2777
2789
عنوان

شام هجومی😉😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 187 پست
خودت میگی هجوم و شیوا کاری ندارم ولی همه چی سپرده میشه به قضاوت و انصاف جمعی

من به عنوان شوخی دارم استفاده میکنم بعدشم من کاری ندارم اون خانم راس میگه یا دروغ فقط از لفظ هجوم خوشم اومده دارم استفاده میکنم☺☺☺☺

ولی خب وقتی یکی میاد تاپیک میزنه حرفای رویایی توش میزنه خب همه فکر میکنن حرفاش الکی هست و باور نمیکنن اخه تو خیابون شلوغ جلوی اونهمه آدم جای اینکاراست یا اصلا امکان داره؟؟؟؟

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من به عنوان شوخی دارم استفاده میکنم بعدشم من کاری ندارم اون خانم راس میگه یا دروغ فقط از لفظ هجوم خو ...

به عنوان شوخی از چیزای دیگری هم میتونید استفاده کنید که دل کسی احیانا نشکنه

عزیزم بخاطر خودت میگم چون بشدت از آه ضربه خوردم

خدایا؛ خودمو سپردم دست تو...خدایی کن
به عنوان شوخی از چیزای دیگری هم میتونید استفاده کنید که دل کسی احیانا نشکنه عزیزم بخاطر خودت میگم چ ...

باشه عزیزم حالا که خودشون اینجا نیستن پس دل کسی نشکسته مرسی که به فکر همه هستی مهربون😍😍😍😍

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!
عزیزم یه خانم موهاشو هایلایت کرد نامزدش که نمیخواستش یهو متحول شد بهش تو خیابون تو ماشین هجوم آورده

لینک بده توروخدا

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

مطمئنا میبینه همه تو سایت هجومی هجومی میکنن

خب اونوقت دیگه واسش درس عبرت میشه خصوصی ترین مسائل زندگیشو جلو اینهمه آدم باز گو نکنه😊😊😊

درضمن همونطور که شما مطمئنید اون راست گفته بقیه مطمئنن دروغ بوده حرفاش چون فضای مجازی هست نمیشه مطمئن شد کی راس میگه کی دروغ

من نه میگم حرفاش راسته نه میگم دروغ میگه فقط از طرز صحبتش خوشم نیومد ☺☺☺☺

خب اونوقت دیگه واسش درس عبرت میشه خصوصی ترین مسائل زندگیشو جلو اینهمه آدم باز گو نکنه😊😊😊 درضمن ه ...

همه تاپیکا تو نی نی سایت راجب خصوصی ترین مسایل زندگیه اصلا فلسفه این سایت و ناشناس بودن اینه که همه بی پرده راجع به دغدغه هاشون حرف بزنن

خدایا؛ خودمو سپردم دست تو...خدایی کن
عزیزم یه خانم موهاشو هایلایت کرد نامزدش که نمیخواستش یهو متحول شد بهش تو خیابون تو ماشین هجوم آورده

کلا بدم میاد از ادمایی که اسم خودشونو ادم میذارن ولی بقیه رو مسخره میکنن.من عضو نینی سایت شدم تا از تجربه بقیه یاد بگیرم ولی فقط تمسخر و توهین و.... .گناهه بخدا.اگه یه درصد فقط یه درصد راست گفته باشه همه باید اون دنیا جواب پس بدین.براتون متاسفم.به این زندگی پر از توهین و تمسخرتون ادامه بدین تا جایی که سر خودتون بیاد.من که رفتم.خداحافظ

کلا بدم میاد از ادمایی که اسم خودشونو ادم میذارن ولی بقیه رو مسخره میکنن.من عضو نینی سایت شدم تا از ...

به سلامت 👐

همه تاپیکا تو نی نی سایت راجب خصوصی ترین مسایل زندگیه اصلا فلسفه این سایت و ناشناس بودن اینه که همه ...

ای بابا اینجا تاپیک شام هست 

دوما همه بیان دردل کنن ولی اینکه همه چیزو با جزییات تعریف کنن حال بهم زنه 

سوما شما چرا گیر دادی به من؟؟؟

خودش تو تاپیکش بدترین توهینا بهش شد ککش نگزید شما الان اومدی گیر دادی به این تاپیک چرا؟؟؟مردم خودشون زبون دارن وکیل وصی نمیخوان😈😈😠😠

بچه ها بنظر من شیوا راست میگفت درست نیست که اینجا را هم برای کسی که فقط اینجا رو برای درددل داشته ت ...

بی خیال موعظه عزیزم 

همو که نمیشناسیم بذاریه کم بخندیم

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .