2777
2789
عنوان

همسرتون بهتون اعتماد به نفس میده

173 بازدید | 16 پست

من خیلی زیاد 

خیلی دلم میخواست عمل های زیبایی انجام بدم

ولی منصرفم کرد

به کوچیک ترین چیزا توجه میکنه

مدام ازم تعریف میکنه

بعد چند سال شک‌ دارم بهش دلیل این همه خوبی و وفاداری چیه

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

دوستت داره

به همین سادگی

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشالله بگو چشمت نکنن

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

دوستت دارهبه همین سادگی

انقد خیانت دیدم تو جامعه همش تن و بدنم می لرزه 

اهل چیزی هم نیست ولی خب

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

خوشبحالت ...چه خوب...ولی شوهرم تا تونست اعتماد به نفسمو گرفته..فقط میگه....تو نمیتونی...تو عرضه نداری.....

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

بله خیلی

تمام تلاش خودشو می‌کنه حال روحی بدی ک دارم بهتر بشه 

از دیروز گیر داد بیا من دو ساعت زودتر مجموعه رو تحویل بچه ها میدم شب زود بخوابیم با هم 

برو باشگاه ثبت نام کن منم دوباره ادامه میدم باشگاهمو 

خیلییی خوشحالم بلاخره یکی اومد توی زندگیم که هوامو داره🥲

خوشبحالت ...چه خوب...ولی شوهرم تا تونست اعتماد به نفسمو گرفته..فقط میگه....تو نمیتونی...تو عرضه ندار ...

بگردم