2777
2789
وای خدا کنه نگرفته باشه اگه بود خب می دیدم مثل خودم ک میبینم

رو راست باش و بهش بگو برو دکتر مردان چکاب شه ...همین.. جنابعالیم درمان کردی 2باره ازش نگیری نمیشه ک تو داشته باشی اون نداشته باشه مگ اینکه تازه گرفتی و خیلی وقته ک ارتباط نداشته باشین...طب اسلامی رو هم برو همین تهرانسرو زیاد دور نیستش؛جواب میگیری

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز رفتم دکتر پوست دید گفت اره داری ۲۰ تا ولی دارم میمیرم بقران این چه بلایی بود سرم اومده

چی کفت برای درمانش؟؟؟؟

اگه بتونی بری بیمارستان دولتی بخش پوست ازت هر جلسخ فریز با دفترچه زیر ۱۰ تومن میگیرن با دفرچه ۱۵

اگه بری مطب خصوصی ازت جلسه ای ۷۰ به بالا میگیرن و‌فوق الهاده بی دقت می زنن که جلسات بیشتری بری پیششون پول بیشتر بگسرپ

نمیدونم چیکار کنم اصلا اگه من درمان شم بعد اون بره دکتر بگن داره بعد واسش سوال شه چرا داره بعد پیگیر ...

نه 

۷ ماه فرصت داری درمان کنی

عجله کن

با آلدارا و پودو و‌اینا ۱ سال دیدی طول کشید

درمان بشی هیچ‌اثری نمی مونه ‌و‌دیوار حاشا بلند و‌اونجا تویی که شاکی هستی

چی کفت برای درمانش؟؟؟؟ اگه بتونی بری بیمارستان دولتی بخش پوست ازت هر جلسخ فریز با دفترچه زیر ۱۰ توم ...

دعا کن باهمین محلول بره بعدش ی آزمایش باید بدم نوعش معلوم شه اگه کم خطر باشه خیلی پیگیر نمیشن پاپ اسمیرم هفته پیش بود کاملا خوب بود گفت اگه شدید بود نوعی ویروس  حساب میشه دیگه پاپ اسمیر ت بد درمبومد حالا خوش خیمه ولی باز میترسم

دعا کن باهمین محلول بره بعدش ی آزمایش باید بدم نوعش معلوم شه اگه کم خطر باشه خیلی پیگیر نمیشن پاپ اس ...

اره عزیزم ایشالا یه زگیل سادس نگران نباش.من تاپیکو ستاره دار میکنم بعد ازمایش بیا خبر بده چیکار کردی