2777
2789

یکی برای درمان زگیل داخل دهان درمان بگه؟

من خیلی میترسم . زگیل تناسلی حالا هرچقدعودکنه بالیزرخوب میشه ودردنداره

ولی جدیدا دهانم زده نمیدونم درمانش چجوریه وعودمیکنه بعددرمان باز؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی‌از طرفین‌ زگیل داشته باشه ۶۰‎٪ با یک‌رابطه تماس پوست با پوست انتقال میده که زن و‌شوهرا بیشتر از ...

😳😳😳😳عزیزم مطمئنی ،من شنیدم بیشتر ویروس ها بعد از دو سال از بدن خارج میشن و واکسن گارداسیل انواع پر خطر مثل ۱۶ ،۱۸ ،۵۳ و ...رو پوشش میده 

دوستان میشه بگید از چه راهی ویروس اچ پی وی رو درمان میکنن؟من ۵ ساله این ویروس و دارم همون سال هم واکسن گارداسیل زدم های ریسک هم هستن الانم متاسفانه دهانه رحمم با سلول های پیش سرطانی درگیر شده به نظرتون این خانوم دکتر میتونه بهم کمکی بکنه یا باید برم متخصص آنکولوژی زنان حتما؟؟!!

عزیزدلم که زگیل تناسلی گرفتی.منم دقیقا مثل تو بودم و انقد اینترنتو گشتم که روانی شدم.منم از همسرم گر ...

دوست عزیز میشه لطفا منو راهنمایی کنین دقیق تر که به چه روشی موفق شدید ویروس رو از بین ببرید؟من خیلی ترسیدم ۵ ساله که باهامه و برطرف نشده دوبار تا حالا آزمایش دادم و هر دوبارم با وجودی که واکسن گارداسیل زدم بازم های ریسک هستش الانم دهانه رحمم پیش سرطانی شده باید برم بخشیشو بردارم میشه لطفا راهنماییم کنی ممنون