2777
2789
عنوان

شام هجومی😉😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 187 پست

ما املت داریم احتمالا  

میدونم خیلی هجومیه ولی دیگه چه میشه کرد😅

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پیازمون تموم شده واسه همین قراره به شوهرم بگم پیاز نداشتیم عزیزم برا همین شام نداریم!! 😞

اونم میگه عب نداره حاضر شو بریم بیرون 

منم در کمال خونسردی آماده میشم انگار نه انگار که دارم تو دلم عروسی میگیرم!! 😔😏

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
قضیه این هجومی چیه افتاده تو دهن نی نی سایت ؟ 

عزیزم یه خانم موهاشو هایلایت کرد نامزدش که نمیخواستش یهو متحول شد بهش تو خیابون تو ماشین هجوم آورده

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!
من ناهارم هجومی بود. ازش مونده برا شام گرم کنم. الانم تو آرایشگاهم دارم هایلایت میکنم.

اگه گرم كنی هجومیش كمتر میشه ها 

قوم شوهر مثل درخت كنار توالتن 🌵🌳 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایشون نشست 😈منه شوهر من نه 
من کلا از شام پختن راحتم شوهرم شام نمیخوره میگه چاق میشم 

خوش به حالت 😦😢😢😢

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!
غذای من به اندازه کافی هجومی نیست😳 کسی هم نیست کمکم هجومیش کنم😜

برو ا  خدا بترس دخدر جون !!!

هیچ کسی رو هم صدا نزن واست هجومی کنه 😨😨😨

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
عزیزم یه خانم موهاشو هایلایت کرد نامزدش که نمیخواستش یهو متحول شد بهش تو خیابون تو ماشین هجوم آورده

لینک تاپیکش رو بذار بریم بخونیم😀

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧