2777
2789
استارتر هم جوابتو‌داد ولی انگار ول کنش نیستی

شما ماشالا پيگير تري اونم به خودم ربط داره كه جواب داد يا نه 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما کلانتری تو این اوضاع کنجکاو شدب راز یک خیانت زناشویی کشف کنی؟؟؟

خاله سوسکه یکی گفت رابطه باید با کاندوم باشه راسته؟اخه کنجکاو شدم اگه هردو زیگیل نداشته باشن و فقط ویروس تو خونه چ نیازی ب کاندومه اخه.

از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏
هیچ ربطی نداره استارتر توجه نکن ایشون یکم‌کنجکاو‌ شدن  همین

ميشه ريپلايي نكني 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

بچه ها مگه میشه این ویروس تا اخر عمر تو بدن بنده خدا بمونه بالاخره یهو نابود شه دیگه؟

از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏
خاله سوسکه یکی گفت رابطه باید با کاندوم باشه راسته؟اخه کنجکاو شدم اگه هردو زیگیل نداشته باشن و فقط و ...

یکی‌از طرفین‌ زگیل داشته باشه ۶۰‎٪ با یک‌رابطه تماس پوست با پوست انتقال میده که زن و‌شوهرا بیشتر از یکبار هستن و‌۱۰۰‎٪ بهم بعد دو‌ سه بار. ابطه انتقال می دن

کاندوم‌ تاثیری نداره حتی رابطه بدون دخول هم باعث‌انتقالشه

کاندوم که همه حای آلت رو‌ نمیگیره ٫ پوست اطرافشم داشته باشه و بخوره تمومه

گاهی اینقد ریز هستن با چشم‌ معمولی دیده نمیشن اون باعث انتقاله

حتی اگه تمام‌زگیلا رو‌از بین ببریم ویروس تا آخر عمر در بدنه و‌کسایی که گرفتن سالی یکی دوبار باید برن چکاپ و‌ پاپ اسمیر چون بیشتر از بقیه در معرض سرطانن

اسم ویروس اچ‌ پی‌ وی

مثل اچ ای وی که ایدزه

و‌ هپاتیت  اچ بی وی 

این‌ ویروسا به هیچ عنوان از بدن خارج نمیشن متاسفانه درمانی هم ندارن

ویروس هایی که با اچ شروع میشن برای همیشه می مونن

واکسن این‌ویروس هم‌فقط مال ۲۰ نوع از این‌ویروسه

که متاسفانه این‌ویروس بیش از ۱۰۰۰ نوع داره

یکی‌از طرفین‌ زگیل داشته باشه ۶۰‎٪ با یک‌رابطه تماس پوست با پوست انتقال میده که زن و‌شوهرا بیشتر از ...

چ بد...مرسی از اطلاعاتت

عزیزم برو توی سایتاهای خارجی پاپیلوما وستیبولار سرچ کن

اگر ضایعه شما شبیه اون بووود اصلا زگیل نیست متاسفانه دکترا سطح سوادشون خیلی پایینه اصلا علمشون رو به روز نمیکنن همون چیزای قدیمی تو کتابای دهه ۹۰ رو میخونن دیگه خودشون نمیرن تو تخصصشون علمشون رو ببرن بالا

من تا مرز نوبت گرفتن برای فریز کردن رفتم تا اینکه رفتم دکتر پوست آقای دکتر مهرابیان که ایشون گفت اصلا زگیل نیست و بافت طبیعیه بدنه اصلا نیازی به درمان نیست

عزیزم برو توی سایتاهای خارجی پاپیلوما وستیبولار سرچ کن اگر ضایعه شما شبیه اون بووود اصلا زگیل نیست ...

من میخوام براکیست چربی برم پیش دکترپوست سایت دکترمحرابیانم دیدم شماکه رفتی بنظرت دکترخوبیه؟؟

وخدایی که بشدت کافیست