2777
2789
عنوان

شام هجومی😉😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 187 پست
کلا بدم میاد از ادمایی که اسم خودشونو ادم میذارن ولی بقیه رو مسخره میکنن.من عضو نینی سایت شدم تا از ...

شما برا خودت متاسف باش 

کاسه داغ تر از آش نشید لطفا

اینجا کسیو مسخره نکردیم

خودش زبون داره ببینه میاد اعتراض میکنه شماها چی میگید این وسط؟؟؟؟

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!
واقعا؟؟؟؟ 😕😕😕 چقدر براش غصه خوردم خدا کنه واقعا سرکاری بوده باشه ممنون عزیزم❤❤

❤❤

قوم شوهر مثل درخت كنار توالتن 🌵🌳 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایشون نشست 😈منه شوهر من نه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای بابا اینجا تاپیک شام هست  دوما همه بیان دردل کنن ولی اینکه همه چیزو با جزییات تعریف کنن حال ...

من گیر دادم به شما چون برای تمسخر یکی دیگه تاپیک شام زدید

اون تاپیک خودش بود

خدایا؛ خودمو سپردم دست تو...خدایی کن
من گیر دادم به شما چون برای تمسخر یکی دیگه تاپیک شام زدید اون تاپیک خودش بود

جاداره بگم به شما چه؟؟؟

هرچی با زبون خوش باهات حرف میزنم باز ادامه میدی!!!

هرموقع برای تمسخر شما تاپیک شام زدم بیا اعتراض کن.

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!

منم اون روزتویه تاپیک یه چیزی درباره استارترش گفتم خودش لایک کرددرجوابم فقط یه شکلک غمگین گذاشت،بعدیکی ریپلای کرده متاسفم برات ازاستارترمعذرت بخواه!!!!!!!!

انگارکه دورازجونش استارتریه آدم منگلیه وخودش چیزی حالیش نیست یا زبون نداره بگه ناراحت شدم

به نظرم کاسه داغترازآش شدنم خیلی بده

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

جاداره بگم به شما چه؟؟؟ هرچی با زبون خوش باهات حر میزنم باز ادامه میدی!!! هرموقع با برای تمسخر شما ...

جالبه نمیخوای اشتباهتم قبول کنی. عزیزم ما اومدیم تو این سایت این مسایل را هم یاد بگیریم نه اینکه همش هرهر و کرکر الکی

جالبه نمیخوای اشتباهتم قبول کنی. عزیزم ما اومدیم تو این سایت این مسایل را هم یاد بگیریم نه اینکه همش ...

اصلا من مسخره کردم  مگه شما رو تو قبر من میزارن؟؟؟

بابا بیخیال شو دیگه خوبه تو نی نی یار نشدی وگرنه کلا دیگه سایت نابود میشد

اصلا من مسخره کردم  مگه شما رو تو قبر من میزارن؟؟؟ بابا بیخیال شو دیگه خوبه تو نی نی یار نشدی ...

من خواستم خواهرانه چیزی که خودم ازش ضربه خورده بودمو بهت بگم اگه ناراحت شدی عدرمیخوام

جالبه نمیخوای اشتباهتم قبول کنی. عزیزم ما اومدیم تو این سایت این مسایل را هم یاد بگیریم نه اینکه همش ...

اون خانوم اگه راستم گفته باشه با این حساب الان داره با همسرش تدارکات عقدشو تهیه میکنه 

شما ول کن قضیه نیستی؟؟؟؟؟؟

دوساعت مخ منو گرفتی به کار که چی؟؟؟

اصلا ببینم شام پختی اینقدر ریلکسی؟؟؟

من خواستم خواهرانه چیزی که خودم ازش ضربه خورده بودمو بهت بگم اگه ناراحت شدی عدرمیخوام

خوهش میکنم شما وظیفته یبار بگی حالا مردم یا توجیه میشن یا به کارشون ادامه میدم که گناهش پای خودشونه دیگههههه شما خودتو ناراحت نکن ☺☺☺☺

خواهر شوهرته حتما .چشم نداره هجوم شوهرتو ببینه 

ندارم خواهر شوهر  

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
ماشاالله  برنجی من ایناست  استانبلی  عدس پلو رشته پلو سبزی پلو ماهی سبزی پلو با ...

مرغ رو سرخ کن و بزار کنار توی روغنش یه پیاز سرخ کن و یه سیب زمینی که چهار تیکه کردی رو باهاش تفت بده بعد نمک و فلفل و رب انار و زردچوبه بزن بزار بازم تفت بخوره 

بعد برنجتو که ابکش کردی این مخلوط رو بزار لای برنج دمش کن 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم

پیاز رویکم سرخ میکنی مرغ رو بهش اضافه میکنی یکم سرخش میکنی ادویه میزنی رب هم میزنی یکم تفت میدی یه دونه انار دون شده و زعفران دم کرده اضافه میکنی اب میرزی میزاری بپزه دجا بیافته تموم شد میخواستی بیاری یکم انار دوباره بریز توش خیلی خوشمزه میشه با برنج میل کنید نوش جان

اللهـــم العجل ولیک الفرج