ببین شیوا جان عزیز من چرا دوست داری چشماتو روی حقایق ببندی ؟
ببین یه ادم معتاد همه بهش میگن راهش اشتباهه وای گوش نمیکنه هی میره جلو ولی آخرش به کجا میرسه ؟ نابودی
ببین دختر خوب بچه بزرگ کردن خیلی خیلی سختیها داره واقعا آدم جوونیشو به پای بچه ش میذاره این خیلی سخته پدرو مادر ببینن بچشون داره راه اشتباه رو میره الان شما داری این عذابو به پدر و مادرت میدی
بله من در اطرافیانم دیدم ازدواجهایی که اطرافیان مخالف بودند و با بی اعتنایی به بقیه به ثمر رسیده و تداوم هم پیدا کرده حالا یکی به خاطر پول بوده گفته به درک هرچی میخواد بشه من به اون پوله میرسم
یکی گفته شوهرم پول نداره خانواده هم نداره ولی مدرکش برام مهمه مثلا با فلان مدرکش بورسیه میشیم میریم خارج دیگه با خانوادش هم کاری نداریم
یکی دیگه میگه خوب نه پول داره نه خانواده نه مدرک ولی اخلاقش عالیه و همدیگه رو خوب درک میکنیم
ببین عزیزم هر کدوم از اینا یه هدفی داشتند
ولی الان شما هدفت از این ازدواج چیه ؟ رسیدن به عشق ؟ کسی که هیچ ثباتی نداره ؟
عشق خوبه بله ولی عاشق چیز بد شدن اصلا خوب نیست شما عاشق یه چیز بدی شدی و هی امید داری بعدا ازش یه چیز خوب در بیاد
آخه میشه همچین چیزی ؟؟؟؟؟ چرا خودتو گول میزنی ؟
لطفاً بیدار شو حداقل اینقدر عجله نکن برای عقد صبر کن
یا اگر هم عقد کردی حداقل دوران عقدت رو طولانی تر کن بعدا هی نگی بریم سر خونه زندگیمون خوب میشه
بعدا نگی بچه دار بشیم خوب میشه
ببین این اگه قرار باشه خوب باشه الان خوب میشد بعدا به مراتب سخت تر میشه که بهتر نمیشه
ببین بعضی مریضیها درمان میشه مثلا کسی که دور از جون سرطان داره باز امیدی هست که درمان بشه اما یک نفر که مثلا پاش قطع شده دیگه امیدی نیست که پای جدید در بیاره اینا دیگه یه چیزهای واضحه دو دو تا چهارتا
ایشون تکلیفش معلومه شخصیت ٬خانواده ٬ ایمان ٬ موقعیت کاری
ایشون یه دختری به دردش میخوره که بی سر و زبون باشه و خانوادش بخوانش و حمایتش کنن
یا یه نفر که گرگ باشه همشون مثل موش ازش بترسن
( اینا هم باید تو ذات اونطرف باشه با فیلم بازی کردنو اینا جواب نمیده )
ببین بعدا خدا یه آدم خوب سر راهت قرار میده خانواده خوب که احترامت رو داشته باشند شوهری که قدرت رو بدونه نه اینقدر وقیح که جلوی شما بگه اره به فلانی پیشنهاد ازدواج هم داده بودم ( حالا به هر منظوری بگه ) این آقا وقیحه کسی که تو گذشته اش همه کار کرده باشه هر چقدر هم توبه کنه قبح خیلی چیزا براش ریخته
اینا رو بهش توجه کن به خدا چند بار بهت گفتم هر دفعه هم گفتم این دفعه آخره میگم ولی باز دلم نیومده
من تعجب میکنم از یه سری خانمها که میان شما رو تشویق میکنند تشویق به چی ؟؟؟؟ به خوردن یه لیوان سم ؟؟؟ این کار شما حکم همینو داره چرا خودتو زدی بخواب ؟ چرا چشماتو رو حقایق میبندی ؟
آخه بیان سکه های مهریتو کم کنن اونم ۱۴ تا ؟
بعد بیان بگن برو تقویم بیار تاریخ عقدتو خودت مشخص کن بعد هم برن دیگه اعتنا نکنن ؟؟؟
واقعا چرا ؟؟؟؟ چرا خودتو اینقدر کوچیک میکنی ؟ حیف تو نیست ؟
میدونم گفتی تو این تاپیک فقط بیاید به من انرژی مثبت بدید میخوام برم جلو ولی من نتونستم وجدانم بهم چنین اجازه بی رو نداد شمایی که لب پرتگاه وایسادی رو هول بدم یا تشویق کنم
من دیگه حرفی ندارم فقط برات آرزوی خوشبختی میکنم خدانگهدار