2777
2789
عزیزدلم که زگیل تناسلی گرفتی.منم دقیقا مثل تو بودم و انقد اینترنتو گشتم که روانی شدم.منم از همسرم گر ...

سلام عزیز ممنون از راهنماییت 

کاش پیامم رو ببینی و کمک کنی 

عزیز دلم من اچ پی وی دارم و زخم رحمی بود و نوع پرخطر نیست خداروشکر ...یه گوشت اضافه کوچیک کنار مقعدمه و البته به احتمال ۹۰ درصد بواسیره چون همورویید دارم یه تیکه گوشت کوچولو متصل نه جدا از مقعد و همرنگ مقعد هست

عزیزم ۹ ماه باید قرص پاور فیت میخوردم اما چند تا دونه خوردم

کولیت روده دارم دل درد میگیرم وقتی میخورم 

فقط شربت ایمونیس میخورم 

پاورفیت رو نباید شب خورد میتونم قبل خواب بخورم؟؟؟ 

و جایگزین پاورفیت چیه؟

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿
عزیزدلم که زگیل تناسلی گرفتی.منم دقیقا مثل تو بودم و انقد اینترنتو گشتم که روانی شدم.منم از همسرم گر ...

چقدر قشنگ‌آدمو آروم میکنی.من هم زگیل دارم هم تبخال...ولی خودمو حفظ کردم کاملا....و ایمان دارم که میتونم دفعش کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم چقدر حرفات خوب بود

من از امروز شروع کردم قرص پاور فیت بخورم

قارچ شتاکه هم گرفتم بخورم

همین دوتا کافیه؟

دیگه پرهیز از شیرینی جات مصنوعی رو شروع کردم

فقط ورزش نمیکنم

سلام منم زگیل تناسلی دارم میشه کمکم کنین

عضو گروه💙💙وزن اولیه ۷۷.قد۱۷۰    وزن فعلی ۷۵.   .هدف اول۷۳..هورااااا ۷۲ کیلو شدمممم    .هدف دوم ۶۹. ۶۹.۱۱/۳۰کیلو شدمممممم 🥰🥰🥰12/7  67کیلوووشددمم  .هدف سوم ۶۵.    تا عید ۱۴۰۳ گاهی به چیزی که میخوای نمیرسی چون لایق یک چیز بهتری هستی!🤍🕊

عزیز میشه ایدی یا شماره ای بهم بدی مشورت کنم دراین مورد باهاتون؟

من موقعی که متوجه شدم زیگل تناسلی خیلی نگران بودم وترس داشتم تا اینکه خانم دکتر عاطفه الهویی نظری با برخورد خوبی ک داشت و توضیحاتی ک داد اروم شدم ودرمان رو پیششون شروع کردم واقعا ام با کرایو تراپی تنیجه گرفتم و الان دارم قرص تقویت ایمنی مصرف میکنم