2777
2789
اخه الکی که این ویروس و ادم نمیگیره یا از طریق رابطه نامشروع یا توالت عمومی هاه آلوده.پس خیالت راحت

ولی بازم میترسم خب مگه ادم توالت عمومی نمیره؟من تا حد امکان نمیرم ولی خب شده گاهی اوقات برم کلا از بیماری های تناسلی خیلی میترسم و همیشه نگرانم از دکتر هم میترسم و خجالت میکشم گاهی اوقات برم چک شم🙈🙈🙈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱ ماااااه  آخه... وای اگه دست بزنه مثلا چجوری بگم دستتو بردار وااای حالم بده ۲ روزه انکار افسرد ...

اتفاقیه که افتاده.مگه شوهرت میدونه زگیل چیه؟اصلا اسم زگیلو نیار بگو عفونته دکتر گفت یکماه نباید ارتباط داشته باشیم

اتفاقیه که افتاده.مگه شوهرت میدونه زگیل چیه؟اصلا اسم زگیلو نیار بگو عفونته دکتر گفت یکماه نباید ارتب ...

راست میگه خواست دست هم بزنه قبلش تا گفتی چی شده بگو دکتر گفته موظب باش اصلا بادست لمس نکنی اینجوری میتونی هزینه درمانتم از شوهرت بگیری 

وضع مالیتون چطوره

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....

نمیدونم مغزم دیگه نمیکشه راه انتقال دیگه مهم نیست الان ک گرفتم چیکار کنم الان گرفتارشدن چیکار کنم اصلا صبور نیستم اگه بعد ۱ ماه دارو نرفت اگه پیشرفت کرد دست تنها چیکار کنم آخه 

نمیدونم مغزم دیگه نمیکشه راه انتقال دیگه مهم نیست الان ک گرفتم چیکار کنم الان گرفتارشدن چیکار کنم اص ...

عزیزم یه جوری ب شوهرت بگو امکانش زیاده ک خودشم داشته باشه با این همه سختی درمان کنی اگه اون داشته باشه ک باز خدایی نکرده میگیری

نمیتنی با مادرت مشورت کنی

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....

وضعیت مالی خیلی خوبی داریم ولی شوهرم وحشتناک شگاکه مثلا بگم شال میخوام میگه این ۶۰ پول شال ۷۰ پول بنزین ۳۰ پول مثلا دستکش  این مدلیه بگم وای چی میخوام ؟؟؟سگ پدر تا سر کارم بودم ۱۸ م طلا خریدم ی ۱ تومن منه خرتو کارت نزا شتم بمونه

اسامی #نمایندگی_های_تهران

با توجه به معرفی نمایندگان استان های مختلف در سراسر کشور توسط آیت الله تبریزیان و سوالهای مختلف در مورد نحوه دسترسی به این نمایندگی ها، برآن شدیم تا تا آنجایی که آشنایی داریم نحوه دسترسی به نمایندگی هارو معرفی کنیم.  

توجه: متاسفانه در کانال آیت الله تبریزیان مشخص نشده کدام یک از این نمایندگی ها مجاز به ویزیت و کدام مجاز به ارائه دارو هستن، پس دوستان توجه لازم در این زمینه را داشته باشند.

1️⃣خانم یوسفی

🕚زمان :یکشنبه و سه شنبه از ساعت 11 الی ۱۸🕓

♦️ مکان : میدان خراسان،خیابان قنطار، بن بست قنطار،درمانگاه صدریه

جهت نوبت ویزیت و حجامت اسلامی با شماره تل گرام های زیر ارتباط برقرار نمائید👇👇👇

☎️ 09100683146 ☎️

☎️ 09121997189 ☎️

2️⃣آقای رضوی

♦️ مکان1 : تهرانسر شرقی. تره بار بنفشه.ضلع شمالی پارک ارغوان.پایگاه شهید احمد سهیلی(حسینیه امام مهدی عج)(روزهای چهارشنبه و جمعه در صورت اعلام در کانال)

مکان2: شهرری درب جنوبی حرم حضرت عبدالعظیم خیابان شهیدفدایی(شیروخورشید) انتهای خیابان شهید فدایی سمت چپ خیابان شهید عاصی تهرانی پلاک 40 حسینیه سیره آل طاها

نوبت گرفتن بصورت حضوری و  فقط در صورت اعلام در کانال https://t.me/paygaheteb

3️⃣آقای ولی زاده

♦️ مکان : شهرری خیابان قم بعد از میدان فرمانداری کوچه اداره مالیات پلاک یک حوزه علمیه الزهراء

نوبت فقط از طریق کانال @daroshefaenarjeskhatoon

ویزیت توسط استاد علیزاده یا خانم تبریزیان.

4️⃣موسسه رنگ خدا ابراهیمی اصل و داروهای طب اسلامی

پشتیبان  @shafaamarket

خرید آسان  

مدیر @rezaebrahimiasl

09192098799مصطفی-بخش تهران

این آدر س طبیب طب اسلامیه...توجه داشته باش که مورد چهارم فقط فروش دارو هست ،بصورت ارسال غیرحضوری؛طبیب نیست...

به همسرتم بگو دکتر بره بررسی شه ک ایشونم اگر دارند درمان شن...ضمننا دارو و ویزیت طب اسلامی قیمتاشون کمه نگران نباش

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
عزیزم یه جوری ب شوهرت بگو امکانش زیاده ک خودشم داشته باشه با این همه سختی درمان کنی اگه اون داشته با ...

وای خدا کنه نگرفته باشه اگه بود خب می دیدم مثل خودم ک میبینم

عزیزم یه جوری ب شوهرت بگو امکانش زیاده ک خودشم داشته باشه با این همه سختی درمان کنی اگه اون داشته با ...

آره عزیزم این پروا جون راس میگه شاید شوهرت داره.شاید شوهرت داشته که تو گرفتی.اخه تو مردا میگن زیاد علاىمی نداره