2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پیش دکتر نظری فریز انجام دادم و از تیپ های ریسک ۱۶و ۵۸دارم

دکتر بهم کفت ممکنه دوباره زگیل بزنم که نگرانی نداره چون هنوز ویروس دارم

به پیشنهاد دکتر خیلی لیمو ترش میخورم و ورزش میکنم

قرص ایموبلند و شربت ایمونس مصرف میکنم

یکی از دوستانم هم این بیماری رو داره و دکترش کپسول پاور فیت داده بهش

ولی هنوزم خیلی میترسم

عزیزم برو توی سایتاهای خارجی پاپیلوما وستیبولار سرچ کن اگر ضایعه شما شبیه اون بووود اصلا زگیل نیست ...

میشه بگی ضایعه شما چجوری بود ...منم ضایعه های پرزی در اوردم میترسم زگیل باشع

مهربان باشیم شاید فردا نباشیم 😊🌹
عزیزدلم که زگیل تناسلی گرفتی.منم دقیقا مثل تو بودم و انقد اینترنتو گشتم که روانی شدم.منم از همسرم گر ...

عزیزم شما از پاور فیت استفاده کردید؟یعنی الان تونستید ویروستون رو از بین ببرید؟!

من پیش دکتر نظری فریز انجام دادم و از تیپ های ریسک ۱۶و ۵۸دارم دکتر بهم کفت ممکنه دوباره زگیل بزنم ک ...

عزیزم این قرص و شربتی که دکتر بهتون داده مرتبط با ویروس هستش؟دکترم به منم پاور فیت داده الان نزدیکه دوهفتس که میخورم ولی واقعا نمیدونم نتیجه میده یا نه

امروز رفتم دکتر پوست دید گفت اره داری ۲۰ تا ولی دارم میمیرم بقران این چه بلایی بود سرم اومده

خانم شما پدوفیلن استفاده کردین؟نتیجه داشت؟من دارم استفاده میکنم احسای میکنم دونه ها داره سفید میشه خیلی هم درد و سوزش دارم یعنی نتیجه میده؟خیلی نگرانم

عزیزدلم که زگیل تناسلی گرفتی.منم دقیقا مثل تو بودم و انقد اینترنتو گشتم که روانی شدم.منم از همسرم گر ...

عزیزم میشه خواهش کنم منو راهنمایی کنید؟!! منم زگیل تناسلی گرفتم ، میشه یه دکتر خوب و قابل اعتماد معرفی کنید بهم

اصلا دق کردن نداره من از 11ماه قبل که دکتر عاطفه نظری کرایو برام کرد تا حالا خوبم،الهی خدا خیرش بده

عزیزم فریز کردنش درد نداره؟؟؟قیمتاشون زیاد نیست؟؟؟

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس

وای عزیزم ، منم خیلی حالم بد بود ، خیلی ناراحت بودم ، من چهار زگیل داشتم که دکتر یکی اش گفت مشکوک ممکنه نوع 18 باشه دوباره نمونه برداشت ، کلی گریه کردم ، که خدایا نوع 18 نباشه ، سرطان نشه ، خلاصه دوباره نمونه گیری انجام دادم  خدا روشکر نوع 16 بود ، فورا لیزرش کردم