2777
2789

خانم دکتر عاطفه الهویی نظری توزمینه زگیل تناسلی عالیه کارشون من بعد از کلی دکتر ایشون رو پیدا کردم و با یک جلسه کرایو زگیل هام ازبین رفتن و الان ایمنی بدن رو دارم میبرم بالا و باید تست پاپ اسمیر و اچ پی وی بدم ببینم ویروس ازبین رفته یا نه 

عزیزدلم که زگیل تناسلی گرفتی.منم دقیقا مثل تو بودم و انقد اینترنتو گشتم که روانی شدم.منم از همسرم گر ...

سلام امیدوارم پیامه منو بخونید .من از دیروز چنتا برجستگی زیر زیره مقعدم دیدم خیلی ریزه دارم دیونه میشم میخواستم راهنماییم کنید بگید چکار کنم اول کجا برم ممنون میشم .

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خانم دکتر عاطفه الهویی نظری توزمینه زگیل تناسلی عالیه کارشون من بعد از کلی دکتر ایشون رو پیدا کردم و ...

سلام من تو اینترنت سرچ کردم اصلا ازشون خوب تعریف نکرده بودن میگفتن خیلی پولیه و درست جواب نمیده درسته یا خیر ؟؟

عزیزدلم که زگیل تناسلی گرفتی.منم دقیقا مثل تو بودم و انقد اینترنتو گشتم که روانی شدم.منم از همسرم گر ...

سلام جانم منم زگیل گرفتم شنا خوب شدی رابطه داشتی این مدتی ک زگیل داشتی 

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  
من پیش دکتر نظری فریز انجام دادم و از تیپ های ریسک ۱۶و ۵۸دارم دکتر بهم کفت ممکنه دوباره زگیل بزنم ک ...

سلام من نوع ١٨ دارم بدون علائم بهم گفتن بايد نمونه برداري كنم به نظرتون چيكار كنم؟

سلام عزیزم بیماری شما دیگه عود نکرده یا برنگشته؟ دکترتون رو میشه معرفی کنید؟

💊قرص زگیل تناسلی :

🟡درمان زگیل تناسلی

🟡کاهش ابتلا به بیماری و درمان بیماری عفونی

🟡بهبود سرطان ریه، مری، روده، معده و حنجره

🟡کاهش ابتلا به سرطان پرستات و پستان

🟡تقویت سیستم ایمنی بدن

🟡کمک به حفظ سلامت بدن

🟡افزایش سطح انرژی

شماره تماس :

09367461816

من و همسرم زگیل تناسلی داشتیم همسرم روی زبانش هم زگیل زده بود سه مدل پر خطر داشتیم و چهار مدل کم خطر که خیلی وقت هم بود هر کاری میکردیم جواب نمی گرفتیم یه دکتر طب سنتی بود که حدود یک سال تحت درمانش بودیم و کامل درمان شدیم پیج اینستاگرام ایشون هم omr-afza بود