2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله عزیزم کامل معاینه میکنه  

شماخودتونم زگیل تناسلی دارید؟

راستش ابحیم یه زایده داره مشکوکه  ولی میترسه بره دکتررابطه خارج ازعرف هم ندادن نه شوهرش نه خودش فقط شوهرش مربی شناس همش تواستخرواینجورجاهاس

وخدایی که بشدت کافیست
شماخودتونم زگیل تناسلی دارید؟ راستش ابحیم یه زایده داره مشکوکه  ولی میترسه بره دکتررابطه خارج ...

نه ندارم گفتم که دکتر زنان بهم گفت داری رفتم پیش دکتر پوست آقای دکتر مهرابیان گفتن بافت طبیعیه بدن هست و دکترتون خیلی بی سواد بوده

خواستم بگم هرگی که دکتر شده لزوماااا سواد نداره و علمش کافی نیست هیچ وقت به حرف یع دکتر اکتفا نکنید

نه ندارم گفتم که دکتر زنان بهم گفت داری رفتم پیش دکتر پوست آقای دکتر مهرابیان گفتن بافت طبیعیه بدن ه ...

مرسی ازتوضیحت

من بدکتدزنان اصلااعتقادی ندادم بیسوادتوشون زیاده 

اره کاملادرسته بایدنظرچندنفرودونست 

درباره این مسایل بنظرم متخصص پوست خیلی بهتره تازنان توتشخیص درمان چون بیشتربنظرمیادبیماریه پوست 

وخدایی که بشدت کافیست
مرسی ازتوضیحت من بدکتدزنان اصلااعتقادی ندادم بیسوادتوشون زیاده  اره کاملادرسته بایدنظرچندنفرو ...

به نظرم هیچ کس مثل مهرابیان نمیتونه دقیق نظر بده چون تز تخصصش و موضوعی که روش کار کرده در رابطه با زگیل هست

به نظرم هیچ کس مثل مهرابیان نمیتونه دقیق نظر بده چون تز تخصصش و موضوعی که روش کار کرده در رابطه با ز ...

اره دیدم توسایتش مقاله هاشم خوندم ولی نمیدونستم چجوردکتریه ازبس دکترپوستاپولکی شدن ادم میترسه

خودم یادمه یباررفتم پیش الهه لطفی 200هزارتومن ازمن گرفت بهیچ عنوانم کارشودرست انجام نداد

یادکترداءربراشوهرم 

وخدایی که بشدت کافیست
اره دیدم توسایتش مقاله هاشم خوندم ولی نمیدونستم چجوردکتریه ازبس دکترپوستاپولکی شدن ادم میترسه خودم ...

برای تشخیص فقط حق ویزیت میگیره فک نمیکنم بیشتر از ۴۰ باشه 

دیگه خبر ندارم از بقیع هزینه هاش

یعنی هم محلول بزنم هم سرکه هم عسل بااین کارام پخشش نکنم 

نه عزیزم.فقط عسل طبیعی بزن تا وقتیکه خوب شه.

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم

عزیزدلم که زگیل تناسلی گرفتی.منم دقیقا مثل تو بودم و انقد اینترنتو گشتم که روانی شدم.منم از همسرم گرفتم. اولا اینکه قبل از هرچیز ارامش خودتو حفظ کن.اگر استرس بگیری به دلیل تضعیف سیستم ایمنی بدن زگیل هات بیشتر میشه و ویروس پیشرفت میکنه.دومین نکته ای که باید بهت بگم اینه که ویروس توی بدن هر کس یه جور بروز میکنه. تایپ های مختلفی داره. بعضیاشون ممکنه به سرطان منجر بشن بعضیاشون هم نه. مال من از نوع های ریسک یعنی تایپی که ممکنه به سرطان منجر بشه بود. اینترنت و چیزای توی گوگل رو کامل بذار کنار چون همیشه اوضاع رو بدتر از اون چیزی که هست نشون میده.توی خارج از کشور اونقد این بیماری رو ساده میگیرن که معاینه هم نمیکنن میگن فقط برو چون بدن بعد دوسال دفع میکنه این ویروسو. و سومین نکته ای که باید بگم اینه که کسایی که میگین این ویروس از بین نمیره.بدونین که من از بین بردمش.توی ازمایش دومم بعد از یکسال و نیم جواب اچ پی وی منفی شد.همسرم هم داشت. اون هم منفی شد البته بعد از من.دروغه که میگن بین زن و شوهر این ویروس پاسکاری میشه.اگه یکیتون دفع کنید احتمال دوباره گرفتن از همسرت خیلی ضعیفه جون مصونیت ایجاد میشه.مورد داشتیم که طرف دوسال بعد از زنش دفع کرد. به این چرت و پرت ها گوش نکن.اگه خواستی ایدی تلگراممو بدم بیا باهم اونجا صحبت کنیم راهنماییت کنم.دیگه برای خودم یه پا دکتر شدم.تو نمیخواد نگران باشی با محلول فعلا از بین ببر . تنها چیزی که میتونم بگم اینه که وقتی زگیلی نباشه یعنی ویروسی هم نیست. خداروشکر کن. چون کسایی که اصلا زگیل نمیزنن مطمئن باش 90 درصد بیشتر احتمال سرطان سرویکس دارن. اول دو رکعت نماز شکر بخون اگه اعتقاد داری و با یاری خدا شروع کن. یک ورزش فراموش نشه جوریکه بدنت عرق کنه.دو قرص ویتامین ای هفته ای دوبار. قرص زینک پلاس یه روز درمیون اگه زینکت ازین قهوه ایاس روزی سه بار بخور.اگه کپسوله همون یه روز درمیون کافیه. نمیحواد خرج کنی من خرج کردم مث سگ پشیمون شدم. بقیه رو با اسید سالسیلیک از بین بردم.رژیم غذاییتو درست کن. چیزیو حذف نکن فقط رژیم سالم. گیاهخواری هم لازم نیست.چیپس و پفک و بستنی و چیزای صنعتی هم اصلا نخور. یه قرصایی هستن به اسم پاورفیت اگه میتونی بخر بخور چون به قوی شدن سیستم ایمنی بدن کمک میکنه. فقط سیستم ایمنیتو قوی کن . خیلیم حساس نشو چون حتی فولیکول پوست هم زگیل می بینی.فقط اونایی که هستن رو از بین ببر. با تیغ هم اصلاح نکن. خوب شد که زود فهمیدی وگرنه شاید دیر میشد.نگران نباش پیشرفت نمیکنه اصلا. همه این ویروسو دفع میکنن و توی بدن نمیمونه اگر هم بمونه با قارچ شیتاکه میتونی از بین ببریش.پن خیلی مراحل تا به امروز گذروندم اصلا حای نگرانی نیست. خوشحال باش که زگیل زدی جون انواع پرخطرش اصلا زگیل نمیزنن و زمانی میفهمن که به مرحله پیش سرطانی یا خدایی نکرده سرطانی رسیدن. خداروشکر.همه چیز خوبه اصلا نگران نباش.اگه دفع کنی ویگه از شوهرت نمیگیری.مخصوصا اگه زگیل نداشته باشه. مردها هم که طبق معمول هیجیشون نمیشه 😂 بعد دوسال دفع میکنه. همین.بهش مثل سرماخوردگی یا انفولانزا نگاه کن و فقط توی بدنن باهاشون بجنگ. همون سرماخوردیگه فقط مدتش طولانی تره.تمام. تو سالمی.الحمدلله.

عزیزدلم که زگیل تناسلی گرفتی.منم دقیقا مثل تو بودم و انقد اینترنتو گشتم که روانی شدم.منم از همسرم گر ...

سودا جان میشه جوابمو بدی اگه آیدی تل داری واسم بفرست خیلی داغونم بابت زگیل تناسلی 😭😭😭😭

...وقتی خدا در پنجره بهشت را باز کرد,از من پرسید! آرزوی امروزت چیست؟
من گفتم,لطفا کسی که در حال خواندن این متن است را در پناهت حفظ کن!!!
عزیزدلم که زگیل تناسلی گرفتی.منم دقیقا مثل تو بودم و انقد اینترنتو گشتم که روانی شدم.منم از همسرم گر ...

سلام سودا جان خوب هستید ؟
عزیزم من خیلی وقت که مبتلا هستم و همه روحیه و امیدم و از دست دادم . نیاز دارم که با شخصی مثل شما که این مراحل را گذرونده صحبت کنم . یک دنیا ممنون میشم پاسخ بدید و اینکه چجوری میتونم باهاتون صحبت کنم .