2777
2789
عزیزدلم که زگیل تناسلی گرفتی.منم دقیقا مثل تو بودم و انقد اینترنتو گشتم که روانی شدم.منم از همسرم گر ...

سلام دوست عزیزم شمارتونو میزارید در تلگرام باهاتون صحبت کنم من درگیر این ویروس لعنتی شدم ازتون کمک میخواهم ممنون 

عزیزدلم که زگیل تناسلی گرفتی.منم دقیقا مثل تو بودم و انقد اینترنتو گشتم که روانی شدم.منم از همسرم گر ...

وای خدا خیرت بده جقدر دلم اروم گرفت با خوندن پستت

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان مشاوره و خرید محصولات فوراور آمریکا   09010183025   فروش انواع مگمل ها ویتامین ها کاملا ارگانیک 

مکمل ایموبلند فوراور جز پر فروش ترین مکمل های سیستم دفاعی هست بخصوص زگیل تناسلی   کورنا ایدز و...

سلام عزیزم خواهش میکنم منو راهنمایی کن چ چیزی مصرف کزدی ک خوب شدی؟ویروسش کلا از بدنت رفت؟ 

سلام گلم خوبی یه خواهر۲۰ساله دارم که سندروم دوانه عقب مونده جسمی وذهنی سالهاست داره زجرمیکشه اول اطراف مقعدش ضایعات گوشتی بودکه بالیزرویخ گذاریو وچندبارعمل خوب نشدبیچاره روزبروززجرمیکشیدودردداشت زبون هم نداشت که بگه چمه فقط گریه میکردحتی نمیتونست بشینه تااینکه پارسال بعدازکلی ازمایشاتوکمسیون پزشکی تشخیص زگیل دادنویه عمل کردن که اون ضایعاتوچندتاشوبرداشتن طوری که داخل رودهاش هم پرازضایعات گوشتی بودخداروشکروضعیت پشتش بهترشدوقسمت جلوهم هیچوقت مشکلی نداشت ولی شانس باهاش یارنبودومشکلات تناسلیش شروع شدیکی ازلبه های واژنش بادمیکرددرحدیه تخم مرغ وقرمزمیشدوخارش شدید هرچی میبریم دکترفقط داروهای چرک خشک کن وپمادمیده که بی تاثیره درضمن دوتادونه زگیل هم داخل واژنش هس الان بیش ازماههاس این بی زبون زجرمیکشه وبدنش میخاره وباهرچی هم موهای زائدشوتمیزمیکنیم بدتراونجاش میخاره ودونه میزنه پودرهم به بدنش نمیسازه شمابااین وضعیت راهکاری نداریدممنون ازشما

سلام دوستان چجوری قرص پاورفیت اصلی و تقلبی رو تشخیص بدم؟

توی نت دیدم که روی هر کپسول حروف pf  حک شده این نشونه اصل بودنشه؟ 

رفتم از داروخانه یه بسته پاورفیت هولیستیکا گرفتم و بارکدش رو زدم ولی اصالت دارو رو تایید نکرد و روی کپسولش هم چیزی حک نشده بود منم پس دادم 

تورو خدا راهنمایی کنید 

سوداجون من پیام شمارو که درمورد اچ‌پی وی گذاشته بودین دیدم میشه باهاتون درارتباط باشم عاخه الان منم دچاراین مشکل شدم اگر هستین میشه جوابمو بدین عزیز

دوست عزیز میشه لطفا منو راهنمایی کنین دقیق تر که به چه روشی موفق شدید ویروس رو از بین ببرید؟من خیلی ...

سلام دیدم خیلی وقته پی ام گذاشتین از اون موقع تا حالا مشکل تون حل شد؟ دیر متوجه شدین یا ۵ سال پیگیر درمان بودین و درمان نشدین؟

سوداجون من پیام شمارو که درمورد اچ‌پی وی گذاشته بودین دیدم میشه باهاتون درارتباط باشم عاخه الان منم ...

انگار سودا جون جواب نميدن / خونريزي و درد هنگام نزديكي نشونه سرطان پيشرفته شدنه؟ شما تجربه دارين؟