2777
2789
خب چی بگم مثلا چ کمکی میکنه چطوری گرفتم اخه؟؟؟؟ رو روش درمانش ک نقشی نداره 

شوهرت بگیره و‌تو سالم باشی اونجا شما باید شک‌کنی و بعدم بگی بهت اطمینان دارم شاید از توالت عمومی استخری... جایی گرفتی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

با توضیحات بچه ها منم نظرم اینه وقتت رو تلف نکن

برو فریز کن 

شده یه تیکه طلات رو بفروش 

رابطت رو هم‌میتونی با کاندوم داشته باشی؟ 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اینکه از کجا گرفته چه فرقی تو روند درمانش داره؟!

خب اگه از همسرش گرفته باشه خيلي راحت تر ميتونه دنبال درمانش بره 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

خداکنه زودتر درمانش مشخص بشه

خاله سوسکه من ۳۶ سالمه میتونم گارداسیل بزنم؟ تاثیر داره یا کاملا بی تاثیره؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خب اصلا به همسرت مشكوك نيستي كه شايد اون داره اين بيماريو؟ يعني صد در صد مطمئني خودت گرفتي؟!!! اگه ه ...

لابد ی چی خودم میدونم دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!هی ادامسوووووووووووو کش ندین خو چی میشه مگه ‌کمک میخوام دادگاه محاکمه نیس ک چی شد چرا شد از کجا شد برای چی شد نباید میشد 

ببخشید تند شدما  ولی دنبال نجات پیدا کردنم و کمک خواستن ن دنبال محاکمه ک چی ب چی شد این شد

خداکنه زودتر درمانش مشخص بشه خاله سوسکه من ۳۶ سالمه میتونم گارداسیل بزنم؟ تاثیر داره یا کاملا بی تا ...

نه تاثیر نداره 

نمیگیری انشاالله الان علمشو داری بیشتر مراقبی

ولی بچه هاتو مث کشورهای خارجی که قانون وضع شده ۱۳سالگی ببر برای واکسن

شما کلانتری تو این اوضاع کنجکاو شدب راز یک خیانت زناشویی کشف کنی؟؟؟

عزيزم من با استارتر دارم حرف ميزنم جوابشم از خودش ميگيرم به شما هم بايد جواب پس بدم واسه سوالم؟ 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
ن میترسم  اگه نگرفته باشه بعد انتقال بدم  خوب نیست

گرفته شک‌ نکن

بار اول رابطه ۶۰‎٪ میگیرن فقط یکبار باشه

شما که حتما بیشتر بوده قطعا گرفته

انشاالله که در نیاد زگیلا بدنشون قوی باشه

ولی تا در بیادم ۷-۸‌ماه فرصته

لابد ی چی خودم میدونم دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!هی ادامسوووووووووووو کش ندین خو چی میشه مگ ...

من چيكار به نوع گرفتنت دارم ميگم اكه احتمال بدي از شوهرت گرفته باشي راحت تر ميتوني درمان كني حداقل انقدر استرس نداري همين 

حالا كه خودت ميدوني ديگه حرفي ندارم ايشالا زودتر خوب ميشي