیت میشه

لطفا درخواست دوستی ندید
جونم برات بگه قضیه اینه که استارتر بایه پسره نامزد بوده که صیغه بودن رابطه کامل داشتن😐 بعد باهم دع ...

توضیح دادنت تو حلقم ...قشنگ کل مطلب رو تو چند خط ادا کردی ها ..آوریییین ..الکی ۳۶صفحه خوندم تا ب این چند خط برسم 😀

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جونم برات بگه قضیه اینه که استارتر بایه پسره نامزد بوده که صیغه بودن رابطه کامل داشتن😐 بعد باهم دع ...

خداخیرت بده عزیزم😘

بخاطر پریودگفته نمیخام؟؟؟؟!!!!😑😑😑😨

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
🙁😮😮هایلایت به چه منظور؟استارترهالایت کرده؟واسه کی؟ 😓😓😓من درجریان هیچی نیسم

ب منظور جذب نامزد

پست برکه جامع تر توضیح داده😊

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑 
گفت دوستامم همینو میگن میگن بااونی باش که باهاش خوشی گفتم با شیوا خوشم. ولی باز هی میریزه به هم میدو ...

هیچم پس نمیزنه ‌‌‌خیالت راحت .فعلا شمارو داره پس میزنه ..

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
🙁😮😮هایلایت به چه منظور؟استارترهالایت کرده؟واسه کی؟ 😓😓😓من درجریان هیچی نیسم

مهشید جونم باید تاپیک اخرشو میدی که متاسفانه تعطیل شد😂😂

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
خداخیرت بده عزیزم😘 بخاطر پریودگفته نمیخام؟؟؟؟!!!!😑😑😑😨

اره پسری که با هایلایت بیاد با پریود هم میره😆

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
پسره تا یه دختر بهش نخ داده اینو ول کرده حالاهم راحت میگه میرم میش اون یکی استارتر هم دیشب رفت هایل ...

دیشب که نمیدونست هایلایت هجومی کردم 😂 خودش اومده بود برا دیدنم

لطفا درخواست دوستی ندید
توضیح دادنت تو حلقم ...قشنگ کل مطلب رو تو چند خط ادا کردی ها ..آوریییین ..الکی ۳۶صفحه خوندم تا ب این ...

قابلی نداشت😆

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
مهشید جونم باید تاپیک اخرشو میدی که متاسفانه تعطیل شد😂😂

آخرش چیشد؟؟🙄