2777
2789
سلام دوست پرسپولیسی من😍😍😍😍فروزان عجب قهوه ای شد😄😄😄دیدی بازی رو

وای اره 😂😂😂😂😂سلام عشق پرسپولیسیم😍😍😍اخه دروازه بانو چ ب این کارا😒😒😒چقد چسبید😍😍صدرو گرفتیم طبق معمول😊😊

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
خب سنشونم بالاست...  و چون اغلب باارایش میبینیم همه بازیگرهارو قیافه بدون ارایششون واقعا تو ذو ...

والا بلا ۴۵ سال انقدرم بالا نیس، نسرین مقانلو نیکی کریمی کتایون ریاحی هم سنشون بالاس، ایشون انگار مریض شدن که اینجوری شدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو ۴۵ سالگی آدم قاعدتا نباید تا این حد شکسته بشه

همه که یه جور نیستن عزیزم بعضیا قیافشون زودتر شکسته میشه ایشونم اصلا اهل جراحی زیبایی و اینا نیست

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی
😝😝😝😝😝نخیرمممم

خخخخ اون یابوه این یوبوی😆😆😆😆😆

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  
خخخخ اون یابوه این یوبوی😆😆😆😆😆

میدونم گیر الکی دادم پایه نبود دعواش کنم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
وای اره 😂😂😂😂😂سلام عشق پرسپولیسیم😍😍😍اخه دروازه بانو چ ب این کارا😒😒😒چقد چسبید😍😍صدرو گرفتی ...

میخواست خودشو شیرین کنه واسه شش تایی ها 😨😨😨😨ولی خوب تلخ شد 😄😄😄😄همچین ضربه ای رو باید تو کل زندگیش فراموش نکنه😥😥😥😥 هر کی با پرسپولیس در افتاد ور افتاد😄😄😄😄😄

میخواست خودشو شیرین کنه واسه شش تایی ها 😨😨😨😨ولی خوب تلخ شد 😄😄😄😄همچین ضربه ای رو باید تو کل ز ...

پس چی ما الکی الکی نشدیم پرسپولیس ک😊😊😴💪💪💪💪💪💪💪

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�