2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهتره که مخفی کنه عزیزم به ریسکش نمی ارزه

خیلی شکاکه آخه تو محل کارم صاب کارم بهم ۲ بار  کم اوردن صندوق و بخشید بهش توضیح دادم میگفت باهاش ارتباط داری میومدم خونه اس میدادم میگفت اونه کلا این مدلیه حالا بگم زگیل تناسلی گرفتم لابدمیگه باکی س..ک..س داشتی 

اگه اوضام خوب بود انقدر نگران نبودم بیشتر نگرانیم ابنه اگه بره دکتر گرفته باشه دکتر بگه راه انتقالش اینه  بعد بگه خودش ک نبوده حتما من بودم بعدش چی میخواد بشه

ببین عزیزم،من شنیدم عسل طبیعی رو ی مدت میزنی روی 

زگیل،تا زمانیکه زگیل از بین بره.عسل طبیعی،درمان میکنه

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
ببین عزیزم،من شنیدم عسل طبیعی رو ی مدت میزنی روی  زگیل،تا زمانیکه زگیل از بین بره.عسل طبیعی،در ...

یعنی هم محلول بزنم هم سرکه هم عسل بااین کارام پخشش نکنم 

خب شما هيچي از نوع گرفتن اين بيماري نميگي شايد بيشتر بشه كمك كرد فقط هي ميگي چيكار كنم 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
خب شما هيچي از نوع گرفتن اين بيماري نميگي شايد بيشتر بشه كمك كرد فقط هي ميگي چيكار كنم 

خب چی بگم مثلا چ کمکی میکنه چطوری گرفتم اخه؟؟؟؟ رو روش درمانش ک نقشی نداره 

اینکه از کجا گرفته چه فرقی تو روند درمانش داره؟!

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

خیلی معذرت میخوام زگیل از این روشها هم منتقل میشه.

استفاده از سرویس بهداشتی عمومی.و اپیلاسیون

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
خب چی بگم مثلا چ کمکی میکنه چطوری گرفتم اخه؟؟؟؟ رو روش درمانش ک نقشی نداره 

خب اصلا به همسرت مشكوك نيستي كه شايد اون داره اين بيماريو؟ يعني صد در صد مطمئني خودت گرفتي؟!!! اگه همسرتم داشته باشه از چي ميترسي خب بهش بگو و راحت درمان كن 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه