2777
2789
عنوان

کار در منزل صرافی استرس دارم

155 بازدید | 8 پست

دوستان من ۵۰ میلیونی تا الان هروز ارز واسه یکی خریدم روزی ۱ تومن میداد بهم دیگ باش کار نمیکنم حالا میترسم شر بشه واسم استرس دارم کسی خبر داره چطوریاس ؟به بهونه کار در منزل انجام دادم چند روزی حالا فهمیدم حقه بازیه نمیدونم چی کنم کسی تجربه داره ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونستی اون پولی که تو براشون ارز می‌خری و به کیف پول شون منتقل میکنی .. پول دزدیه؟ و اگه پول رو ره ...

تازه فهمیدم حالا موندم چی کنم ولی ی چیزی که واسم جالب بود عکس رسید آدما رو میداد بهم قضیه اونش چیه یعنی طرف خودش پول داده بود 

فکر نمیکنم اگه خودش پول داده باشه چرا پس خودش ارز نمیخره ؟

راسش خیلی ترسیدم بنظر شما داستان نمیشه واسم ؟ تجربه نداری تو این موضوع یا ندیدی کسیو ببینی چی شده ؟

راسش خیلی ترسیدم بنظر شما داستان نمیشه واسم ؟ تجربه نداری تو این موضوع یا ندیدی کسیو ببینی چی شده ؟

تجربه که ندارم نه 

ولی دیروز که مقداری تتر از صرافی رمزینکس به کیف پول خودم برداشت زده بودم ، چند ساعت بعدش از صرافی باهام تماس گرفتن تا مطمئن شن از کسی پول نگرفتم تا براشون تتر بزنم 

پشتیبانی صرافی گفت این پولا دزدیه و برای اینکه رهگیری نشن میخوان یکیو مجاب کنن تا اگه مشکل بانکی پیش میاد برای اون پیش بیاد وو