2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

رفتم پیش ۳ تا دکتر گفت داری ۲۰ تا دونه رو ناحیه تناسلیم تو روخدا دارم دق میکنم کی ازبین میره اصلا می ...

عزیزم اصلا خودت رو ناراحت نکن این مساله ی بزرگی نیست که اینقدر بخاطرش حرص و جوش میخوری برو پیش ی دکتر متخصص با یکی دو جلسه برات رفعش میکنه من بهت دکتر گل شیرازی رو معرفی میکنم حتما ی سر برو پیشش مشکلت رو حل میکنه

من خودم چند سالی هست که زیر نظر ایشونم دنبال کارتش گشتم پیدا نکردم ولی شماره و ادرسش رو دارم میدم بهت77877513
تهرانپارس، بین فلکه دوم و سوم، خیابان حجربن عدی، جنب داروخانه مینا، کوچه شهید رحمانی، پلاک 114، طبقه اول

عزیزدلم که زگیل تناسلی گرفتی.منم دقیقا مثل تو بودم و انقد اینترنتو گشتم که روانی شدم.منم از همسرم گر ...

ببخشید میشه منو راهنمایی،کنید من دچارش،شدم ب شدت نیاز دارم با یکی مث شما صحبت کنم اگ میشه ی ادرسی،از،خودتون بزارید ای دی،تونو،زدم نشد 

یکی برای درمان زگیل داخل دهان درمان بگه؟ من خیلی میترسم . زگیل تناسلی حالا هرچقدعودکنه بالیزرخوب می ...

عزیزم هستی شما؟؟ زگیل دهانی داشتی برای پارسال بود؟ الان خوب شدی؟؟اگه هستی میشه جواب بدی؟

خطاب به عاطفه الهويي

واقعا زشته برا پزشک مملکت که اینقدر سخیفانه یک گفتمان را به تبلیغات برای خودشون تبدیل کنن و با یوزرهای فیک برای خودشون مشتری جمع کنن

مبحث زگیل تناسلی مورد خاصی نیس و درمان بخصوصی هم نداره که افراد نگران بجای درمان فوری پیش یک دکتر قابل دسترسشون به شما مراجعه کنن

دست از این تبلیغات بی شرمانه بردارید

عزیزدلم که زگیل تناسلی گرفتی.منم دقیقا مثل تو بودم و انقد اینترنتو گشتم که روانی شدم.منم از همسرم گر ...

سلام میشه بطفا ایدی تلگرامت‌ن بدین من زگیل زدم خیلییی ناراحتم😔