بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم اون روزتویه تاپیک یه چیزی درباره استارترش گفتم خودش لایک کرددرجوابم فقط یه شکلک غمگین گذاشت،بعدیکی ریپلای کرده متاسفم برات ازاستارترمعذرت بخواه!!!!!!!!
آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
ماشاالله برنجی من ایناست استانبلی عدس پلو رشته پلو سبزی پلو ماهی سبزی پلو با ...
مرغ رو سرخ کن و بزار کنار توی روغنش یه پیاز سرخ کن و یه سیب زمینی که چهار تیکه کردی رو باهاش تفت بده بعد نمک و فلفل و رب انار و زردچوبه بزن بزار بازم تفت بخوره
بعد برنجتو که ابکش کردی این مخلوط رو بزار لای برنج دمش کن
خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
پیاز رویکم سرخ میکنی مرغ رو بهش اضافه میکنی یکم سرخش میکنی ادویه میزنی رب هم میزنی یکم تفت میدی یه دونه انار دون شده و زعفران دم کرده اضافه میکنی اب میرزی میزاری بپزه دجا بیافته تموم شد میخواستی بیاری یکم انار دوباره بریز توش خیلی خوشمزه میشه با برنج میل کنید نوش جان