semicall مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 6707 عنوان خانومای اقدامی یه سوال دارم 123 بازدید | 20 پست شما هم چند ساعت بعد اقدام درد تو قسمت تخمدان دارید ؟من قبلا ک جلوگیری داشتم موقع تخمک گذاری اصلا درد نداشتم ولی الان هرماه حدودای ۱۱ تا ۱۲ سیکلم درد دارم قسمت چپمک همزمان با اقداممه نمیدونم بخاطر تخمکه یا واکنش بدنمه تجربه مشابه دارین ؟ شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤 1403/09/07 | 00:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ahoo_402 عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 709 قبل اقدام چه کارای و از از چند ماه قبل برای اماده کردن رحم کردین؟
niki79_سابق عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 16667 من این ماه دوبار اقدام داشتم بار اول فردا صبحش سمت راست زیر دلم درد میکرد ولی بار دوم هیچ فرقی نکردم
semicall مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 6707 دعاکن باردار باشم.پنج ماهه منتظرم انشالله این ماه دامنت سبز میشه چکاپ رفتین ؟ شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
semicall مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 6707 پس فردا موعد پریودمه همش دعا میکنم نیاد انشالله ک نمیاد ولی اگرم اومد ناراحت نشو توکل ب خدا چند وقته اقدامین شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
rozana2025 عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 382 انشالله این ماه دامنت سبز میشه چکاپ رفتین ؟ بله مشکلی نداشتیم ولی کلا گفت ممکنه طول بکشه اما من از انتظار بدم میاد خدایا شکرت
rozana2025 عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 382 انشالله ک نمیاد ولی اگرم اومد ناراحت نشو توکل ب خدا چند وقته اقدامین ۵ماهه خدایا شکرت
semicall مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 6707 من این ماه دوبار اقدام داشتم بار اول فردا صبحش سمت راست زیر دلم درد میکرد ولی بار دوم هیچ فرقی نکردم اصلا خیلی عجیب شده من قبلا نزدیک پریودم هیچ علائمی خاصی نداشتم گاهی وقتا یه روز مونده یکم کمر درد گاهی اونم نداشتم اما از وقتی اقدامم یک هفته مونده ب موعد سینه درد شدید میگیرم 😫🫥 شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
niki79_سابق عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 16667 اصلا خیلی عجیب شده من قبلا نزدیک پریودم هیچ علائمی خاصی نداشتم گاهی وقتا یه روز مونده یکم کمر درد گا ... یعنی هر ماه اینجوری شدی و باردار نبودی؟
semicall مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 6707 قبل اقدام چه کارای و از از چند ماه قبل برای اماده کردن رحم کردین؟ دکتر زنان رفتم برام یه سری ازمایشات هورمونی و ویتامینی و انتی بادی ویروس هارو نوشت و سونو شکمی اسید فولیک میخورم همین شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
semicall مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 6707 یعنی هر ماه اینجوری شدی و باردار نبودی؟ بله تازه اولین ماه انقد علائم بارداری داشتم ک فک میکردم باردارممثلا حالت تهوع داشتم فشارم میوفتاد سر درد داشتم سینه درد ولی پریود شدم🤣فهمیدم ک دیگه نباید اصلا به هیچ علائمی توجه کرد شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤