2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز رفتم دکتر پوست دید گفت اره داری ۲۰ تا ولی دارم میمیرم بقران این چه بلایی بود سرم اومده

آیا برای خودت قابل دید یا لمس هستند،؟؟

کدوم شهری؟؟

با طب اسلامی آشنایی داری؟خیلی خوب جواب میده برا اطلاعات بیشتر این تاپیکو سر بزن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1474992/طب-اسلامی

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
اینارو دکترت بهت نگفته عزیزم؟

چرا همشو گفته بعد ۱ ماه باید برم پیشش آزمایش بدم ویروسم خفیفه  یا نه ۳۰۰ میشه از کجا بیارم تا ۱ ماه چجوری بگم نزدیکی ن وااای  داغونم 

بچه ها من تو ماماسایت این بیماری رو دیدم و فک کنم تو مدرسه تو کتاب زیست هم ی اشاره شده بود ترسیدم کلی نکنه منم داشته باشم چیزی هم ندیدم تا حالا کلا من خیلی میترسم از بیماری های ناحیه و پشت😞😞😞

به شوهرت بگو عفونت شدید گرفتی دکتر گفت نزدیکی نکنی.

۱ ماااااه  آخه... وای اگه دست بزنه مثلا چجوری بگم دستتو بردار وااای حالم بده ۲ روزه انکار افسردگی گرفتم انقدر حساس شدم روش انگار همش میخاره در صورتی ک اصلا تا۲ روز پیش هیچی نبود هی پیگیر شدم هی حساس شدم کل بدم هی میخاره همش

بچه ها من تو ماماسایت این بیماری رو دیدم و فک کنم تو مدرسه تو کتاب زیست هم ی اشاره شده بود ترسیدم کل ...

اخه الکی که این ویروس و ادم نمیگیره یا از طریق رابطه نامشروع یا توالت عمومی هاه آلوده.پس خیالت راحت

کرج .اره میبینم ریزن میدونی کامل درمانش و

آدرس طبیب میدم برو ..

ولی منم اطلاعاتمو در اختیارت میزارم انشالله جواب بده...

#زگیل
شیره انجیر روی زگیل ها بمالید،انجیرراکه ازدرخت میچینید،جاش یه شیره سفیدرنگ بیرون میاد،اونوروی زگیلها بمالید..

زگیل##

سبزی خرفه را له کنید باچسب روی زگیل بچسبونید،
آب سبزی خرفه رامرتب روی زگیل بزنید،

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج